Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

Mielas Kalėdų Seneli,
šiemet labiausiai norėčiau:

user posted image[user posted image]user posted image

QUOTE(klopedija @ 2014 12 11, 09:30)
Primenu: iki gruodžio 12 d. registruojamės į Kauno kalėdinį meet`ą, kuris vyks sausio 3, šeštadienį

Ar visoms tinka "Pas Ali", šv. Gertrūdos g.? http://www.pasali.lt...ntaktai.lt.html

labai tinka drinks_cheers.gif labai mėgstu šiuos kiniečius wub.gif

Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 11, 11:18)
Skaičiau, ir man patiko. Ir niekur paini nebuvo.  biggrin.gif Labai gerai skaitėsi.  mirksiukas.gif

Tada pratęsiu skaitymą, gal ir man patiks 4u.gif
Atsakyti
Mano norai:
Turkiški saldumynai
Gamtmeldžio sodas
Auksinė žuvelė
Trys mylimos
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 11, 12:39)
Mano norai:

Nieko nepamiršai biggrin.gif ?A dramblys kur,nereikia tau dramblio blink.gif ?
Užsisakiau aš tą Dramlį,nes numirsiu iš cekavumo g.gif Alamutą ir Sniegą jau parsitempusi,šiemet tikrai perskaitysiu.
Atsakyti
Parsitempsiu dramblį į namus, kur aš jį dėsiu? Baisiai daug klapato su drambliais. Aš jį geriau trumpam kur nors pasigausiu. lotuliukas.gif Alamutą jau šeštadienį turėsiu. clap.gif Ir Sniegą taip pat. victory.gif
Kaip gerai turėti Kalėdų bobutę, kuri pildo norus visus metus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 11 gruodžio 2014 - 13:07
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 09, 22:01)
Sofija5, o dukra skaite Henri Loevenbruk trilogija Baltoji vilke ir zemes dukra, Vilkes naktis ir atrodo Vilku karas? jei ka turiu, galeciau paskolinti 4u.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet šitos jau seniai skaitytos 4u.gif
O aš perskaičiau Pittacus Lore "Mano numeris ketvirtas" - tęsinio nooooriu biggrin.gif

P.S. dramblio ir aš noriu 4u.gif Murakamis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 11 gruodžio 2014 - 20:53
QUOTE(Helianta @ 2014 12 11, 01:49)
jau įsirašiau pioneer.gif
o kaip gintarelia? nihilistė?

As nesirasau, nes yra tikimybe, kad isvaziuosiu, o pavesti ir neiteikti dovanos nesinori. Aisku, gali buti, kad busiu (na, mazdaug 50/50), nes su tuo isvaziavimu yra daugybe visokiu veiksniu doh.gif Bet net jei ir busiu, tai nieko baisaus, jei liksiu be dovanos - juk svarbiausia gera kompanija ir smagiai praleistas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 11, 21:09)
As nesirasau, nes yra tikimybe, kad isvaziuosiu, o pavesti ir neiteikti dovanos nesinori. Aisku, gali buti, kad busiu (na, mazdaug 50/50), nes su tuo isvaziavimu yra daugybe visokiu veiksniu doh.gif Bet net jei ir busiu, tai nieko baisaus, jei liksiu be dovanos - juk svarbiausia gera kompanija ir smagiai praleistas laikas mirksiukas.gif
Žodžiu, galima nesiregistruoti ir neteikti geidaraščių, bet meet`e kviečiame dalyvauti ir neapsisprendusias. mirksiukas.gif
Kompanija svarbiau nei dovanos! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 11, 12:53)
Nieko nepamiršai  biggrin.gif ?A dramblys kur,nereikia tau dramblio  blink.gif   ?
Užsisakiau aš tą Dramlį,nes numirsiu iš cekavumo  g.gif Alamutą ir Sniegą jau parsitempusi,šiemet tikrai perskaitysiu.

labai primena vaikystę, kai sakydavom: "Pirk dramblį!" biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 12 11, 21:22)
Žodžiu, galima nesiregistruoti ir neteikti geidaraščių, bet meet`e kviečiame dalyvauti ir neapsisprendusias. mirksiukas.gif 
Kompanija svarbiau nei dovanos!  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
bet kompanija su dovanomis dar geriau biggrin.gif

Su knygų skaitymu man prastokai šiemet, tik vasarą (tiksliau, naktimis) geriau buvo.
Bet nieko, vaikai paaugs, galėsiu daugiau skaityti.
O dabar tai vaikiškų paveikslėlių knygelių daug daug skaityti gaunu, gerai atmintį lavina - nejučia įsimena, kai perskaitai keliasdešimt kartų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 11 gruodžio 2014 - 22:22
Helianta, as pamenu nakti maitindama skaitydavau blush2.gif nes dukra iki 1-2 nakies nemiegodavo, valgydavo kas valanda po valanda doh.gif
Atsakyti
Mano geidaraštis baisiai trumpas šiemet blush2.gif Net nežinau, ar Maximoj bus. Jei Seneliui kils problem, tegu parašo fėjai, sugalvosiu dar ką nors blush2.gif

Agnė Gilytė "Spintologija"
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 11, 20:52)
P.S. dramblio ir aš noriu  4u.gif Murakamis  wub.gif

Negi taip visoms ir patinka Murakami ?Tada smalsu,kuo būtent?Kad kiekviena skaitytoja jo rašytines holiucinacijas supranta,taip kaip nori suprast,o jei nesupranta,tai vis tiek įsivaizduoja,kad supranta ,taip ,kaip patinka suprast?/Čia šiek tiek perdirbau Klopedijos seną postą iš snobo temos,persiprašau autorės iš karto ax.gif /.Juk jo knygose krūvos smurto,savižudybių ,žmogžudysčių,pedofilijos ir visokių kitokių iškrypimų ,kad realiai su tuo susidūrusios gyvenime ar net išgirdusios žiniose bent dešimtadalį,jau piktintumėtės nuo dūšios.O jo knygose tai,kas gyvenime šlykštu ir smerktina,patampa kažkokiais išsivadavimais,dorybėm,nušvitimais... user posted image
Atsakyti