Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 15:52)
bendri bruožai turėjau omeny, tarkim avinams būdingas užsispyrimas, skorpionams -kandumas, būna ir išimčių aišku smile.gif
dvyniai-mano diedas, viešpatie apsaugok doh.gif turiu ir keletą draugių dvynių blink.gif išvada viena, jiems ant galvos tikrai neužlipsi, tiesmuki dažnai...

mano diedai dauguma žuvys buvo,dabar irgi, nu tikrai , slidūs bjaurybės, svajokliai romantikai jautruoliai biggrin.gif bet man visai patinka.
o giminės ir draugai skorpionai - apsaugok viešpatie nuo tokių.
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 09, 16:41)
o čia tai geras  lotuliukas.gif
tikrai geriau nei avinas jautis dvynys ir t.t.  lotuliukas.gif

čia tik juokais mirksiukas.gif bet realiai galima ir tokių sutikt biggrin.gif
Atsakyti
lutute nu čia gerai pavarei thumbup.gif
mačiau ir aš tą liesį, o kam čia dabar žliumti dėl jo, aš klausyt negalėjau, koks mat vargšas ir neva žmona iš jo vaikus atėmė, brr labai jis man jau nevyriškas,lepšis kažkoks, net į tą pusę nežiūrėčiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 17:00)
lutute nu čia gerai pavarei thumbup.gif
mačiau ir aš tą liesį, o kam čia dabar žliumti dėl jo, aš klausyt negalėjau, koks mat vargšas ir neva žmona iš jo vaikus atėmė, brr labai jis man jau nevyriškas,lepšis kažkoks, net į tą pusę nežiūrėčiau... doh.gif

žliumbiau tai iš juoko... hihihi.gif po visko kažkaip jie nuskriausti lieka mat,bet kol laikas-anei žmona rūpi,anei pastangų dėt reik... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 17:03)
žliumbiau tai iš juoko... hihihi.gif po visko kažkaip jie nuskriausti lieka mat,bet kol laikas-anei žmona rūpi,anei pastangų dėt reik... rolleyes.gif

nu sakau, mėmė kažkoks, bapkių nebeliko ir mat gyvenimas griūt pradėjo, ***** mane tai nervina tokie vyrai, skystalas kažkoks...
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 12 09, 13:21)
Kodėl? Kaip tik, sakyčiau, atvirkščiai: profesorius ar milijonierius turėtų būti daugiau pasaulio matęs, nuovokesnis, tad ir atsikratęs turėtų būti puikybės, o štai koks Viršuliškių jonas, gyvenimą stebintis per teliką, tiesiog dar nepriėjo prie savišvietos, savistabos, atitinkamai, ir negali savęs ugdyti. Nebent jūs turite omenyje, kad kalbant apskritai, žmogus, kuris "daug pasiekęs" turi teisę kitus žeminti ir jo pasiekimai atperka bjaurias savybes.

Taip, pastarasis sakinys arčiau teisybės. Ne tai, kad turi teisę, kiek aš labiau toleruočiau. Negaliu pakęsti lūzerio erelio, save iškeliančio per kitų trypimą. Daugiau pasiekęs, matyt, ir pasiekė daugiau dėl to, kad turi tam tikrų būdo bruožų, kurie ne visiems patinka. Bet nepriimkite visko tiesmukai - čia buvo renkamasi iš dviejų blogų variantų.

QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 15:36)
vyrų horoskopas dažniausiai būna katinas (darau,kaip noriu),taip pat yra ožys, asilas, yra ir kiškučių (rečiau), brandoje galima sutikti ir apipešiotų erelių, lapinų, pasitaiko kuilių,  gaidžių, eržilų, populiarus dar avinas (tikrąja šio žodžio prasme),esu sutikus ir šliužą ,dar egzistuoja povai...
Vakar apie Liesį per KK2 žiūrėjau...3 k. apsiverkiau... lotuliukas.gif

Žvengiu. Apie horoskopus nieko neišmanau, ačiū, kad apšvietėt. Renkuosi eržilą ir gal dar lapiną.

O kas apie Liesį?
aaa, jau paskaičiau.
schmoll.gif nea, geriau meras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciana: 09 gruodžio 2014 - 17:43
SOS-4
Geriant arbatą pas bičiulį, telefonu išklausiau prokuratūros ataskaitą apie mano ex žūties aplinkybes. Paminėjau detalę, kuri iki šiol man nebuvo žinoma. Bičiulis nutraukė mane po pusės sakinio: nepradėk plėtoti šitos temos, tau reikia, tu ir aiškinkis, manęs tas neliečia. Atsakiau šiek tiek garsiau: "gerai", padėkojau už arbatą, suminėjau, kiek dar turiu nuveikti ir nuėjau striukės. Apsivilkau ją, bet neišėjau. Dar valandą šnekučiavomės apie automobilius. Bet vis galvojau apie tai.
Variantai.
a ) Pykstu ant savęs. Žinau, kad nedera perkėlinėti savo problemų į santykius su kitais asmeninis. Reikėjo tos kalbos nepradėti.
b ) Pykstu ant jo. Suprantu, kad nemalonu klausytis, bet draugai kai ką padaro vienas dėl kito ir nebūtinai malonaus.
c )...? Nesugalvoju, kaip dar galėčiau jaustis. "Mesk jį" netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 09 gruodžio 2014 - 21:25
Variantas B.

Ir ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 10:38)
Kol neparašei, neatkreipiau dėmesio. Kuo tikriausias savęs programavimas vienatvei. ir dar plakatas kitiems - žiūrėkit, kokia aš vieniša, tik ir taikausi į ką nors įsisiurbti. Tai atstumia.
STAIGIAI !!! ištrint.

O kodėl ji negali reikšti, kad štai jau tiek ir tiek laiko ir nepražuvau? bigsmile.gif
Be abejo, tai buvo sunkūs metai, bet aš jau čia, juos išgyvenau.
Kiekviena diena - maža pergalė. Susitvarkiau daug "popierinių" reikalų, namo remontas, vaiko studijos ir kelionės, automobilių keitimas ir priežiūra, nauji darbai, finansinis stabilumas. Nuveikiau daug įdomių dalykų, perskaičiau puikių knygų.
Tai turėtų būti padrąsinimas toms, kurios tik tik liko vienos ir galvoja, kad tikrai prapuls dėl buities.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 09, 22:40)
Variantas B.

Ir ne kitaip.

Ačiū ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 09, 10:21)
su konkrečiomis taisyklėmis prašyčiau laugh.gif

O taisykles, gerbiamutės, turėsim susikurti paaačios. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(off-line @ 2014 12 09, 10:27)
Surūdijęs, be technikinės, be šeimininko ir be veidrodėlių. Optimistiški girgžčiojimai iš metalo laužo krūvos.

Jūs mielos, kaip mokat vaizdžiai interpretuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 10:30)
as tai manau, kad bus su ascona nekitaip, rašliavoje manau, kažką gali įžvelgti g.gif
beje žavesėli, man tavo liniuotė irgi nepatinka, sukelia gailestį blink.gif manau, labai skaičiuoti to vienišumo laiko nereiktų, užsiciklini tik, ir pradedi savęs gailėtis ax.gif

O jei žiūrėsim tai, kaip artėjimą finišo link? Juk mūsų gyva laimės ikona Margarett, pravienišavo septynerius metus. bigsmile.gif
Jungti atgalinę skaičiuoklę: "iki laimės liko 2 metai ir 352 dienos"?. g.gif
Atsakyti
Oho, laimės ikona lotuliukas.gif
Buvom šiandien pasimatyme, trys poničkos iš SM. Tai tarp mūsų ir antra laimės ikona buvo, 6-tus metus dūšia dūšion su savo brangiuoju gyvenanti. Sako, jaučiasi dėkinga jo ex, kad tokį puikų vyrą perleido.
Taip, kad joks ne stebuklas čia, brangutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 09, 18:38)
Taip, pastarasis sakinys arčiau teisybės. Ne tai, kad turi teisę, kiek aš labiau toleruočiau. Negaliu pakęsti lūzerio erelio, save iškeliančio per kitų trypimą. Daugiau pasiekęs, matyt, ir pasiekė daugiau dėl to, kad turi tam tikrų būdo bruožų, kurie ne visiems patinka. Bet nepriimkite visko tiesmukai - čia buvo renkamasi iš dviejų blogų variantų.

Nesutinku. schmoll.gif Manau ir tarp tų viršūnėlių yra pakankamai skirtingų žmonių. Kas juos gali vienyti? Užsispyrimas, tikėjimas savim ir pan. Bet vienas gali būt bjaurus ir lipt per galvas, o kitas kaip tik nuoširdumo įsikūnijimas.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 22:23)
a ) Pykstu ant savęs. Žinau, kad nedera perkėlinėti savo problemų į santykius su kitais asmeninis. Reikėjo tos kalbos nepradėti.
b ) Pykstu ant jo. Suprantu, kad nemalonu klausytis, bet draugai kai ką padaro vienas dėl kito ir nebūtinai malonaus.
c )...? Nesugalvoju, kaip dar galėčiau jaustis. "Mesk jį" netinka.

Jeigu tai buvo 189-tas atvejis, kai kalbate apie tą patį, tai dėl dievo meilės, nekankinkite draugų, net jei jie draugai. Visi turi savo ribas.
Jei tai vienas iš keleto atvejų, tai b.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 22:57)
O kodėl ji negali reikšti, kad štai jau tiek ir tiek laiko ir nepražuvau? bigsmile.gif
Kiekviena diena - maža pergalė.  Susitvarkiau daug "popierinių" reikalų, namo remontas, vaiko studijos ir kelionės, automobilių keitimas ir priežiūra, nauji darbai, finansinis stabilumas. Nuveikiau daug įdomių dalykų, perskaičiau puikių knygų.
Tai turėtų būti padrąsinimas toms, kurios tik tik liko vienos ir galvoja, kad tikrai prapuls dėl buities.

Tai kodėl visos šitos pamokančios patirties neperteikus į liniuotės pavadinimą? Dabar skamba liūdnai. O turėtų skambėti stiprinančiai, drąsinančiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 15:41)
mano diedai dauguma žuvys buvo,dabar irgi, nu tikrai , slidūs bjaurybės, svajokliai romantikai jautruoliai  biggrin.gif  bet man visai patinka.

Romantikai g.gif Taip jau minimaliai su ta romantika, galėčiau pasakyt biggrin.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 21:57)
Kiekviena diena - maža pergalė.  Susitvarkiau daug "popierinių" reikalų, namo remontas, vaiko studijos ir kelionės, automobilių keitimas ir priežiūra, nauji darbai, finansinis stabilumas. Nuveikiau daug įdomių dalykų, perskaičiau puikių knygų.

Taigi, liniuotės pavadinimas: "stipri ir savarankiška jau ..." mirksiukas.gif
Atsakyti