Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Manau, kad žmogus išeikvoja neįtikėtinai daug energijos, įtikinėdamas save, kas amžiams Jam Skirtasis ar Skirtoji paprasčiausiai nelaukia už artimiausio kampo. Vis dėlto manau, kad mes savęs taip ir neįtikinam. Puikiai žinau, kad su kiekviena diena man darosi vis sunkiau išlaikyti emocinės nepriklausomybės pozą, kai guliu ant lovos ir sėdžiu prie stalo, stebiu kirus, kūlversčiais nardančius po debesis virš tiltų, laikau pats save apkabinęs, pučiu šiltą šokolado ir degtinės kvapą į rožę, rastą gatvės kampe, bandydamas priversti ją pražydėti.

Laikas eina pirmyn, mes senstam. Patys nė nepajusime, kaip prabėgs tiek daug laiko, kad prarasim progą leisti kitiems mus įskaudinti. Kai buvau jaunesnis, man tai atrodė laimė; kai tapau vyresnis, tai atrodo tyli tragedija.
D. Coupland
Papildyta:
Temą skiriu (ne)turinčioms ir (ne)ieškančioms vyro, bet mėgstančioms apie juos plepėti be galo be krašto bigsmile.gif ir labai tikiuosi daugiau nuoširdumo ir šilumos, juk žiemužė rolleyes.gif

Perskaityta begalė lektūros ta tema.
Kad tai geriausi metai, kad jau turim namus, savarankiškus vaikus, dar stiprius tėvus, laiko, drąsos, patirties ir galimybių, įgyvendinti savo svajones, prisiminti pomėgius, tobulinti pagyventi sau.

Kai jaučiamės stiprios, viską mokam pačios, viską galim pačios, turim begalę draugų.
Kai esam silpnos bejėgės būtybės, norinčios priglusti prie peties.
Kai apsukam gaublį ir nerandam kam paskambinti.. Kam tai rūpėtų.. Kad tu patekai į avariją.. Kad tu negali apsispręsti dėl to ano ar kito.. Kad tau tiesiog liūdna, nes pilnatis..
Kai pusiau bičiulis pusiau išklausęs ir pusiau paguodęs grįžta prie amžinos temos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 06 gruodžio 2014 - 20:24
blink.gif
doh.gif
Nieka nesupratau, zaveseli.
Isvis del liet.k. sistemos siokio tokio zinojimo, tai man net kilo klausimas: vyras ar moteris esat?
Redaguokit teksta, istaisykit logikos klaidas, aiskiai suformuluokit problemini klausima (teze), del kurios pasisakyti (ir svartyti ja (ta problema)) kvieciate kitus.
O isvis siame skyrelyje tokiai temai vieta ar kitame - nesiimsiu sprest.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Viskas čia gerai, kam reikia, tas supranta...mintys tiesiai iš širdies, neapdirbtos ir nenušlifuotos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 12:57)
Viskas čia gerai, kam reikia, tas supranta...mintys tiesiai iš širdies, neapdirbtos ir nenušlifuotos thumbup.gif

ax.gif Margarett, eik užbaik aną temą mirksiukas.gif
Papildyta:
Apie meilę sau.
Turiu daug atsakymų variantų į pirmą žinutę. Kad tai temos tęsinys ir nereikia jokios sos help problemos. Kad, jei liet. k. sistemos žinojimas būtų ne šioks toks, o pažengęs, žmogus sugebėtų priimti ir netradicinį variantą. Kad neturi visos temos būti maždaug gelbėkit, padėkit ką daryyyyt. Ir t.t. ir pan.
Na, bet grįžkim prie meilės sau, kurią pasižadėjau. Juk jei myliu ir gerbiu save, tai neprivalau atsakyti į bet kokį pliurpalą. Aiškintis, kad ta citata man patiko, kad į temą, kad... įrodinėti.
Ar labai klystu? Juk einu tik meilės sau abėcėlę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zaveselis, tu labai daug svetimu minciu cituoji. Man tai nepatinka, tai kaip ir sirma, uzdengianti tavo mintis.

Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 21:54)
Geras,tai toks drugnas zodis.Jis buvo kaip as,toks bikoks.Juokdavomes iki  asaru,ir bardavomes kaip italai doh.gif bet visada buvo salia,man buvo niekas nebaisu,buvau kaip uz sienos .Sakydavo,kad myletu mane taip pat jei net nelaimei nutikus buciau luosa ar akla.As tikrai ne dovanele,tokio sunkoko budo,gincijuosi,nepadlaiziuoju,tai sakydavo kad tas labiausiai jam ir patinka.Tikras mano zmogus.

Pakartosiu klausima - o kur jis dabar, kad 'buvo'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 07 gruodžio 2014 - 13:20
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 14:19)
Zaveselis, tu labai daug svetimu minciu cituoji. Man tai nepatinka, tai kaip ir sirma, uzdengianti tavo mintis.
Papildyta:

Pakartosiu klausima - o kur jis dabar, kad 'buvo'?

minejo, kad zuvo pries tris metus.Tai buvo draugas, su kuriuo ji susitikinejo, negyveno.O su vyru išsiskyrusi seniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 07 gruodžio 2014 - 13:37
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 09:36)
Turiu daug atsakymų variantų į pirmą žinutę. Kad tai temos tęsinys ir nereikia jokios sos help problemos. Kad, jei liet. k. sistemos žinojimas būtų ne šioks toks, o pažengęs, žmogus sugebėtų priimti ir netradicinį variantą. Kad neturi visos temos būti maždaug gelbėkit, padėkit ką daryyyyt. Ir t.t. ir pan.
Na, bet grįžkim prie meilės sau, kurią pasižadėjau. Juk jei myliu ir gerbiu save, tai neprivalau atsakyti į bet kokį pliurpalą. Aiškintis, kad ta citata man patiko, kad į temą, kad... įrodinėti.
Ar labai klystu? Juk einu tik meilės sau abėcėlę. mirksiukas.gif

Oi, žavesėli, nu sorry, nu neįkirtau, kad čia bus tęsinys. 4u.gif
Neparašyta juodu ant balto, kad ,,tęsinys" - tai ir mąstau tradiciškai.
Škes, mano išsilavinime ryškios spragos. doh.gif
Geros tos citatos, man visos patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbalė: 07 gruodžio 2014 - 13:38
šitiek jamamų jaunamarčių, o tik viena sestadieni pasižmonėt išlindo..kitos laukia namuose santechnikų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 13:31)
minejo, kad zuvo pries tris metus.

Liudna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 18:36)

Tai va, burbekle, saugok saviski, kaip savo akį, ka nereiktu paskui sunkiai kito ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 17:47)
Tai va, burbekle, saugok saviski, kaip savo akį, ka nereiktu paskui sunkiai kito ieškot mirksiukas.gif

Vajaaaazau...vyrui pasakiau (kai ans uzlenke, tipo jei issiskirtum su mani, tai is karto uz kito isteketum), kad nu jau aciu, man uztenka ir vienos zenatves, to sudo jau prisiedziau biggrin.gif . Bucia laisva, kaip stirna - nuo vieno elnio, prie kito biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo, paštrailiotum porą metų ir nusibostų
Atsakyti