Šiltas megztukas, Zuzana, pas tas tokiems orams
Dar lyg nerodyta suknutė, kartu su primegztu šaliu ...

Dar lyg nerodyta suknutė, kartu su primegztu šaliu ...

Zuzana, nu NEREALU!
Man tai kosmosas.
Kaip norėčiau tokio paltuko.
L@imuže, Jūsų darbai kaip visada neeiliniai, išskirtiniai ir laibai kruopštūs! Tikra atgaiva sielai ir akims.

L@imuže, Jūsų darbai kaip visada neeiliniai, išskirtiniai ir laibai kruopštūs! Tikra atgaiva sielai ir akims.

Laimuže, kaip visad nepriekaištinga

Ristina, paverčiau atgal, žiū.... nieko neatsakius. Normaliai nešiojas, aišku, kad skalbt mašinoj tai jau ne...., nors man sakė, kad skalbia ir mašinoj, bet aš nerizikuoju ir kitiem nepatariu. 100% vilna - manau, kad pasitrauks pakankamai

Va, įmetu specialiai megztų-veltų nuotraukytę. Kai kas iš tokios pačios vilnos, kai kas ir iš kitokių. Žaidžiau - eksperimentavau

Ir šviežiai vakar numegztos-suveltos

Apačioj kampe - taip atrodo pradinis dydis iki vėlimo

QUOTE(darbeja @ 2015 10 04, 12:16)
Va, įmetu specialiai megztų-veltų nuotraukytę. Kai kas iš tokios pačios vilnos, kai kas ir iš kitokių. Žaidžiau - eksperimentavau

Rankom veli ar į skalbinkę kiši?

Aš numezgu ir į skalbinkę su vyro darbiniais rūbais

Laimužės megzta suknelė

Bet čia kelios entuziastės pasikalbam, darbus parodom

QUOTE(Ristina @ 2015 10 04, 14:09)
Rankom veli ar į skalbinkę kiši?

Vasarą mezgiau sesėm dovanų - nespėjau net pafotkint, dar drėgnas atidaviau - tas į skalbyklę kišau. Bet paskui vos vos atplėšiau - sulipo vidus - jau galvojau galas - padovanot reiks kojinių formos padėkliukus...... Reikia kažką į vidų tada įdėt, bet kaip padaryt, kad neiškristų iš tų milžino pančiakų????? Ir skalbiankė geriau būtų tokia, kad pastabdyt ir pažiūrėt kas gavos būtų galima, mano - paleidai ir išsiimt gali tik kai viską baigia....
Šitas rankom minkiau

Aha, gretos išretėjo, arba užsislėpę mezga

Visoms ačiū už pagyrimus.
Saulyte, kokios problemos, galiu numegzt

Saulyte, kokios problemos, galiu numegzt
QUOTE(zuzana* @ 2015 10 06, 18:30)
Kostiumėlis naujagimiui, kai kas megzta rankomis

Nuostabiai švelnu ir miela

Zuzana... Nerealiai dailu!

QUOTE(zuzana* @ 2015 10 12, 18:56)
įsigijau kitliavimo mašiną.Pristatau pirmąją kaklo apdailą
O man tai baisu, kaip karštas bandeles megztinius kepi