Jūs geriau ne batus, o saldainius kas nors Kaune pirkit
Jūs geriau moteriškus batus pirkit
Šiandien mieste pasivaikščiojau ir supratau, kad noriu šiltų kojelių, šiltuose batuose
Kur dabar gera kaina ir greitai nupirkti bearpaw, emu
Gal kur matėt?
Šiandien mieste pasivaikščiojau ir supratau, kad noriu šiltų kojelių, šiltuose batuose
Kur dabar gera kaina ir greitai nupirkti bearpaw, emu
Gal kur matėt?
Ar cocooncenter.co.uk yra pirmo apsipurkimo nuolaidu kuponas? niekur nerandu..
QUOTE(Audry @ 2014 12 06, 18:36)
Ar cocooncenter.co.uk yra pirmo apsipurkimo nuolaidu kuponas? niekur nerandu..
nėra jokių kodų, per visą laikotarpį vieną kartą buvo tik 5 proc. nuolaida, kuri pirmame puslapyje buvo nurodyta
ir taip geros kainos
Kas trečiadienį pirko iš GAP.EU (kai buvo tie marškinėliai po 5 eu) - ar jums jau išsiuntė?
Nes man šįkart kažkaip labai jau keistai (bent jau iš gap'ų to nesitikėjau) - išsiųsti kol kas tik 2 daiktai, o ir tie nuo ketvirtadienio nejuda (pagal sekimo informaciją, dhl gavo informaciją apie paketą, bet iki šiol jo net nepaėmė )
O va dėl zulily - kas su manimi pirko - jau gavau pranešimą, kad viskas išsiųsta, tai manau, PA adresu tikrai atkeliaus iki penktadienio, o tada ramiai ir laiku visko sulauksim Kalėdoms
Nes man šįkart kažkaip labai jau keistai (bent jau iš gap'ų to nesitikėjau) - išsiųsti kol kas tik 2 daiktai, o ir tie nuo ketvirtadienio nejuda (pagal sekimo informaciją, dhl gavo informaciją apie paketą, bet iki šiol jo net nepaėmė )
O va dėl zulily - kas su manimi pirko - jau gavau pranešimą, kad viskas išsiųsta, tai manau, PA adresu tikrai atkeliaus iki penktadienio, o tada ramiai ir laiku visko sulauksim Kalėdoms
Renku rieker vyrisku batus reiktu bent 4 poru kad siuntimas i UK gautusi 2,50
http://www.amazon.de...p;pf_rd_i=typ01
Siusiu per Tuki 1kg 1,50 svaro
Alytus kam tinka persiusiu
http://www.amazon.de...p;pf_rd_i=typ01
Siusiu per Tuki 1kg 1,50 svaro
Alytus kam tinka persiusiu
QUOTE(norala @ 2014 12 06, 16:53)
O kodėl 2,5 euro siuntimas?
Man rodos,kad bus 4,99 euro kiekvienai porai
Ar dar kokia nuolaida yra?
Labai faini,
Gaila,kad 47 nėra
O gal rizikuoti su 46,bet gali būt maži mano "kudikiui" .
Man rodos,kad bus 4,99 euro kiekvienai porai
Ar dar kokia nuolaida yra?
Labai faini,
Gaila,kad 47 nėra
O gal rizikuoti su 46,bet gali būt maži mano "kudikiui" .
vienam komentare kiek išverčiau ir supratau, kad didinti, jei neklystų
QUOTE(japoniuke1 @ 2014 12 06, 17:31)
Ar tie vyriški batai odinukai , viršus ir kazin dydzius atitinka? kaina tikrai gera!!!
googlėj verčia oda
bbiitute, kiek porų jau turite? Jugiausi prie vienos mergaitės, bet ji nebeatrašo, gal nebepirks
QUOTE(elizieja @ 2014 12 06, 19:16)
bbiitute, kiek porų jau turite? Jugiausi prie vienos mergaitės, bet ji nebeatrašo, gal nebepirks
pakolkas 1 savo
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 12 06, 18:03)
Kas trečiadienį pirko iš GAP.EU (kai buvo tie marškinėliai po 5 eu) - ar jums jau išsiuntė?
Nejuda ir pas mane Issiustas tik vienas daiktas, o kita parasyta, kad issius veliau
Renku Sportsdirect.com uzsakyma.Kaunas,kitur siust galiu pastu
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 12 06, 18:03)
Mano užsakymo GAP dar neišiuntė, nors dažniausia gaudavau per 1-2 dienas.