Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Aš tai, tikiuosi, per ateinančius kelis metus tapsiu ūkininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 09, 14:14)
Profesoriui ir/ar milijonieriui kitų žeminimą atleisčiau labiau, nei tam iš Viršuliškių. O juk pastarųjų savimi patenkintų nevykėlių, žeminančių kitus, procentas turbūt yra didesnis.

ne ne ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
nei vienam neatleisčiau.
nu nebent, esate jo žmona be savo cento kišenėj, tada kas belieka. susitaikyt ir gyvent.
bet žmogaus bjaurumo nepateisina jokie diplomai ir milijonai.
Atsakyti
as irgi nepernešu kaip mane menkina, durnina žemina, na tokių tipo "tobulybių" labai nemėgstu doh.gif bet ir nenorėčiau vyro kurį reikėtų stumti, pirštu rodyti, tipo padaryk tą aną doh.gif
Geiriausia turbūt viduriukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 09, 13:14)
Profesoriui ir/ar milijonieriui kitų žeminimą atleisčiau labiau, nei tam iš Viršuliškių. O juk pastarųjų savimi patenkintų nevykėlių, žeminančių kitus, procentas turbūt yra didesnis.

Kodėl? Kaip tik, sakyčiau, atvirkščiai: profesorius ar milijonierius turėtų būti daugiau pasaulio matęs, nuovokesnis, tad ir atsikratęs turėtų būti puikybės, o štai koks Viršuliškių jonas, gyvenimą stebintis per teliką, tiesiog dar nepriėjo prie savišvietos, savistabos, atitinkamai, ir negali savęs ugdyti. Nebent jūs turite omenyje, kad kalbant apskritai, žmogus, kuris "daug pasiekęs" turi teisę kitus žeminti ir jo pasiekimai atperka bjaurias savybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 09 gruodžio 2014 - 13:22
žodž...kartelė ne taip jau ir aukštai, bet nėr ką rinktis...pravalas lotuliukas.gif
Atsakyti
dar perliukas lotuliukas.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=66619436

o jums svarbu antros pusės zodiako ženklas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 09 gruodžio 2014 - 13:29
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 13:29)
dar perliukas  lotuliukas.gif

Kas jau kas, bet zodiako ženklas iš viso marazmas lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*MM*,2014 12 09, 14:29]

[/
MAN tai asmeniškai taip, esu netgi dariusi suderinamumą viską taikliai apibūdino thumbup.gif
Papildyta:
Horoskopo ženklas tai marazmas, nors sakyčiau tam tikri bruožai visgi būdingi tam tikriems ženklams tongue.gif
as tai dariausio pagal gimimo laiką ir datą, tai ten kitaip viskas ax.gif
Atsakyti
[quote=evuxiene,2014 12 09, 13:47]
[quote=*MM*,2014 12 09, 14:29]

[/
MAN tai asmeniškai taip, esu netgi dariusi suderinamumą viską taikliai apibūdino thumbup.gif
Papildyta:
Horoskopo ženklas tai marazmas, nors sakyčiau tam tikri bruožai visgi būdingi tam tikriems ženklams tongue.gif
as tai dariausio pagal gimimo laiką ir datą, tai ten kitaip viskas ax.gif
[/quote]
Bruožai: ekstravertas, ramus, namisėda, nemėgstantis kaitos, dievinantis pastovumą. Nemėgstantis būti dėmesio centre, minioje geriau būnantis atokiai,o idealiu atveju: vengia minos. Vengia vakarėlių, balių, ir t.t. Geriausiai jaučiasi namie su knyga, ar prie TV, su mėgstama laida ar filmu. Kompanijos ar draugai pastovūs dešimtmečiais, niekas nesikeičia. Realiai tai draugų net ir nėra, pažįstami keli. Labai pastovus žmogus. Ramus ir lėtas. Mėgstantis laiką leisti gamtoja. Plius labai planingas, nieko niekad spontaniškai. Pasakyk, koks tai zodiako ženklas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OkoksSkirtumas: 09 gruodžio 2014 - 13:54
Storas išpindėjęs katinas lotuliukas.gif kaip ir daugumas diedų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 09, 13:56)
Storas išpindėjęs katinas  lotuliukas.gif  kaip ir daugumas diedų... lotuliukas.gif

aš save aprašiau. Mano zodiako ženklas Dvyniai.
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 14:57)
aš save aprašiau. Mano zodiako ženklas Dvyniai.

hihihi.gif atsiprašom...mano seskė dvyniai. Gal ir tinka...o šiaip dvyniai...viena galvoja,antra sako,trečia daro doh.gif -bet bent jau mano aplinkoj taip.
Atsakyti