Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Jautiena, kaip miela man tie pledukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , toks minkštutis, šiltutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 01 04, 12:23)

Ačiū 4u.gif Labai fainas pledukas wub.gif
Atsakyti
Pledukus esu mezgusi iš visokių siūlų biggrin.gif Lino, pusvilnės, vilnos. Jei siūlo metražas 1500m/100gr., tai mezgu iš 4-5 siūliukų, bet pačiu didžiausiu tankumu. Tuck raštai duoda dar papildomo pločio thumbup.gif
Pvz mezgiau pleduką iš 6 siūliukų lino, tai gavosi 100cmx100cm thumbup.gif

Na, ir naujiena blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 05, 11:57)
Na, ir naujiena  blush2.gif  ax.gif

Ristina wub.gif thumbup.gif wub.gif , tikrai super atrodo drinks_cheers.gif
Išduok paslaptį kaip tas pyniuotas apdailas mezgei, tiksliau kieno sąskaita tos pynės taip gražiai dalinasi į dvi dalis ??????? Blogų akių įmegzta per viduriuką ?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 05 sausio 2015 - 11:30
Ristina, labai gražu.
Jei neklystu, čia labai ilgas juostas mezgei ir kasas pynei biggrin.gif
Atsakyti
Aha biggrin.gif iš ilgų juostų kasas pyniau biggrin.gif

Nieko nedariau, tik lygiai nuvarytos juostos. Jos pačios taip "susiraitė".
Atsakyti
Sveikos mamytes, isbandau nauja mezgimo masina.
Noriu nusimegzti mergaitei suknele rastuota, tik va problema su kaklo isema, numezgu viena puse o kaip man padaryti antra puse kad nesusimaisytu rastas, nes kai bandau nuo tos pacios eiles toliau megzti man numezga vienos spalvos juosta o kitoj eilej jau kaip priklauso mezga rasta, nezinau kaip tas adatas istumdyti kaip buvo kad graziai megztu?
Atsakyti
kokia masina?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2015 01 05, 20:16)
Sveikos mamytes, isbandau nauja mezgimo masina.
Noriu nusimegzti mergaitei suknele rastuota, tik va problema su kaklo isema, numezgu viena puse o kaip man padaryti antra puse kad nesusimaisytu rastas, nes kai bandau nuo tos pacios eiles toliau megzti man numezga vienos spalvos juosta o kitoj eilej jau kaip priklauso mezga rasta, nezinau kaip tas adatas istumdyti kaip buvo kad graziai megztu?

Ir man tas pats
user posted imageHosted on Fotki

Mašina 881 brother.
Va matot kairėje pusėje eina vienos spalvos linija, o dešinėje viskas gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 07 sausio 2015 - 10:14
QUOTE(irinejus @ 2015 01 07, 11:09)
Va matot kairėje pusėje eina vienos spalvos linija, o dešinėje viskas gražiai.

Kiek atsimenu. tai taip reiktų daryt biggrin.gif
Kai pradedi megzt tik vieną pusę, pasižymėk kuri kortos eilė (arba ant kortos arba ant popieriuko).
Kai nori megzt antrą pusę, atsuk kortą iki tos pačios eilės, užrakink (taškiukas), adatas grąžini į B padėtį su dekeriu, nuspaudi PART abu klavišus. KC ir pravažiuoji su karieta --> nieko nemezga, tik adatas išstumdo. Tada numeti PART klavišus (kad nebūtų jie nuspausti), atrakini kortą (trikamiukas) nuspaudi MC, sudedi abu siūlus ir mezgi antrą pusę.
Pasibandyk ant pvz. Atrodo teisingai surašiau.
Atsakyti
teisingai surasei, darbeja. dar, del viso pikto, galima isidemeti (ar nufotkint), kaip adatos buvo isstumdytos ta paskutine eile pries pradedant kaklo dalinima ir pries mezgant antra puse, isitikint, kad issistumde taip pat, kaip ir buvo.

Ristina pasiekus master-class lygmeni, viskas tobula!
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2015 01 07, 10:44)
Kiek atsimenu. tai taip reiktų daryt  biggrin.gif
Kai pradedi megzt tik vieną pusę, pasižymėk kuri kortos eilė (arba ant kortos arba ant popieriuko).
Kai nori megzt antrą pusę, atsuk kortą iki tos pačios eilės, užrakink (taškiukas), adatas grąžini į B padėtį su dekeriu, nuspaudi PART abu klavišus. KC ir pravažiuoji su karieta -->  nieko nemezga, tik adatas išstumdo. Tada numeti PART klavišus (kad nebūtų jie nuspausti), atrakini kortą (trikamiukas) nuspaudi MC, sudedi abu siūlus ir mezgi antrą pusę.
Pasibandyk ant pvz. Atrodo teisingai surašiau.

Man atrodo, kad teisingai mirksiukas.gif

Ir instrukcijoj papaišyta yra rolleyes.gif
Atsakyti