Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Laiškas iš draugas.lt. Be cenzūros korektūros. Argumentai kieti, techniniai. biggrin.gif
"sveikute kaip besilaikai malonu kad parasei,galvoi turejau kad visos labai sventos vaidina ,masinai reikia kuro tepalo ojug tai mehanizmas o zmogui maisto oro jug mes nekalti kad taip sutverti kad ir sekso reikia,niekas jug nesako iskart pirma reikia pazint viena kita turi jug viskas sutapti jai musu harakterei sakikim supamptu viskas gerai otroditu o lovoi taves as nepatenkinciau cia nieko gero ar atvikciai as tokios nuomones esu nepik jai kaska netaip parasiau.(bučkis)"
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 22:52)
Kokią knygą? Man pasidarė įdomu, ką skaitot.

Laurent Gounelle. Dievas visada keliauja incognito.
Aš jau myliu tą knygą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 22:56)
biggrin.gif Na ne visada kabinu, bet kad jau tema tokia... O ir keleri metai absoliučios vienatvės (net vienuolystės) privertė daryti šiokias tokias išvadas.

anciana, tau dedikuoju ankstesnę nesugadintą klaidų taisymu žinutę:
"sveikute tiesa pasakius as cia naujokas ,pagalvojau pameginsiuir tiek.nepyk labai visos cia pa sikelusios tipo vienuoles vaidina jug niekas ner sventas be nuodemes,tikuosi tu nesi is tu ?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet gavus tokią žinutę iš karto gali padaryti atitinkamas išvadas. Ar bandėt kada susitikti su tokiu beraščiu? Labai neseksualiai tokios žinutės skamba.
Na, dar vieno svajonių jaunikio neištaršėt. Marijono Mikutavičiaus.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 12 08, 23:37)
Bet gavus tokią žinutę iš karto gali padaryti atitinkamas išvadas. Ar bandėt kada susitikti su tokiu beraščiu? Labai neseksualiai tokios žinutės skamba.

Marijonas nėra svajonių jaunikis. Jis labai mėgsta moteris, thats it.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 12 08, 23:37)

Neteko. Net jei bandydavau įžvelgt vidų, gerą širdį, kompensuoti beraštybę įsivaizduojamais privalumais, tai nurašydavo mane. doh.gif kai žiebs kad aš tokia anokia besanti ir po romantikos. unsure.gif
Nagi šitam šviesiai tiesiai "tepalų" reikia, tai kad aš tokia kaip visos, vienuole deduosi, negaliu padėt. blink.gif
Mikutavičių palikim. Iki ryto. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 12 08, 22:37)

Na, ne visi gabūs gramatikai. Aš vienoj temoj rašiau, kad iš viso skaičiuot nesugebu, man turbūt skaičiavimo sutrikimas smile.gif. Na, ir jei pagal tai vertintų, pasakytų, kad esu debilė biggrin.gif Gramatika dar ne viskas. Pritariu, skaitant tekstą klaidos užkliūva, bet gal žmogus visai neblogas. Tik tiek, kad aš, ko gero, esu labai senamadiška ir esu visiškai prieš pažintis internete. Man atrodo, kad ten niekas rimto neieško, tik šiaip, pasipramogavimo.
Atsakyti
Sugalvojau thumbup.gif
Sekanti tema bus:
"IEŠKOMOMS VYRŲ. KAIP TEISINGAI SLAPSTYTIS, KAD JIE MUS SURASTŲ"
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 22:17)
Laiškas iš draugas.lt. Be cenzūros korektūros. Argumentai kieti, techniniai. biggrin.gif
"sveikute kaip besilaikai malonu kad parasei,galvoi turejau kad visos labai sventos vaidina ,masinai reikia kuro tepalo ojug tai mehanizmas o zmogui maisto oro jug mes nekalti kad taip sutverti kad ir sekso reikia,niekas jug nesako iskart pirma reikia pazint viena kita turi jug viskas sutapti jai musu harakterei sakikim supamptu viskas gerai otroditu o lovoi taves as nepatenkinciau cia nieko gero ar atvikciai as tokios nuomones esu nepik jai kaska netaip parasiau.(bučkis)"
Papildyta:

anciana, tau dedikuoju ankstesnę nesugadintą klaidų taisymu žinutę:
"sveikute tiesa pasakius as cia naujokas ,pagalvojau pameginsiuir tiek.nepyk labai visos cia pa sikelusios tipo vienuoles vaidina jug niekas ner sventas be nuodemes,tikuosi tu nesi is tu ?" lotuliukas.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mega_shok.gif
Man reiktų laiko atsigaut, kažką panašaus paskaičius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 09, 09:48)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  mega_shok.gif
Man reiktų laiko atsigaut, kažką panašaus paskaičius doh.gif

Aš, kaip prisiekusi vairuotoja, supratau ten viską apie kurą ir tepalus. Dar nuo savęs galiu pridėt, kad nėr blogiau, kai daiktas nenaudojamas. Rūdija genda, reikia ir žvakes pakaitint ir stūmokliai kad prasijudintų laiks nuo laiko. biggrin.gif
Tik klausimas. Autorius, kaži, ferraris, beatles, ar aštuomkelintų ascona koks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 08:41)
Sugalvojau thumbup.gif
Sekanti tema bus:
"IEŠKOMOMS VYRŲ. KAIP TEISINGAI SLAPSTYTIS, KAD JIE MUS SURASTŲ"
thumbup.gif

su konkrečiomis taisyklėmis prašyčiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 23:17)
(.......) Niekas jug nesako iskart pirma reikia pazint viena kita turi jug viskas sutapti jai musu harakterei sakikim supamptu viskas gerai otroditu o lovoi taves as nepatenkinciau (.....)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi pati praskaičiau vakar: charakteriai supamptų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 09:09)

Tik klausimas. Autorius, kaži, ferraris, beatles, ar aštuomkelintų ascona koks. g.gif

Surūdijęs, be technikinės, be šeimininko ir be veidrodėlių. Optimistiški girgžčiojimai iš metalo laužo krūvos.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 10:09)
Aš, kaip prisiekusi vairuotoja, supratau ten viską apie kurą ir tepalus. Dar nuo savęs galiu pridėt, kad nėr blogiau, kai daiktas nenaudojamas. Rūdija genda, reikia ir žvakes pakaitint ir stūmokliai kad prasijudintų laiks nuo laiko.  biggrin.gif

as tai manau, kad bus su ascona nekitaip, rašliavoje manau, kažką gali įžvelgti g.gif
beje žavesėli, man tavo liniuotė irgi nepatinka, sukelia gailestį blink.gif manau, labai skaičiuoti to vienišumo laiko nereiktų, užsiciklini tik, ir pradedi savęs gailėtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 09 gruodžio 2014 - 09:33