QUOTE(klopedija @ 2015 01 26, 19:31)
Mat kaip?
Man kažkada patiko. Įjungus vaizduotę būta šiurpių vietų, bet tekstas labai gražus, vietomis mistiškas, beveik poetiškas.
Kalbant apie vaizduotes, tai maniškė praktiškai neįsijungia (jungiklis sugedo
) Todėl man įvairūs gamtos ir pan. aprašymai nelabai patinka - nematau aš jų
Tiesa, pasitaiko tokių knygų, kurias net aš, kai valgau skaitydama, pagalvoju ką rinktis - ar čia skaityt toliau, ar valgyt
QUOTE(Juritute @ 2015 01 26, 20:22)
Šiemet jau perskaičiau 12 knygų,bet dabar turbūt bus pertrauka,jaučiuos šiam periodui knygų poreikį patenkinusi
Draugė
Aš vakar dvyliktą savo pabaigiau - J. Irvingo "Kol tave rasiu". Šiaip Irvingas manęs negąsdina ir netrikdo, bet jau tos jo knygų apimtys
Per tą laiką spėja ir sudomint, ir pabost, ir pamigdyt, o pabaigoj užtai visai pakili nuotaika liko, tik nežinau, ar kad pabaigiau, ar vis dėlto kad knyga taip viltingai baigėsi
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 01 26, 22:19)
aha
kartais pagalvoju, kaip jam pačiam su savim turėtų būti baisu
QUOTE(klopedija @ 2015 01 27, 12:24)
Pasiguosiu: šiais metais jau patyriau du nusivilymus. Vienas labiau dėl savęs, kitas dėl knygos.
Taigi...
Robert Musil, Svajokliai. Neturiu priekaištų knygai, bet supratau, jog negebu skaityti pjesių.
Nekabino visiškai, gaila...
Ota Pavel, Puikiųjų stirninų mirtis. Kaip aš sutikau žuvis. Nepateisino lūkesčių.
Humoras primityvokas, paauglių lygio. Nebuvo juokinga.
Nepasitenkinimą su kaupu kompensavo
Paul Bowles, Na ir tegul. Išskirtinis santūrus stilius, ryškūs veikėjų charakteriai. Čia Diaras, slegiamas psichologinių problemų, bando išsivaduoti iš nuobodulio, neveiklos. Apgaubtas kvaišalų miglos stumia gyvenimą tarp realybės ir kliedesių. Nuolat junti, kad pražūtis neišvengiama.
LLLLL pagal Darių Pocevičių.
Pavelo aš taip ir nepabaigiau
Nepatiko jis man.
O Bowles dar laukia ir "Na ir tegul", ir "Dangaus prieglobstis". Kaip ir Musil "Svajokliai"
Niekada nesiginčyk su kvailiu, nes teks nusileisti iki jo lygio, kur jis sumuš tave patirtimi.
Always read something that will make you look good if you die in the middle of it. - P. J. ORourke