Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

QUOTE(irinejus @ 2014 12 16, 00:19)
Darbeja, gal galiu juodai balto šalio kortą gauti.

Irinėjus, ne korta čia, reiks padirbėt, kad į 24 akių kortą kažką panašaus nusipieštum ir į kortą persikeltum. Aš su elektronine mezgiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 12 15, 23:31)
Irinėjus, ne korta čia, reiks padirbėt, kad į 24 akių kortą kažką panašaus nusipieštum ir į kortą persikeltum.

Ačiū, persidariau. Manau neblogai gavosi. Tik dar nesuprantu. Ten kur juodi langeliai, ten reikia su skylamušiu išmušti skyles?ar atvirkščiai. Nesinori kortos sugadinti
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 12 16, 22:49)
Ten kur juodi langeliai, ten reikia su skylamušiu išmušti skyles?ar atvirkščiai. Nesinori kortos sugadinti

Kur juodi - skylės.
O jei padarytum atvirkščiai irgi ne bįda bent šiam raštui, bet ir visada galima siūlus vietom sukeist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 12 15, 15:46)
Egle, tikrai kalėdinis  thumbup.gif  4u.gif

O aš su jau rodytu "augančiu" kombinezonu, tik dar kepuriukas ir jau ant gražučio modeliuko  biggrin.gif

Labai labai grazu!
Atsakyti
Aciu Darbejai uz masiniuka wub.gif reiks jaukintis bet tik po nauju galesiu, tikiuosi graziu drabuziu galesiu parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena labai švelniai ružavos spalvos Merino siūliukų suknelė

user posted image
Atsakyti
Darbėja, pasakiška suknutė ir pavydėtinai graži apdaila.
Ar galiu paklausti, kur perkate merino vilną?
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2014 12 18, 18:48)
Ar galiu paklausti, kur perkate merino vilną?

Arna, 4u.gif
Paklausti gali biggrin.gif , bet, deja, siūlai suknelių savininkės - tiek šitie, tik violetiniai biggrin.gif ir viena labai gera žinia, kad likusius nuo mezgimo siūlus galėsiu nusipirkt thumbup.gif , o nereiks grąžint. Nuostabiai švelnučiai thumbup.gif . Bus galimybė dar kažką sukurpt iš jų thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, nieko nerodot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Toks mezginukas, panaudotas šiandien biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ant modeliuko 10x graziau!
Atsakyti
Darbėja, nuostabi suknutė. Rodausi ir aš savąją, pasibaigus kojinių paradui, pavykonumegzti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzana, puiki suknia bigsmile.gif thumbup.gif

Kaip mezgei centrą? Siuvimo būdu? bigsmile.gif
Atsakyti