Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Labukas merginos naujais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif pareinu ir aš - gal kiek daugiau laiko turėsiu pabendraut, o ne tik seilę pavarvint į jūsų grožius ax.gif blush2.gif

Žiūriu, kad čia visos specės esat - ko nepaklausi, viską gausi - šaunuolės drinks_cheers.gif
Pasirodysiu su nauju , jau šių metų mezginiu - klasikinė ilga suknutė ir tiek ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2015 01 07, 13:49)
Pasirodysiu su nauju , jau šių metų mezginiu - klasikinė ilga suknutė ir tiek ...

jo jo Laimuže, tikrai ir tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip tu tą tiek taip greit ir tobulai nuvarai wub.gif thumbup.gif wub.gif Mane spalvos nudažo iš pavydo verysad.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2015 01 07, 10:44)
Kiek atsimenu. tai taip reiktų daryt  biggrin.gif
Kai pradedi megzt tik vieną pusę, pasižymėk kuri kortos eilė (arba ant kortos arba ant popieriuko).
Kai nori megzt antrą pusę, atsuk kortą iki tos pačios eilės, užrakink (taškiukas), adatas grąžini į B padėtį su dekeriu, nuspaudi PART abu klavišus. KC ir pravažiuoji su karieta -->  nieko nemezga, tik adatas išstumdo. Tada numeti PART klavišus (kad nebūtų jie nuspausti), atrakini kortą (trikamiukas) nuspaudi MC, sudedi abu siūlus ir mezgi antrą pusę.
Pasibandyk ant pvz. Atrodo teisingai surašiau.

Ačiū reikės išbandyti.
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2015 01 07, 12:44)
Man atrodo, kad teisingai  mirksiukas.gif

Ir instrukcijoj papaišyta yra  rolleyes.gif

Nesuprantu aš tos angliškos instrukcijos. Bandžiau pagal paveiksliukus daryti ir gavosi ne taip.
Aš ant kortos pasižymiu nuo kur reikia kitą pusę megzti
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2015 01 07, 13:16)

Nesuprantu aš tos angliškos instrukcijos. Bandžiau pagal paveiksliukus daryti ir gavosi ne taip.
Aš ant kortos pasižymiu nuo kur reikia kitą pusę megzti

Angliškos ir aš nesuprantu biggrin.gif turiu rusų kalba rolleyes.gif

Laimuže thumbup.gif puiki suknia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 07, 13:19)
Angliškos ir aš nesuprantu  biggrin.gif turiu rusų kalba  rolleyes.gif
Laimuže  thumbup.gif puiki suknia  bigsmile.gif

Iš kur man gauti ?
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2015 01 07, 20:34)
Iš kur man gauti ?

Galiu bandyt persiųst į el.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2015 01 07, 21:34)
Iš kur man gauti ?

http://www.mnemosina.ru/instrukcia

KH868 arba KH838 instrukcijos puikiai tiks
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2015 01 07, 21:41)
http://www.mnemosina.ru/instrukcia

KH868 arba KH838 instrukcijos puikiai tiks

AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ
Atsakyti
Laimuže, labai graži suknelė wub.gif
Ką darot su skeltuku, kad laisvi krašteliai nesiraitytų?
Bandžiau ir aš suknutę megzti, bet vieno dalyko nesuprantu, ką padariau negerai. Toj vietoj, kur prasidėjo siaurinimas nuo klubų link liemens, gavos tokie nelemti atsikišimai. Tiesa, išskalbus ir pagarinus kiek prigulė, bet... vis tiek jaučiu, kad kažką padariau ne taip, ne taip turėtų būti. Iki jų sijoninę dalį mezgiau vienodo pločio. verysad.gif
Atsakyti
o kaip sumezginejai akis siaurindama? paciame kraste? geriau siaurinti toliau nuo paties krasto, as imu 10adatu dekeri tam reikalui.
Atsakyti
Jautiena, ačiū už patarimą 4u.gif Sumezginėjau kraštines akis. doh.gif Ir platinau taip pat. Ar platinti irgi geriau tokiau nuo krašto? blush2.gif
Ir kur gauti 10 akių dekerį? Turiu šešių ir jau įsivaizdavau gudrų daiktą turinti lotuliukas.gif
Atsakyti
taip, tai tinka ir platinimui, ir ne tik 'kuno' daliai, bet rankovems taip pat.
dekeri (is tiesu tai du tokius, kad galeciau kruvom perkelineti nuo riberio ant pagrindines) esu pirkus is ebay, seniai jau, pries kokius 3 metus, toki kaip kaireje cia.
Atsakyti