As jau po meeto faina
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 12 08, 19:31)
Labai norėjau prisijungti prie jūsų, vilnietės, bet nenumatytai turėjom filmuotis su vaikiškomis dainomis televizijos laidoj "Ryto suktinis", tai nebespėjau, šeštadienį 10 ryte per "LRT televiziją" galit pažiūrėti, jei kam įdomu, pašėlom
Gaila. Vis dairiausi tavęs. Žiūrėsime ryto suktinį
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 08, 22:43)
As jau po meeto faina
Ir aš jau po meeto. Smagu buvo Einu skaityti
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 08, 21:43)
As jau po meeto faina
Ačiū visoms už smagų pasibuvimą
Zis, patikrinau lentynas. Nežinau kiek jų turi būti, bet turiu 5 vnt. Paskutinė- "Spiralė". Jei ką, prieš kitą meetą primink
Turi but 6, ziurejau knygyne
Sofija, tau gerai, gavai daug ka skaityt
Sofija, tau gerai, gavai daug ka skaityt
QUOTE(klopedija @ 2014 12 08, 12:07)
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 08, 12:57)
Nebuvau. Rekomenduoja "Lietuvos virėja" - kur eksperimentuoja su Zavadskos receptais.
Galima gi kavos užeiti, pašniukštinėti
Galima gi kavos užeiti, pašniukštinėti
Nepavyks. Jokiu kavu ir laisvu staliuku ten negausit. Ir meniu reikia uzsisakyti, kas diena dazniausiai kazka kitko daro (arba bent jau labai daznai keicia). Degustacini meniu geriausia, ka duoda ta valgai. Ne knyginiams susitikimams, o kulinariniams ten. Ir vietu nelengva gauti.
Tuo labiau, tik kavos ten niekas neduos
QUOTE(Forget @ 2014 12 08, 22:06)
Kokia tu šaunuolė, kad jau pašniukštinėjai
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 09, 08:18)
Kokia tu šaunuolė, kad jau pašniukštinėjai
As ten eiti norejau, kai grizus buvau, bet negavau vietos
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 08, 22:09)
Gaila. Vis dairiausi tavęs. Žiūrėsime ryto suktinį
Aga, tikiuos, po Naujų darysit vėl susitikimą kada
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 08, 23:22)
Aga. 6 turi būti - po Spiralės dar yra "Galinė riba"
gavau, bet... vakar vieną jau ir perskaičiau. Kiera Cass "Elitas" - antroji serijos dalis. Man patiko Ir meilės, ir dvejonės, ir jaunatviškas maksimalizmas. Neperspausta, nepersaldinta. Laukiu tęsinio
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 12 09, 18:30)
Aga, tikiuos, po Naujų darysit vėl susitikimą kada
O kaip be susitikimų Būtinai darysime
[quote=Alchemie,2014 12 06, 08:36]
Umberto Eco verteja mano kaimyne bet deja ne Lt ji siuo metu, siaip galeciau gal ir gauti koki egz.
Aciu bent uz suteikta vilti, kuri buvo gimusi vos pradejus sksityt jusu posta. O isties tai gaila, kad nebeturit kaimynes
Umberto Eco verteja mano kaimyne bet deja ne Lt ji siuo metu, siaip galeciau gal ir gauti koki egz.
Aciu bent uz suteikta vilti, kuri buvo gimusi vos pradejus sksityt jusu posta. O isties tai gaila, kad nebeturit kaimynes
Primenu: registruojamės į Kauno kalėdinį meet`ą, kuris vyks sausio 3, šeštadienį (niekas nesiūlo kitos datos )
Klopedija
Dolitlė
martux
Brūkšniukas
prieplauka
Mamce
giluze
Gemma
...
Gerąja fėja būti jau pasisiūlė Shusha.
Klopedija
Dolitlė
martux
Brūkšniukas
prieplauka
Mamce
giluze
Gemma
...
Gerąja fėja būti jau pasisiūlė Shusha.
[quote=Lapkritė,2014 12 09, 18:34]
[/quote]
vakar maciau antra pataisyta leidima Rozes vardo, gal turi Fuko? paklauskit knygynuose
Sofija5, o dukra skaite Henri Loevenbruk trilogija Baltoji vilke ir zemes dukra, Vilkes naktis ir atrodo Vilku karas? jei ka turiu, galeciau paskolinti
[/quote]
vakar maciau antra pataisyta leidima Rozes vardo, gal turi Fuko? paklauskit knygynuose
Sofija5, o dukra skaite Henri Loevenbruk trilogija Baltoji vilke ir zemes dukra, Vilkes naktis ir atrodo Vilku karas? jei ka turiu, galeciau paskolinti