Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Rasytee @ 2007 09 04, 17:15)
gal kad stikline vandens uzgerdavo tablete o ju reik 3 per diena tai gaunasi + 3 stiklines vandens biggrin.gif

biggrin.gif nu gal g.gif ziuresim kas man bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš Pantogar jau 4 mėnesį geriu. Jokių pašalinių reiškinių nepastebėjau. Tik galiu pasakyti, kad po 2 mėnesio labai pradėjo slinkti plaukai. Nesupratau kodėl, juk vasara, vitaminų netrūksta, o ir taip papildomai vartoju. Streso irgi nebuvo, todėl esu linkusi Pantogar kaltinti g.gif Šiaip galiu pasakyti, kad man jie pradėjo šiek tiek greičiau augti, ir nemažai naujų plaukų atsirado. Tačiau kaip skilinėjo taip skilinėja, kaip slinko taip slenka, nagai kaip sluoksniavosi, taip sluoksniuojasi.
Atsakyti
jau trecias menuo kaip kasdien saziningai geriu pantogar. nepati susigalvojau, dermatologe israse taip. tiesa, auga lyg ir greiciau, maziuku pridygusiu yra, bet kaip slinko taip ir slenka verysad.gif taip gydytojai ir pasakiau, o ji man atsake kad dar negirdejo jog nuo pantogar taip buna. atsiet visom stebuklingai turetu nustot slinkt nuo jo. turima pakuote pabaigsiu, bet toliau tai nzn.........
Atsakyti
geriau pantogara saziningai 3men 3k kiekviena miela diena, taciau ne del slinkimo, o plauka pamaitinti is vidaus, nes buvo labai issauseje. rezultatai tikrai matyti. pantogaras buvo mano issgelbejimas 4u.gif
Atsakyti
mano teta juos gere, tai kai pamaciau po kokiu 2 menesiu, kokie paauge jos plaukai! ohmy.gif smile.gif tai ir pati uzsimaniau isbandyt, es plaukai visai issauseje, pas kirepeja tenka vis nueit pakirpt galiukus, tai taip tik trumpeja trumpeja... niu, gal cia bus issigelbejimas smile.gif
Atsakyti
ryt ir as ruosiuosi nusipirkti,nes jau pradedu bijoti ir ziureti i savo plaukus,kiek ju buvo o kiek beliko,jei jau mano drage sako labai sumazejo plauku apimtis schmoll.gif
Atsakyti
pirksiu ir as ta pantogar. kazkas rase norfos vaistinej 14-15val nuolaida 20%, kainuoja tada 80 lt.
Atsakyti
va, as snd palydejau sese i vaistine, pamaciau, akd jinai turi nuolaidu kortele, tai, sakau, reik man nusipirks tu pantogar, tai 2 lapelius pradziai nusipirkau, tai cia 30 kapsuliu, sumokejau 25.42 smile.gif , be nuolaidos buciau mokejus 28.25, vis sutaupiau. kas uz kiek ir kur be nuolaidu moka uz situs vaistus? g.gif
Visa dezute (90 kapsuliu) camelia vaistinej kainuoja 84.75lt.
Papildyta:
QUOTE(Milda @ 2007 09 27, 10:49)
pirksiu ir as ta pantogar. kazkas rase norfos vaistinej 14-15val nuolaida 20%, kainuoja tada 80 lt.

O cia dezute,kur 90 kapsuliu? jei su 20% nuolaida 80 lt? g.gif tai ka, be nuolaidos 96 lt?
Atsakyti
as norfos vaistineje visai negavau nusipirkti pantogar, bet vistiek norejau kazka nusipirkti tai nutrastyle vitaminunusipirkau. forumietes irgi isgyre. smile.gif
Atsakyti
geriu pantogar jau daugiau nei metai - tai yra - puse metu geriau - puse metu pertrauka - ir vel geriu mirksiukas.gif

man labai padejo - ir auga gerai ir nesishakoja ir neslenka - jokiu shalutiniu poveikiu thumbup.gif
Atsakyti
tareisi su vaistininke ar pati taip sugalvojai gert? as geriau 4-5men ir dabar jau kokia 8men praejo kazkaip galvoju gal per daug bus jei vel pradesiu gert
Atsakyti
QUOTE(danii @ 2006 07 04, 19:38)
sveikos  rolleyes.gif  zurnale radau reklamuojama preparata plaukams PANTOGAR. gal kas yra vartojes ir zino kiek kainuoja?

kaina apie 100lt o poveikio kaip ir nera,man kirpeja patare nes po cheminio labai slenka plaukai,sake kad net nuplikusiems plaikai atauga bet deja.... schmoll.gif
Atsakyti