Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(adija5 @ 2015 01 26, 17:03)
Čia jau kaip firminis ženklas,kad gera knyga  bigsmile.gif?Aš irgi svedą šiandien pradėsiu.T.Lindgren Tapytojas margalapis .
Man firminis ženklas - autorius. biggrin.gif O Torgny Lindgren - vienas iš aukščiausios kokybės ženklų. biggrin.gif

QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 17:15)
T. Lindgren skaičiau "Kamanių medus", bet mečiau nebaigus, nes viena vieta labai nepatiko
Stumi? hihihi.gif
Maždaug nujaučiu, kuri vieta. doh.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 01 26, 18:30)
Pilkųjų samanų švytėjimas man brrrrr  schmoll.gif  doh.gif 
Mat kaip? g.gif Man kažkada patiko. Įjungus vaizduotę būta šiurpių vietų, bet tekstas labai gražus, vietomis mistiškas, beveik poetiškas.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 26, 20:31)
Stumi? hihihi.gif
Maždaug nujaučiu, kuri vieta.  doh.gif

Taip ir laukiau, kad tu pasisakytum. biggrin.gif Ir aš nujaučiu, kad tu teisingai nujauti. Net prisiminus nupurto, matyt labai gerai parašyta. rolleyes.gif Viskas man patiko, iki to...
O "Tapytojas margalapis" taip gerai skamba, kad norisi bent į rankas paimti pavartyti.
Atsakyti
Na, dėl "Kamanių" tai sutinku, kad daug kam gali šleikštulį kelti ne vienas epizodas. Tema tokia. unsure.gif

O naują temą jau kurt ar dar palūkėt? Normalią ar žuvėdrišką? biggrin.gif
O gal kas norit mane pavaduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 26 sausio 2015 - 20:02
Neerzinkit dėl rusų kalbos smile.gif Tikrai baltai pavydžiu toms, kurios galite skaityti laisvai rusiškai, man kol kas tai neįmanoma...
Atsakyti
Sveikos,lendu iš pogrindžio ir aš 4u.gif skaitau daug ne tik knygų,bet ir jūsų temą biggrin.gif labai patinka,kad dalijatės įspūdžiais apie perskaitytas knygas biggrin.gif paskutinė sudominusi buvo "Lazario moterys" labai patiko,tiesiog nuostabi knyga wub.gif
O šiai apsigimusi detektyvų skaitytoja, jau šiemet spėjau perskaityti :
Potvynis labai lengvai susiskaitė,lauksiu antrosios dalies wink.gif
Šioji skaitėsi sunkiau Linda,kaip is Lindos žmogžudystės kažkiek trikdė keiksmažodžiai ir šiek tiek ištęsta knygos pabaiga!
Šiaip mėgstamiausias autorius visgi J.Nesbo,laukiu nesulaukiu knygų mugės,kurioje bus pristatyta nauja Nesbo knyga smile.gif
Šiemet jau perskaičiau 12 knygų,bet dabar turbūt bus pertrauka,jaučiuos šiam periodui knygų poreikį patenkinusi smile.gif nors prie lovos guli J.Grondahl "Keturios kovo dienos" manau ilgai negulės,gal kokią savaitėlę smile.gif
Tam kartui būtų tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2015 01 26, 21:22)
Sveikos,lendu iš pogrindžio ir aš 4u.gif  skaitau daug ne tik knygų,bet ir jūsų temą biggrin.gif  labai patinka,kad dalijatės įspūdžiais apie perskaitytas knygas biggrin.gif  paskutinė sudominusi buvo "Lazario moterys" labai patiko,tiesiog nuostabi knyga wub.gif
O šiai apsigimusi detektyvų skaitytoja, jau šiemet spėjau perskaityti :
Potvynis labai lengvai susiskaitė,lauksiu antrosios dalies wink.gif
Šioji skaitėsi sunkiau Linda,kaip is Lindos žmogžudystės kažkiek trikdė keiksmažodžiai ir šiek tiek ištęsta knygos pabaiga!
Šiaip mėgstamiausias autorius visgi J.Nesbo,laukiu nesulaukiu knygų mugės,kurioje bus pristatyta nauja Nesbo knyga smile.gif
Šiemet jau perskaičiau 12 knygų,bet dabar turbūt bus pertrauka,jaučiuos šiam periodui knygų poreikį patenkinusi smile.gif nors prie lovos guli J.Grondahl "Keturios kovo dienos"  manau ilgai negulės,gal kokią savaitėlę smile.gif
Tam kartui būtų tiek smile.gif

As turbut esu arba flegma doh.gif arba labai letaskaite doh.gif tiesa nelabai yra laiko skaityti, bet as dar nieko siemet neperskaiciau doh.gif tik pradejau Lazario moteris
Atsakyti
Jau nerimstu, laukiu knygų mugės. biggrin.gif Kasdien po keliskart įlendu į mugės puslapį ir facebook'ą.
Pagaliau šį tą konkretesnio paskelbė. Gal ir matėt - svečių sąrašas. Skystokas, bet... biggrin.gif Labiausiai džiugu, kad atvyksta M. Šiškinas. wub.gif Kad tik pavyktų sudalyvauti susitikime su juo, gauti parašiuką. smile.gif
http://www.vilniausk...kytojui/sveciai
Atsakyti
Sveikos. Speju is gausaus burio bus kazkas perskaites "Šantaramą", ta storaja knyga. Ar verta pabaigt? nes iveikiau tik koki trecdali.. kazkokia migdanti vieta buvo.. Uzverciau ir jau antri metai nebeatsiverciu doh.gif
Atsakyti
Man su Santaramu tas pats nutiko doh.gif nuograuza virto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2015 01 26, 20:22)
Sveikos,lendu iš pogrindžio ir aš 4u.gif 

sveika prisijungus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 26, 20:45)
Ar verta pabaigt? nes iveikiau tik koki trecdali.. kazkokia migdanti vieta buvo.. Uzverciau ir jau antri metai nebeatsiverciu  doh.gif

tai jei beveik du metus guli, ką jau ten toliau skaityt.. iš naujo reikia pradėt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 26, 21:45)
Sveikos. Speju is gausaus burio bus kazkas perskaites "Šantaramą", ta storaja knyga. Ar verta pabaigt? nes iveikiau tik koki trecdali.. kazkokia migdanti vieta buvo.. Uzverciau ir jau antri metai nebeatsiverciu 

Skaičiau. Nu ką aš galiu pasakyti. ax.gif Jei tu tikiesi ten atkasti aukso gyslą, tai gal daugiau nekask, eik į kitą vietą. biggrin.gif Man atrodo, kad ta knyga įdomi pačiu egzotišku gyvenimu, nuotykiais. Jeigu perskaitei trečdalį ( o knyga tai gera "plyta"), ir dar tavęs neužkabino, tai ir nekabins. Ale ir atsimeni, kiek metų padėta guli. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuograuza lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi geras biggrin.gif biggrin.gif

as net pamenu kurioj vietoj sustojau lotuliukas.gif Kai i pasimatyma vaiksciojo su ta mergina biggrin.gif Nu zodziu.. kai jau prispirs visiskas knygu badas, tai gal pabaigsiu as ji g.gif Drauge sake, kad pacioj pabaigoj tai ten vajaj kaip buvo thumbup.gif Nu bet iki tos pabaigos dar kiek blink.gif
Atsakyti