Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės pleputės

QUOTE(-luka- @ 2015 07 23, 08:47)
Žinokit panos aš visiška neturiu kuo pasidalinti, esu visiška tundra . Nenaudoju dar jokių kremų nei veido, nei kūno  ax.gif Paprasčiausiai nėra poreikio  biggrin.gif . Makiazui vakare nusiprausti naudoju alyvuogių muila  ir psio  rolleyes.gif. Kvepalai man kol kas Nr.1  Carolina Herera 212  rolleyes.gif

Carolina herera turejau wub.gif as tai negaleciau nieko nenaudot. Mano oda labai sausa. O ir siaip patinka tepliotis . Isbandyti sudeliokus visokius biggrin.gif
Atsakyti
Labas! 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2015 07 20, 15:07)
Labai idomu mergaites, kokius kvepalus vasara naudojat?  ax.gif
Kazkaip pastaruoju metu erzina visi turimi ir per sunkus vasarai atrodo  unsure.gif

Nescia budama as nei kvepinausi,nei malevotis norejau.
Pries pora metu uzsikabinau ant Lanvin parfumo.Bunant LT uziperku metams i prieki smile.gif .Kitokie nebedomina.
Del kuno losjonu,as su luka drinks_cheers.gif ,ne tai kad nereikia teptis,bet tyyngiu cool.gif

Vakar uzsidejau megztini viena pasimatuoti,manoji pagalvojo kad as iseinu.Pradejo verkti,kad as jos vienos nepalikciau.Siandien vakare reikia tikrai iseiti,o kaip - neisivaizduoju.Visur tik su manim.
Malonu kad vaikas taip prisirises,bet gi gal jau reikia kaip nors pratinti su mociute pora val. pabuti?
Sunkoka bus,manoji mociutes neprisileidzia visiskai,o diedukas tik pazaisti tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2015 07 23, 11:45)
Labas!  4u.gif
Nescia budama as nei kvepinausi,nei malevotis norejau.
Pries pora metu uzsikabinau ant Lanvin parfumo.Bunant LT uziperku metams i prieki  smile.gif .Kitokie nebedomina.
Del kuno losjonu,as su luka  drinks_cheers.gif ,ne tai kad nereikia teptis,bet tyyngiu  cool.gif

Vakar uzsidejau megztini viena pasimatuoti,manoji pagalvojo kad as iseinu.Pradejo verkti,kad as jos vienos nepalikciau.Siandien vakare reikia tikrai iseiti,o kaip - neisivaizduoju.Visur tik su manim.
Malonu kad vaikas taip prisirises,bet gi gal jau reikia kaip nors pratinti su mociute pora val. pabuti?
Sunkoka bus,manoji mociutes neprisileidzia visiskai,o diedukas tik pazaisti tinkamas.

Man kaip ir vilvet, patinka mozotis ir priemones isbandyti ax.gif
viki, atsivesk savo pupa, ji rami pas tave. Veliau gal ir as su Azuolu uzleksiu jei spesiu.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2015 07 23, 11:57)
Man kaip ir vilvet, patinka mozotis ir priemones isbandyti  ax.gif
viki, atsivesk savo pupa, ji rami pas tave. Veliau gal ir as su Azuolu uzleksiu jei spesiu.

Krista08 reikia mums daryti meeta su tavim. Maliavosimes, mozosimes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Va taip mokam
user posted image
Atsakyti
labas mamulkos 4u.gif

taip senai buvau ka net sm atsijunge ir slap pamirsau...kol surankiojau viska doh.gif

Vilvet jau princese tavo nereali wub.gif
Krista08 kokios dziugios zinios wub.gif beskaitydama net masciau ar ko nesumaisiau juk lyg buvai nestuke.gif galvoju nepagimdei dar lotuliukas.gif

ech...mes uzaugom cool.gif juk didelis as jau -S savam stiliuj,pabuna vienas,ne taip kaip sese tokiam amziuj doh.gif tik vat neidomu ponaiciui nei knygos,nei rastas niekas... tik lego,drakonai,pc doh.gif
A i gimnazija ruosias psichologiskai ir moraliskai as irgi cool.gif

kaip senai maciau visas,dazniausua gal Vilvet o kitas tik fb biggrin.gif budavo sedim su lelko, namie meetas jei nuskamba tai mugom visos stovim optimoj,o dabar...darbai,reikalai rolleyes.gif o laikas bega sakes,cia pirmadienis ziurek jau penktadienis,gal zeme greiciau sukas a? g.gif lotuliukas.gif

nuvsio,uzsakiau seimynai pica as einu suknelos pasibaigt cool.gif
Atsakyti
Labas! 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2015 07 23, 11:57)
Man kaip ir vilvet, patinka mozotis ir priemones isbandyti  ax.gif

Mama sake - sedejo manoji,lauke manes,pora asaryciu nuriedejo verysad.gif .Siaip ne taip prisiglaude (nenorom) prie mociutes,nurimo ir uzmigo 21.30 (o turejo jau 20val miegoti).Ryte klausinejo kur buvau,nagus apziurinejo smile.gif Visa diena buciuotis lindo smile.gif
Atsivesiu sekanti karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsila3 @ 2015 07 24, 19:57)

*Vilvet jau princese tavo nereali  wub.gif

**kaip senai maciau visas,dazniausua gal Vilvet o kitas tik fb  biggrin.gif budavo sedim su lelko, namie meetas jei nuskamba tai mugom visos stovim optimoj,o dabar...darbai,reikalai rolleyes.gif  o laikas bega sakes,cia pirmadienis ziurek jau penktadienis,gal zeme greiciau sukas a?  g.gif  lotuliukas.gif

* niu taip...kaip ir mama wub.gif lotuliukas.gif cool.gif

**kaip gi Vilvet be Sinsilos biggrin.gif reikia kada susitikt paplepet smile.gif kada ten pyraga vel gaminsi? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites ar turi kuri cukinijos ir moliugo pardavimui? Noreciau as ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, 100 metu biggrin.gif

QUOTE(-luka- @ 2015 07 23, 09:47)
Žinokit panos aš visiška neturiu kuo pasidalinti, esu visiška tundra . Nenaudoju dar jokių kremų nei veido, nei kūno  ax.gif Paprasčiausiai nėra poreikio  biggrin.gif . Makiazui vakare nusiprausti naudoju alyvuogių muila  ir psio  rolleyes.gif. Kvepalai man kol kas Nr.1  Carolina Herera 212  rolleyes.gif

As irgi tas pats biggrin.gif Budavo perku viska, aliejus, sampunus uzsisakinejau visokiausius, bet nusprendziau, kad gaila pinigu, nes poveikio kazkokio isskirtinio vistiek nera, tai nusprendziau "gydyt" savo sausa oda ir jokiu priemoniu brangiausiu nebepirkeliot. Ismeciau is vonios visas imanomas prausimuisi priemones smile.gif Nusipirkau ukiska muila ir puse metu oda prausiu tik juo. Pradzioj gal dvi sav buvo tikrai ne kas- oda sausa net dulka, bet galvoju kentesiu ir ziuresiu kas bus toliau smile.gif ogi nieko, vis geryn ir geryn. Dabar nusiprausus nebereikia nei kremu nei losjonu nei aliejuku, oda nebesauseja ir naudot nieko nebereikia. Dar kuom labai nustebau, kad isnyko vidine karpa ant pado kur daug metu bandziau isgydyt ivairiom priemonem. Sampuna naudoju margaritos pigu smile.gif cia buvo mano metu atdarimas biggrin.gif sampunas su kaiusiniu lecitinu, man pats geriausias ir kaina tikrai pigi smile.gif

Su oda susitvarkiau, dabar galvoju kaip "isgydyt" plaukus biggrin.gif imanoma, daug skaiciau, bet taip tingisi lotuliukas.gif nes zinau, kad reikia daug pastangu.

Papildyta:
Dar toks klausimelis, kokia kuprine pirmokui geriausia pirkti, kokio dydzio ji turetu buti?
Atsakyti
Ginta, shopingop temose maciau mamkos labai is cia kuprines perka http://www.potteryba...s-luggage-sale/
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2015 07 27, 14:47)
Ginta, shopingop temose maciau mamkos labai is cia kuprines perka http://www.potteryba...s-luggage-sale/

Nu super ka dar mamos is ten gero perka?
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2015 07 27, 15:47)

Reikia pasiziureti. As parduotuvej ziurejau, tai man jos tokios dideles atrodo g.gif
Atsakyti