Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 19:53)
Jamam, jei tik to vandens negers thumbup.gif

Oi zaveseli luzau,negaliu...manaus sutiksi saves verta,jau vien nikas daug ką pasako...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 08, 20:38)
Oi zaveseli luzau,negaliu...manaus sutiksi saves verta,jau vien nikas daug ką pasako...

Miela rolleyes.gif
Tai mano svajonių katytės vardas. Pasiskolinau. Norėjau ko nors gražaus, pozityvaus. Įsivaizduok, kaip riaumoju, kai nuo stalo nuneša dešrą: Žžžavesėėėliii !!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 08, 20:38)

Aš irgi taip manau. Iš pradžių atrodė tokia naivi, sentimentali, o pasirodo – nė velnio. Tik dažniau, žavesėli, būkit tokia.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 17:53)
Tai čia visos apie merą kalbėjot, ne apie Kiguolį? Supaisysi tas moteris mastau.gif

čia buvo miksas - meras plius kiguolis, o šiaip - išsiskyręs svajonių milijonierius, aplipęs barakudomis, bet ieškantis savo aistros.

QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 20:06)
Aš irgi taip manau. Iš pradžių atrodė tokia naivi, sentimentali, o pasirodo – nė velnio. Tik dažniau, žavesėli, būkit tokia.

Ji tikrai žaviai moka pasišaipyt iš savo silpnybių. Įdomu, žavesėli, ar kitiems irgi leidi iš savęs pasišaipyt?
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 21:06)

4u.gif Ačiū. pasistengsiu. Juk šią temą mokausi mylėti save, jums visoms padedant. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 21:50)
Ji tikrai žaviai moka pasišaipyt iš savo silpnybių. Įdomu, žavesėli, ar kitiems irgi leidi iš savęs pasišaipyt?

schmoll.gif Ne. Įsižeidžiu labai, trenkiu durimis ir išlekiu su visais vyriais. showoff.gif
Po kelių dienų parsėlinu patikrinti, ar kas nors dar ant manęs pyksta. ax.gif
Atsakyti
Žavesėli, nu nervina mane tavo liniuotė unsure.gif
Atsakyti
SOS-3.
Kai einu į biblioteką, širdis tvaksi, kaip į slaptą pasimatymą sėlinčiau ir iš anksto džiaugiuosi. Prisigriebiu daugiau negu planuoju ir apsipatenkinus su virpuliu parstraksiu, laukiu vakaro, kada pradėsiu skaityt. Lyg paslaptį laikau, nerodau.
Norėjau vienos knygos jau kokie metai, bet ji vis paimta buvo, tai prašiau bibliotekininkės man paskambint, kai grąžins, prižadėjau neužlaikyti. Ir šiandien gavau ją. Tai išlėkiau iš bibliotekos, kaip svajonių vyro pabučiuota.
Nustatykit diagnozę. Ar man viskas gerai, kad "pasimatymas" su knyga jaudina, taip kaip, kiek pamenu, turėtų jaudinti pasimatymas su vyru. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 22:03)
Žavesėli, nu nervina mane tavo liniuotė unsure.gif

Labiau, negu mane karalievnos plakama šikna??? g.gif
Atsakyti
Karalievnos subinę matau jau n metų čia, nu čia jos prekinis ženklas, kažkaip nenervina manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 21:10)
Nustatykit diagnozę. Ar man viskas gerai, kad "pasimatymas" su knyga jaudina, taip kaip, kiek pamenu, turėtų jaudinti pasimatymas su vyru. g.gif

Ne diagnozes nusistatinėk, o pasakok, su keliais vyrais bibliotekoje aptarėte "pilkus atspalvius"? Jei jau "sergi", tai išnaudok savo "ligą" kuo naudingiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciana: 08 gruodžio 2014 - 21:19
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 22:19)
Ne diagnozes nusistatinėk, o pasakok, su keliais vyrais bibliotekoje aptarėte "pilkus atspalvius"? Jei jau "sergi", tai išnaudok savo "ligą" kuo naudingiau smile.gif

blink.gif Oi ne, ne į temą. Tame ir bėda. Bibliotekoj aš nematau vyrų. Tik knygas. Net jei toks anoks koks sukinėtųsi, nė nepastebėčiau. schmoll.gif
"Atsitokėjęs aiškiai suvokiau to, ką patyriau, prasmę: kitų požiūrį į mane lemia mano paties elgesys... Aš pats darau įtaką jų reakcijai."
Geležinė citata, jei skaitėt kuri apie dievą, keliaujantį incognito, ir pamenat, kaip herojus laikrodžius matavosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 22:10)
SOS-3.
Kai einu į biblioteką, širdis tvaksi, kaip į slaptą pasimatymą sėlinčiau ir iš anksto džiaugiuosi. Prisigriebiu daugiau negu planuoju ir apsipatenkinus su virpuliu parstraksiu, laukiu vakaro, kada pradėsiu skaityt. Lyg paslaptį laikau, nerodau.
Norėjau vienos knygos jau kokie metai, bet ji vis paimta buvo, tai prašiau bibliotekininkės man paskambint, kai grąžins, prižadėjau neužlaikyti. Ir šiandien gavau ją. Tai išlėkiau iš bibliotekos, kaip  svajonių vyro pabučiuota.

Kokią knygą? Man pasidarė įdomu, ką skaitot.
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 22:19)

Man atrodo, nei viena š iš mūsų nepersjaus jūsų vyrų kabinime. Čia be ironijos.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 21:52)
Man atrodo, nei viena š iš mūsų nepersjaus jūsų vyrų kabinime. Čia be ironijos.

biggrin.gif Na ne visada kabinu, bet kad jau tema tokia... O ir keleri metai absoliučios vienatvės (net vienuolystės) privertė daryti šiokias tokias išvadas.
Atsakyti