QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 17:29)
Antrasis ferrario neturi. Tuo jie ir skiriasi.
o kuo blogai feraris?
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 17:34)
Bet tas pirmasis(jei čia apie Kiguolį) labai moteris mėgsta, nuolat paskui jas lakstydavo, berods tai ir buvo skyrybų priežastis. Be to, bijočiau, kad lieptų silikoninius (.)(.) įsidėt. Rinkčiausi verkiantį, tas bent jau išvaizdus. O apie tą iš Viršuliškių geriau nepasakokit, negadinkit nuotaikos.
Aš nerieštaraučiau, jei kas papus įdėtų. baisu būtų, jei po skyrybų lieptų gražinti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 22:03)
Žavesėli, nu nervina mane tavo liniuotė
Kol neparašei, neatkreipiau dėmesio. Kuo tikriausias savęs programavimas vienatvei. ir dar plakatas kitiems - žiūrėkit, kokia aš vieniša, tik ir taikausi į ką nors įsisiurbti. Tai atstumia.
STAIGIAI !!! ištrint.
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 22:10)
Nustatykit diagnozę. Ar man viskas gerai, kad "pasimatymas" su knyga jaudina, taip kaip, kiek pamenu, turėtų jaudinti pasimatymas su vyru.
Geriau būt priklausomai nuo knygų nei nuo vyrų/o
QUOTE(niedulis @ 2014 12 08, 23:37)
Na, dar vieno svajonių jaunikio neištaršėt. Marijono Mikutavičiaus.
gal buvo. prieš 20 m.
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 09, 08:45)
Na, ne visi gabūs gramatikai. Aš vienoj temoj rašiau, kad iš viso skaičiuot nesugebu, man turbūt skaičiavimo sutrikimas . Na, ir jei pagal tai vertintų, pasakytų, kad esu debilė Gramatika dar ne viskas. Pritariu, skaitant tekstą klaidos užkliūva, bet gal žmogus visai neblogas. Tik tiek, kad aš, ko gero, esu labai senamadiška ir esu visiškai prieš pažintis internete. Man atrodo, kad ten niekas rimto neieško, tik šiaip, pasipramogavimo.
Jau tik nereikia Mano pirmokė dukra turbūt geriau rašo už jį. Man atrodo, vidurinės kurso nepraeit yra didelė gėda bet kuriam sveiko proto žmogui. O su nesveiku protu nėra ko susidėt.
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 10:23)
taigi pati praskaičiau vakar: charakteriai supamptų.
myžu jau ir aš