Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(adija5 @ 2015 01 26, 17:27)
Kaip tai nėra  blink.gif ?Vieną knygą tikrai bibliotekoj mačiau  g.gif

Šitą matei? Конец главы : трилогия / Джон Голсуорси. Turinys: Кн. 1: Девушка ждет; Кн.2: Пустыня в цвету; Кн.3: На другой берег; Nes kitos nesiskaito. biggrin.gif
Saintlina, tu čia? Aš maniau, kad tu jau atsijungei nuo dabarties. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 26 sausio 2015 - 16:36
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 16:32)
Šitą matei? Конец главы : трилогия / Джон Голсуорси. Turinys: Кн. 1: Девушка ждет; Кн.2: Пустыня в цвету; Кн.3: На другой берег;  Nes kitos nesiskaito.  biggrin.gif
   Saintlina, tu čia? Aš maniau, kad tu jau atsijungei nuo dabarties.  biggrin.gif

Pas mane vadinasi В ожидании, Цветок в пустынe ir Через реку, bet tikiuosi, kad vertimas bus geras smile.gif

Aha, dabar čia. Dirbau smile.gif Dabar bus galima skaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 26, 16:27)

aš kai pamačiau tas knygas irgi apsidžiaugiau, kad tęsinį išleido, stvėriau kaip vanagas vištą smile.gif Ot ir nusivyliau, abo tas pats, kas ir buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2015 - 16:39
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 16:32)
Šitą matei? Конец главы : трилогия / Джон Голсуорси. Turinys: Кн. 1: Девушка ждет; Кн.2: Пустыня в цвету; Кн.3: На другой берег;  Nes kitos nesiskaito.  biggrin.gif

Ne šitą ,tada reiškias g.gif Matyt,tą,kuri nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 26, 17:39)
Pas mane vadinasi В ожидании, Цветок в пустынe  ir Через реку, bet tikiuosi, kad vertimas bus geras  smile.gif

Aš pavadinimus paėmiau iš suvestinio katalogo, bet matosi, kad iš esmės pavadinimai panašūs. Oi, saintlina, tu man nervus gadini. Skaitai viską, ką aš noriu skaityti, o man nėra kada. doh.gif
Šiandien parsitempiau "Взрывы в Стокгольме " Якоб Пальме . Turėtų būt gera. biggrin.gif Nes - skandinavų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 26 sausio 2015 - 16:51
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 16:42)
... tu man nervus gadini. Skaitai viską, ką aš noriu skaityti, o man nėra kada.  doh.gif

neee, tu mane aiškiai su kažkuo painioji smile.gif Aš dabar kaip tik labai mažai skaitau - tai neskaitadieniai buvo užpuolę, tai darbo daug.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 26, 17:49)
neee, tu mane aiškiai su kažkuo painioji  smile.gif 

Kaži, ir su kuo aš tave painioju. biggrin.gif 1) tu skaitei "Tamsą butelyje"; 2) tu skaitysi Golsvortį. Kol kas tiek . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 16:42)
Turėtų būt gera.  biggrin.gif  Nes - skandinavų.  bigsmile.gif

Čia jau kaip firminis ženklas,kad gera knyga bigsmile.gif?Aš irgi svedą šiandien pradėsiu.T.Lindgren Tapytojas margalapis .

Vakar suskaičiau T.Vermes Jis ir vėl čia.Norėjau kažko linksmo po M.Tournier Girių karaliaus.Ir visai man ten ją skaitant nebuvo linksma,nors pažvygaut aš megėja.Viena kita linksmesnė situacija,ypač nublūdusios moteros su šunų kakučiais,bet šiaip balsu tikrai nežvengiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 26, 18:03)
Čia jau kaip firminis ženklas,kad gera knyga  bigsmile.gif?Aš irgi svedą šiandien pradėsiu.T.Lindgren Tapytojas margalapis .

Bent jau manęs skandinavai niekada nenuvylė. Ir ne tiek detektyvai, kiek rimtesnis žanras. T. Lindgren skaičiau "Kamanių medus", bet mečiau nebaigus, nes viena vieta labai nepatiko, iki šiol iš galvos negaliu išmest. Turiu gerą vaizduotę, matyt. lotuliukas.gif Tik vienas atvejis toks iš mano praktikos su skandinavais.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 17:15)
bet mečiau nebaigus, nes viena vieta labai nepatiko, iki šiol iš galvos negaliu išmest.

Oho blink.gif Ir kas ten buvo tookio ?Reiks ir tą pasiimt.Nors aš be fantazijos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 26, 17:03)
Čia jau kaip firminis ženklas,kad gera knyga  bigsmile.gif?Aš irgi svedą šiandien pradėsiu.T.Lindgren Tapytojas margalapis .

Vakar suskaičiau T.Vermes Jis ir vėl čia.Norėjau kažko linksmo po M.Tournier Girių karaliaus.Ir visai man ten ją skaitant nebuvo linksma,nors  pažvygaut aš megėja.Viena kita linksmesnė situacija,ypač nublūdusios moteros su šunų kakučiais,bet šiaip balsu tikrai nežvengiau  schmoll.gif

nea, ne firminis ženklas schmoll.gif Pilkųjų samanų švytėjimas man brrrrr schmoll.gif doh.gif Adija, jei neskaitei, tai net į rankas neimk, ten mūsų jautrioji tema stipriai išplėtota.
Nors ten gal ne visai skandinaviškas, lyg islandų rašytojo. Tai gal tada neprisiskaito?

Tapytojas man kadaise labai gerai susiskaitė smile.gif

O kaip tau Girių karalius?
Atsakyti
Forsaitu saga pamenu skaiciau paauglysteje, radau vos ne mamos laiku leidima (pas mus yra ir nepruklausomybes laiku knygu, ir net 15-16 amziaus biggrin.gif tu tiesa nepaskaitau, nes parasyta gotikiniu sriftu ir ne tom kalbom, kurias moku) tai ji buvo tokio storumo, kad primine Biblija biggrin.gif ale buvo labai smagu tokia knyga iveikti
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 01 26, 17:15)
... nes viena vieta labai nepatiko, iki šiol iš galvos negaliu išmest. Turiu gerą vaizduotę, matyt.  lotuliukas.gif

na taip, būna tokių drinks_cheers.gif Man Kingo knygose jau taip būna leptelėta, kad dvidešimčiai metų praėjus krato prisiminus doh.gif Ne siaubukai, o vietos apie skriaudžiamus vaikus labai trinkteli..
Atsakyti