Perku tokią S dydžio
Siulau man netikusius dzinsiukus. Labai smagus, minksti,tamprus. Graziai priglunda, liemuo savo vietoje ( ne zemas)
Pirkti JAV uz 9.99 usd Pradine kaina 49.90 $ Gavosi po 17.50 eur, uz tiek ir siulau Atiduodu po 15 eur
ARBA mielai keisciau i 27 dydi, svalva nesvarbi Realiai tikrai fainesni, nei nuotraukose
WOMEN SMART SHAPE JEANS 29x33 dydis Spalva normali juoda, ne tokia sviesi,kaip parduotuves foto.
ir WOMEN SMART SHAPE JEANS 30x33 dydis Svalva 64 BLUE
Pridedu ismatavimus
Juodi :
Per liemeni 40 cm
Per klubus apie 53 cm
Nuo klyno iki apacios 84.5 cm
Nuo liemens iki apacios 110 cm
Klesnes plotis apacioje 19 cm
Melyni:
Keista bet ismatavimai tokie patys man uzsidejus jie pasirode truputi didesni atrodo,jie labiau tamprus
Pirkti JAV uz 9.99 usd Pradine kaina 49.90 $ Gavosi po 17.50 eur, uz tiek ir siulau Atiduodu po 15 eur
ARBA mielai keisciau i 27 dydi, svalva nesvarbi Realiai tikrai fainesni, nei nuotraukose
WOMEN SMART SHAPE JEANS 29x33 dydis Spalva normali juoda, ne tokia sviesi,kaip parduotuves foto.
ir WOMEN SMART SHAPE JEANS 30x33 dydis Svalva 64 BLUE
Pridedu ismatavimus
Juodi :
Per liemeni 40 cm
Per klubus apie 53 cm
Nuo klyno iki apacios 84.5 cm
Nuo liemens iki apacios 110 cm
Klesnes plotis apacioje 19 cm
Melyni:
Keista bet ismatavimai tokie patys man uzsidejus jie pasirode truputi didesni atrodo,jie labiau tamprus
Uniglo WOMEN SLIM BOYFRIEND FIT ANKLE LENGTH JEANS, dydis 29, didinti sakyčiau, medžiaga tai labai maloni, minkšta ir švelni, juosmuo 44, klubai 52, vidine klešnė 72cm, mokėjau 20, galiu keisti į kažką man tinkamo iš uniglo 12
Ploščius IDLF su išsegamu kailiu, kaina 35, dydis medium
pažastys 53cm
pečiai 43cm, rankovė nuo vidurio apykaklės 87cm, iš vidaus 48cm, ilgis 96cm, klubai apie 55cm
Vyriškas pūkinis švarkas-striukė, dydis XL, kaina 40
spalva tokia, pilka, išmatavimai pazastys 64, ilgis 70, rankove, matuota nuo kaklo vidurio 95, vidine 56
Ploščius IDLF su išsegamu kailiu, kaina 35, dydis medium
pažastys 53cm
pečiai 43cm, rankovė nuo vidurio apykaklės 87cm, iš vidaus 48cm, ilgis 96cm, klubai apie 55cm
spalva tokia, pilka, išmatavimai pazastys 64, ilgis 70, rankove, matuota nuo kaklo vidurio 95, vidine 56
Uniqlo golfas , 100% Wool , XL dydis , 25e. Kauno raj.
Krutine 56cm.
visas ilgis 58cm.
[/quote]
Keiciu visiskai nauja M dydzio pukine striukyte i S
ploščius parduotas LIKO
Uniglo WOMEN SLIM BOYFRIEND FIT ANKLE LENGTH JEANS, dydis 29, didinti sakyčiau, medžiaga tai labai maloni, minkšta ir švelni, juosmuo 44, klubai 52, vidine klešnė 72cm, mokėjau 20, galiu keisti į kažką man tinkamo iš uniglo 12