Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 17:29)
Antrasis ferrario neturi. Tuo jie ir skiriasi. mirksiukas.gif

o kuo blogai feraris? g.gif

QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 17:34)
Bet tas pirmasis(jei čia apie Kiguolį) labai moteris mėgsta, nuolat paskui jas lakstydavo, berods tai ir buvo skyrybų priežastis. Be to, bijočiau, kad lieptų silikoninius (.)(.) įsidėt. Rinkčiausi verkiantį, tas bent jau išvaizdus. O apie tą iš Viršuliškių geriau nepasakokit, negadinkit nuotaikos. biggrin.gif

Aš nerieštaraučiau, jei kas papus įdėtų. baisu būtų, jei po skyrybų lieptų gražinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 22:03)
Žavesėli, nu nervina mane tavo liniuotė unsure.gif

Kol neparašei, neatkreipiau dėmesio. Kuo tikriausias savęs programavimas vienatvei. ir dar plakatas kitiems - žiūrėkit, kokia aš vieniša, tik ir taikausi į ką nors įsisiurbti. Tai atstumia.
STAIGIAI !!! ištrint.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 22:10)
Nustatykit diagnozę. Ar man viskas gerai, kad "pasimatymas" su knyga jaudina, taip kaip, kiek pamenu, turėtų jaudinti pasimatymas su vyru. g.gif

Geriau būt priklausomai nuo knygų nei nuo vyrų/o cool.gif

QUOTE(niedulis @ 2014 12 08, 23:37)
Na, dar vieno svajonių jaunikio neištaršėt. Marijono Mikutavičiaus.

gal buvo. prieš 20 m.

QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 08:45)
Na, ne visi gabūs gramatikai. Aš vienoj temoj rašiau, kad iš viso skaičiuot nesugebu, man turbūt skaičiavimo sutrikimas smile.gif. Na, ir jei pagal tai vertintų, pasakytų, kad esu debilė  biggrin.gif  Gramatika dar ne viskas. Pritariu, skaitant tekstą klaidos užkliūva, bet gal žmogus visai neblogas. Tik tiek, kad aš, ko gero, esu labai senamadiška ir esu visiškai prieš pažintis internete. Man atrodo, kad ten niekas rimto neieško, tik šiaip, pasipramogavimo.

Jau tik nereikia irnesakyk.gif Mano pirmokė dukra turbūt geriau rašo už jį. Man atrodo, vidurinės kurso nepraeit yra didelė gėda bet kuriam sveiko proto žmogui. O su nesveiku protu nėra ko susidėt.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 10:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taigi pati praskaičiau vakar: charakteriai supamptų. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

myžu jau ir aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 09:38)
Jau tik nereikia irnesakyk.gif Mano pirmokė dukra turbūt geriau rašo už jį. Man atrodo, vidurinės kurso nepraeit yra didelė gėda bet kuriam sveiko proto žmogui. O su nesveiku protu nėra ko susidėt.

Na, mano draugas rašo su klaidomis, ir nieko, nekliūna. Už tai jis puikiai skaičiuoja, o aš 2+2 gausiu tris kartus skirtingas tris sumas. Pas mus klasėje, seniai jau mokiausi, pana buvo, visi dalykai penketais (penkiabalė sistema), o lietuvių k. iš dvejetų neišlipdavo. O aš matematikos iš vienetų. Taigi nesikabinėju taip labai prie tokių dalykų. Kita vertus, būna, kad žmogus specialiai taip rašo, manydamas, kad ne diktantą rašo, ir taip bus gerai, tada jau kitaip ir aš galvočiau.
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 10:40)
Na, mano draugas rašo su klaidomis, ir nieko, nekliūna. Už tai jis puikiai skaičiuoja, o aš 2+2 gausiu tris kartus skirtingas tris sumas. Pas mus klasėje, seniai jau mokiausi, pana buvo, visi dalykai penketais (penkiabalė sistema), o lietuvių k. iš dvejetų neišlipdavo. O aš matematikos iš vienetų. Taigi nesikabinėju taip labai prie tokių dalykų. Kita vertus, būna, kad žmogus specialiai taip rašo, manydamas, kad ne diktantą rašo, ir taip bus gerai, tada jau kitaip ir aš galvočiau.

nu matematiką gali gal nesuprasti sunkesnių dalykų, lietuvių kalbos taisykles gali išmokti - bent tokias elementariausias. juk niekas nei esė, nei interpretacijų nereikalauja.
aš kažkaip nelabai tikiu, kad visiems dalykams gabesnis žmogus gali iš vieno dalyko varyti vien žemiausiu pažymiu. ten arba su mokytoja koks nesutarimas buvo ir "nachališkas" nesimokymas, arba dar kažkas.
mano draugas ir skaičiuoja gerai, ir rašyt moka. pasitaiko kokia klaida kartais, bet ir man su metais pasitaiko jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 09 gruodžio 2014 - 10:48
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 10:48)
nu matematiką gali gal nesuprasti sunkesnių dalykų, lietuvių kalbos taisykles gali išmokti - bent tokias elementariausias. juk niekas nei esė, nei interpretacijų nereikalauja.
aš kažkaip nelabai tikiu, kad visiems dalykams gabesnis žmogus gali iš vieno dalyko varyti vien žemiausiu pažymiu. ten arba su mokytoja koks nesutarimas buvo ir "nachališkas" nesimokymas, arba dar kažkas.
mano draugas ir skaičiuoja gerai, ir rašyt moka. pasitaiko kokia klaida kartais, bet ir man su metais pasitaiko jau  lotuliukas.gif

Manau, vis tik negabumas ar dar kažkas. Atsimenu tą klasiokę, jei ne lietuvių k., būtų pirmūnė. Kaldavo taisykles mintinai, vis tiek klaidos būdavo tokios, kad... Vat, "arba dar kažkas". Mano draugas rašo su klaidomis, ne baisiai, bet su klaidomis. Už tai skaičiuoja liuks, man nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai priekabiai žiūrėdavau į klaidas (ko gero, profesinė liga), kol nesutikau žmonių, kurie rašo su klaidomis, bet išties turi, ką pasakyti. Įžvalgumo, išmintingo požiūrio iš jų gali pasimokyti didelė dalis rašančių gerai. Tad dabar žiūriu į tai, ką rašo, o ne į tai, ar su klaidomis. Bet... kalbant apie cituotą vyruką, jis man pasirodė nelabai patrauklus dėl tokio "darbinio" sekso siūlymo.
Atsakyti
Bet tos klaidos klaidoms nelygu, suprantu, ten gali nosinių nemokėti dėti, bet ten nei kablelių nei taškų, nesuprasi, kur sakinio pradžia kur pabaiga, minčių kratinys kažkoks, aš tik prisimenu, kad sexo vyrukas nori, daugiau nieks neįstrigo doh.gif
Kaip ten bbeutų, socialinis sluoksnis pakankamai svarbus reikalas, nes man pirma mintis, kad vaikinukas nuo bulvių lauko ką tik grįžęs ( nieko prieš ūkininkus neturiu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 09, 11:01)
Bet tos klaidos klaidoms nelygu, suprantu, ten gali nosinių nemokėti dėti, bet ten nei kablelių nei taškų, nesuprasi, kur sakinio pradžia kur  pabaiga, minčių kratinys kažkoks, aš tik prisimenu, kad sexo vyrukas nori, daugiau nieks neįstrigo  doh.gif
Kaip ten bbeutų, socialinis sluoksnis pakankamai svarbus reikalas, nes man pirma mintis, kad vaikinukas nuo bulvių lauko ką tik grįžęs ( nieko prieš ūkininkus neturiu)  g.gif

Imant konkretų vaikiną, gal ir taip, Jūs teisi smile.gif. O šiaip nėra svarbu, taip jau labai, nei tas soc. sluoksnis, nei išsilavinimas. Tiesiog visa tai žmogiškumo ne visada suteikia. Žiūrėk, kitą kartą koks ūkininkas ar pan. daug labiau imponuos ir patiks kaip žmogus, negu tris kart profesorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 11:51)
Manau, vis tik negabumas ar dar kažkas. Atsimenu tą klasiokę, jei ne lietuvių k., būtų pirmūnė. Kaldavo taisykles mintinai, vis tiek klaidos būdavo tokios, kad... Vat, "arba dar kažkas".  Mano draugas rašo su klaidomis, ne baisiai, bet su klaidomis. Už tai skaičiuoja liuks, man nereikia  lotuliukas.gif

Aš nekalbu apie kartais pasitaikančią klaidą kokią, bet kai sakinio eigoj supranti mintį. Apskritai, kai bent sakiniai būna! O čia, pateiktam pvz., nėra nieko. Kratinys nesuprantamų žodžių. Klaidos visur, kur jas įmanoma padaryti. O ir mintys ne intelektualiausios. Nu ką toks papasakot gali? g.gif

o ta tavo klasiokė, mintinai taisykles kaldavo, ar bent suprasdavo, ką tos taisyklės reiškia, ar mokėjo pritaikyt? nes mintinai kalti neužtenka. aš pvz nebežinau nei taisyklių, kaip ten tos kalbos, sakinio dalys irgi jau nepamenu, kaip vadinasi. negaliu paaiškinti žmogui kitam, kodėl reikia vienaip ar kitaip rašyti, bet vat pati sau viduj kažkaip žinau, kaip ir kodėl reikia rašyti. biggrin.gif

na jums gal toks tinka, aš tai noriu ne durnesnio už save vyro. ax.gif

dėl sluoksnių ir išsilavinimo sutinku tik iš dalies. manau, labai didelė atskirtis santykiams nieko gero neduos. gerai, jeigu yra nedidelis skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 09 gruodžio 2014 - 11:24
QUOTE(*MM* @ 2014 12 09, 11:23)
Aš nekalbu apie kartais pasitaikančią klaidą kokią, bet kai sakinio eigoj supranti mintį. Apskritai, kai bent sakiniai būna! O čia, pateiktam pvz., nėra nieko. Kratinys nesuprantamų žodžių. Klaidos visur, kur jas įmanoma padaryti. O ir mintys ne intelektualiausios. Nu ką toks papasakot gali?  g.gif

o ta tavo klasiokė, mintinai taisykles kaldavo, ar bent suprasdavo, ką tos taisyklės reiškia, ar mokėjo pritaikyt? nes mintinai kalti neužtenka. aš pvz nebežinau nei taisyklių, kaip ten tos kalbos, sakinio dalys irgi jau nepamenu, kaip vadinasi. negaliu paaiškinti žmogui kitam, kodėl reikia vienaip ar kitaip rašyti, bet vat pati sau viduj kažkaip žinau, kaip ir kodėl reikia rašyti.  biggrin.gif

na jums gal toks tinka, aš tai noriu ne durnesnio už save vyro.  ax.gif

dėl sluoksnių ir išsilavinimo sutinku tik iš dalies. manau, labai didelė atskirtis santykiams nieko gero neduos. gerai, jeigu yra nedidelis skirtumas.

Matai, nesuprato, matomai, ta mano klasiokė, kaip tas taisykles ir taikyti. Aš tai nekreipiu dėmesio ir tiek. O išsilavinimas ir proto ne visad priduoda, oi pažįstu ne vieną su aukštuoju, ir net mokslų daktarą... na, savo srityje protingas, o toliau tai slėpkis po lapais. Pasimokiau ir pati, kad nereik pagal visus tuos kriterijus žmogaus vertinti. Kad ir mano pačios aplinkoje, viena, rodos, edukologijos profesorė, o vyras statybininkas ar pan. Žinai, anūkai jau mokyklą lanko. Pragyveno, gražiai. Visaip tam gyvenime būna. Rodos, ką turi bendro profesorė ir statybininkas. Matomai, turi smile.gif Aišku, gink Dieve, nesakau, kad turi tik į tokius žiūrėti, bet, turiu galvoj, visko būna. Nėra kriterijų, kurie kažką lemtų 100 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OkoksSkirtumas: 09 gruodžio 2014 - 11:28
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 12:27)
Matai, nesuprato, matomai, ta mano klasiokė, kaip tas taisykles ir taikyti. Aš tai nekreipiu dėmesio ir tiek. O išsilavinimas ir proto ne visad priduoda, oi pažįstu ne vieną su aukštuoju, ir net mokslų daktarą... na, savo srityje protingas, o toliau tai slėpkis po lapais. Pasimokiau ir pati, kad nereik pagal visus tuos kriterijus žmogaus vertinti. Kad ir mano pačios aplinkoje, viena, rodos, edukologijos profesorė, o vyras statybininkas ar pan. Žinai, anūkai jau mokyklą lanko. Pragyveno, gražiai. Visaip tam gyvenime būna. Rodos, ką turi bendro profesorė ir statybininkas. Matomai, turi smile.gif Aišku, gink Dieve, nesakau, kad turi tik į tokius žiūrėti, bet, turiu galvoj, visko būna. Nėra kriterijų, kurie kažką lemtų 100 proc.

o tai kiek tokių pavyzdžių gyvenime? manau, vienas kitas. dauguma susieina iš panašių sluoksnių. ir nors tarp manęs ir draugo irgi skirtumų nemažų yra, aš suvokiu, kad tai nėra kasdienybė.
bet jūs kažkaip keistai viską bandot užsukt. kodėl jei jau išsilavinęs, tai būtinai tuščias žmogus? žmogiškų savybių taip tiesiogiai gal ir nemoko universitete, bet juk negyveni vien su žmogaus pvz gerumu, gailestingumu, kurio jokioj mokykloj neišmoksi. smagu, kai su žmogum gali pakalbėt ne tik apie bulvių derlių šiemet.

p.s. kalbu apie daugumą, ne apie visus. yra ir perlų tarp akmenų, ir atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
na as mus darbe irgi yra viena tokia didžiausia šefe, o jos vyras vairuojas autobuso, ji ir vyresnė už jį ir pati pasipiršo, vyrukas toks mėgstantis taurelę, šnekus, visada sveikinasi šypsosi...bet pinigus uždirba tai jinai... be to ji labai vyriška tokia grubijanka, savo aplinkojoje sutinkanti nuostabių inteligentiškų vyrukų, bet kažkodėl nei vienas jos nenorėjo, ištekejo jau turbut netoli 50 buvo g.gif tai tas vairuotojas manau, jai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Kitas dalykas - specialybė tėra specialybė. Šiandien viena, rytoj kita, apskritai, kažin, ar daug apie žmogų pasako. Žinau žmogų, kuris yra dirbęs statybose, o ir dabar paprastą darbą dirba, neturi aukštojo, daro klaidų nemažai, bet domisi filosofija, religijomis, dvasinėmis praktikomis, yra perskaitęs Bibliją, Koraną, vedų šventraščius... ir atitinkamai yra išvystęs gerokai gilesnį pažinimą nei didelė dalis sutiktų žmonių, net su aukštaisiais. Žinoma, aukštasis nemažai duoda. Bet priklauso nuo to, kur, ką, kaip studijuojama. Jeigu tik įgyjamos profesinės žinios - tai nematau jokio skirtumo tarp tokio aukštojo ir profesinės mokyklos baigimo. Nebent tai, kad drąsiau gali diplomą ant sienos kabint smile.gif
Atsakyti