Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 13:47)

as tai dariausio pagal gimimo laiką ir datą, tai ten kitaip viskas ax.gif

Aš savo dukrai gimtadienio proga ant bajerio padariau pagal gimimo datą. Tai buvo taip: pagal Saulę vienaip, pagal Mėnulį tekstai visiškai atvirkščiai apie charakterį bylojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 14:56)
Storas išpindėjęs katinas  lotuliukas.gif  kaip ir daugumas diedų... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau ko ko, bet jums šitoj temos, moterys, humoro jausmo tikrai netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 14:02)
hihihi.gif atsiprašom...mano seskė dvyniai. Gal ir tinka...o šiaip dvyniai...viena galvoja,antra sako,trečia daro  doh.gif -bet bent jau mano aplinkoj  taip.

Mano aplinkoje Dvynių daugiau nėra, todėl negaliu komentuoti. Draugas mano: taip pat labai ramus, lėtas, labai, super, pernelyg jautrus, viską imantis į širdį. Labai prisirišantis prie žmogaus, tarkim, prie manęs. Draugų nei vieno. Kompanijų nemėgsta, turi būti tik artimi žmonės, kurių mažai. Irgi labai planuojantis viską, ramus žmogus. Zodiakas - Avinas. Visai netinka tai, ką rašo realiam apibūdinime.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 15:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jau ko ko, bet jums šitoj temos, moterys, humoro jausmo tikrai netrūksta  thumbup.gif

taigi reikia į savo bėdas žvelgt su jumoru-gyvent lengviau...Mano katinas,pėvėzė,liesas,bet nuo to ne mažiau išpindėjęs... lotuliukas.gif
Atsakyti
bendri bruožai turėjau omeny, tarkim avinams būdingas užsispyrimas, skorpionams -kandumas, būna ir išimčių aišku smile.gif
dvyniai-mano diedas, viešpatie apsaugok doh.gif turiu ir keletą draugių dvynių blink.gif išvada viena, jiems ant galvos tikrai neužlipsi, tiesmuki dažnai...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 14:52)
bendri bruožai turėjau omeny, tarkim avinams būdingas užsispyrimas, skorpionams -kandumas, būna ir išimčių aišku smile.gif
dvyniai-mano diedas, viešpatie apsaugok doh.gif turiu ir keletą draugių dvynių blink.gif išvada viena, jiems ant galvos tikrai neužlipsi, tiesmuki dažnai...

Maniškis avinas. Na kaip jam trūksta užsispyrimo, būtų geriau, kad jo nors kiek būtų. Visai nėra.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 14:09)
taigi reikia į savo bėdas žvelgt su jumoru-gyvent lengviau...Mano katinas,pėvėzė,liesas,bet nuo to ne mažiau išpindėjęs... lotuliukas.gif

A ko liesas? Pašeri, kai prisimeni? lotuliukas.gif
Atsakyti
Evuksiene, ruošk to juvelyro telefono numerį ir foto, juo jau kai kas domisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 15:55)
A ko liesas? Pašeri, kai prisimeni?  lotuliukas.gif

neee,ėda gerai...dar ir man pagamina...tik tokia matyt medžiagų apykaita... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 15:04)
neee,ėda  gerai...dar ir man pagamina...tik tokia matyt medžiagų apykaita... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar ir tau pagamina? O čia tai liuks katinas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 09, 16:02)
Evuksiene, ruošk to juvelyro telefono numerį ir foto, juo jau kai kas domisi biggrin.gif

a jau domisi lotuliukas.gif telefą turiu prie savęs, fotke gaus FB pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 16:04)
Dar ir tau pagamina? O čia tai liuks katinas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

joo,kai gali.Kai galiu aš-irgi gaminu...bet ką norėjau pasakyt...vyrų horoskopas dažniausiai būna katinas (darau,kaip noriu),taip pat yra ožys, asilas, yra ir kiškučių (rečiau), brandoje galima sutikti ir apipešiotų erelių, lapinų, pasitaiko kuilių, gaidžių, eržilų, populiarus dar avinas (tikrąja šio žodžio prasme),esu sutikus ir šliužą ,dar egzistuoja povai...nu ką-dvylika... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif užtat mes,moteros,visos esam guuulbės... lotuliukas.gif
Vakar apie Liesį per KK2 žiūrėjau...3 k. apsiverkiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 15:36)
dažniausiai būna katinas (darau,kaip noriu),taip pat yra ožys, asilas, yra ir kiškučių (rečiau), brandoje galima sutikti ir apipešiotų erelių, lapinų, pasitaiko kuilių,  gaidžių, eržilų, populiarus dar avinas ...

o čia tai geras lotuliukas.gif
tikrai geriau nei avinas jautis dvynys ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti