Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Va vakar nubrūžavau tokią kojinę
user posted image
user posted image
Ir, o siaube lotuliukas.gif wub.gif lotuliukas.gif , bebaiginėjant antrą pradėjo tikrai negražiai burgzt diržo mechanizmas dešnėj pusėj, nors dar mezgė, bet jau karieta sunkiai važiavo, tai numečiau nuo adatinės net nepabaigtą.
Net nežinau ar pačiai bandyt ardyt ir žiūrėt kas ten kliūt pradėjo ar jau meistro ieškotis doh.gif doh.gif doh.gif
Jautiena, gal irgi buvai išsiardžius?????
Atsakyti
ne, paties mechanizmo nesu ardzius, nes nebuvo reikalo - kol kas nebuvo sugedes nei ant vienos masinos. pabijojau ardyt net is "cekavumo", nes ten kazkaip mandrai sankaba sudeta ir turi kazkokios zymes sutapt su dirzu ir dar kazkuo...
bet gali dangti nusiemus paziuret, gal koks siulas ilindo ir uzsisuko g.gif

kojine silta, kas be ko! o cia su viena siule, ar su dviem? ta prasme kaip pada mezgi, jeigu su viena siule? stumdai pati?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 sausio 2015 - 16:21
QUOTE(jautiena @ 2015 01 08, 17:20)
kojine silta, kas be ko! o cia su viena siule, ar su dviem? ta prasme kaip pada mezgi, jeigu su viena siule? stumdai pati?

Ties padu dvi siūlės, atskirai mezgiau nuo kulno abi dalis, nes eksperimentinis variantas, tingėjau programuot, o dabar jei nepasitaisysiu mašinos tai ir nebereiks programuot doh.gif doh.gif . Raštai kitokie turėjo būt, bet pasirinkau iš to, kas jau yra.
Atsakyti
su tom elektroninem tai cirkai... gal visgi statinis el. kruvis? jeigu tik i viena puse sunku stumt...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 01 08, 17:52)
su tom elektroninem tai cirkai... gal visgi statinis el. kruvis? jeigu tik i viena puse sunku stumt...

Krūviai negirgžda. Aišku, kad kažkas kažkur kliūna, bet kas?????? Vizualiai nieko neįžiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, bent dulkes nuėmus plastmases išvaliau, daugiau ko gero mano išsilavinimas neleidžia ardyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2015 01 06, 20:52)
kokia masina?

Jau man paaiskino bigsmile.gif tuoj ikelsiu mezginukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2015 01 08, 16:57)
Krūviai negirgžda. Aišku, kad kažkas kažkur kliūna, bet kas?????? Vizualiai nieko neįžiūriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na, bent dulkes nuėmus plastmases išvaliau, daugiau ko gero mano išsilavinimas neleidžia ardyt  blush2.gif

O nera kokia detale uzlinkus? 4u.gif
Atsakyti
Stai mano darbelis gal nepeiksit labai
user posted image
Atsakyti
Darbeja, kojinė tiesiog meno kūrinys, net gaila būtų tokias nešioti thumbup.gif
Jautiena, labai noriu 5 ir 10 akių dekerių, gal patartum kur ir kaip gauti?
Atsakyti
Darbėjos megzta kojinė tikrai kelianti pavydą blush2.gif net neįsivaizduoju nuo kurio galo ji megzta lotuliukas.gif

QUOTE(akirera @ 2015 01 09, 08:55)
Jautiena, labai noriu 5 ir 10 akių dekerių, gal patartum kur ir kaip gauti?

Akirera, o tu ebėjuj nemoki pirkt? smile.gif nebūtinai ebay.com galima ir co.uk

Suknelė smile.gif
gaila, kad viso vargo nesimato unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 09 sausio 2015 - 12:31
Norejau paklausti, weaving rastu mezgant ta siula kur reikia perkelt vis i kita puse turbut reik imti dvigubai storesni uz pagrindini? nes su vienodais tai man vaizdas nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2015 01 09, 11:54)
Suknelė  smile.gif
gaila, kad viso vargo nesimato  unsure.gif

Labai grazi suknele.
Dar man idomu kai ta vadinama guma mezgat tai didesniu tankumu negu visa suknele, nes kai as mezgiau dukriukui sarafaniuka is plonu siuliuku tai pacia pradzia dariau 0 tankumu o paskui 1 padala mazesniu tankumu, bet vistiek gavosi per skysta
Galit paziureti biski anksciau idejau
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2015 01 09, 13:03)
Norejau paklausti, weaving rastu mezgant ta siula kur reikia perkelt vis i kita puse turbut reik imti dvigubai storesni uz pagrindini? nes su vienodais tai man vaizdas nepatiko.
Papildyta:

Labai grazi suknele.
Dar man idomu kai ta vadinama guma mezgat tai didesniu tankumu negu visa suknele, nes kai as mezgiau dukriukui sarafaniuka is plonu siuliuku tai pacia pradzia dariau 0 tankumu o paskui 1 padala mazesniu tankumu, bet vistiek gavosi per skysta
Galit paziureti biski anksciau idejau

Kiek esu bandžiusi to "audimo" ant mašinos, tai panašiai dvigubai storesnis siūlas turi būti to "pinamojo" siūlo. Tada geriausiai atsiskleidžia raštas smile.gif

Visas atnaras mezgu pradžia 0/0 tankumu, eilės ratu - keliom padalom laisviau. O paskui palaipsniui vis kas kelios eilės palaisvinu.

Tarkim suknelė megzta 7 tankumu, o atnara 4/4.

Tavo megzta atnara per laisvai megzta. Kokie apatinės karietos nustatymai?
Atsakyti