Šiuos vitaminus pasiūlė mano kirpėja. Ir dar su tokiu komentaru: jei kiti tokio tipo preparatai skirti labiau nuraminti nervukams, kad nesijaudintum, jog vonia nuo tavo plaukučių kemšas, tai šie iš esmės jiems skirtą darbelį padaro. Pasijuokėm abi, bet nebuvo kur dingt.. Ta nelemta vonia nuo mano plaukučių jau pusmetį kimšos, visokios kitokios priemonės išbandytos ir pamestos, kruopščiai prieš veidrodį kasryt tyrinėjaus, kada oda tarp plaukučių šviest pradės. Mėnesiui 100 lt vien plaukų vitaminams kaip ir daugoka, bet surizikavau. Jau po 2 savaičių pajutau, kad kažkas netaip

. Tada pradėjau galvą plauti bliūde. Taip taip. Kad tuos iškritusius suskaičiuočiau. Ir ką jūs manot. Po plovimo kokius 3-5 randu. Iki šiol patikėt negaliu. Suprantu, kad pataikė tie pantogar man į dešimtuką, kad ne visoms gal toks efektas bus. Bet pamatytumėt jūs mano šypsenėlę po kiekvieno galvos plovimo.. Ir tą malonų plaukučių nepaklusnumą, kai mažulytis ežiukas pradeda augt... Oi, tokią reklamą padariau. Belieka prisižadėt, kad jei vėl kuokštai lėks, jums tuoj pat pranešiu