Ačiū. Pasveiksiu.
Šiek tiek link literatūros.
Vakar pažiūrėjau Fasandræberne. Ne prasčiau už "Merginą..." Neskaitau detektyvų, bet tokius filmus mėgstu. Šaunoliai skandinavai.
QUOTE(klopedija @ 2015 01 22, 13:52)
Ačiū. Pasveiksiu.
Vakar pažiūrėjau Fasandræberne. Ne prasčiau už "Merginą..." Neskaitau detektyvų, bet tokius filmus mėgstu. Šaunoliai skandinavai.
Oho, net nežinojau, kad pagal Jussi Adler-Olsen detektyvus yra pastatyti filmai Ir reitingai abiejų filmų geri
Ačiū už šią žinią, reiks pažiūrėti
Perskaičiau dar vieną Coetze knygą. Ši vadinasi "Barbarų belaukiant". Stipri knyga. Tikrieji barbarai yra tie, kurie laukia barbarų.
QUOTE(klopedija @ 2015 01 22, 14:52)
Vakar pažiūrėjau Fasandræberne.
Nu ačiū. Nežinojau, kad yra. Skandinavai, aišku, puikiai stato filmus, Holivudas ilsisi. Susiradau ir išsisaugojau, bet pirma norėčiau paskaityti knygą.
QUOTE(giluze @ 2015 01 22, 16:09)
Nu ačiū. Nežinojau, kad yra. Skandinavai, aišku, puikiai stato filmus, Holivudas ilsisi. Susiradau ir išsisaugojau, bet pirma norėčiau paskaityti knygą.
Kadangi knygose eina ir pasakojimas apie savotišką detektyvą bei jo įdomius, bent man, padėjėjus, tai gal pirma reikėtų nuo pirmos knygos ekranizacijos žiūrėti The Keeper of Lost Causes (2013) , "Kvinden i buret" (original title).
QUOTE(zuvyte26 @ 2015 01 22, 17:33)
, tai gal pirma reikėtų nuo pirmos knygos ekranizacijos žiūrėti
Ir tau ačiū . Nežinojau, kad ir pirmos knygos ekranizacija yra. Filmą jau galėčiau žiūrėt, knygą skaičiau. Einu ieškot.
QUOTE(giluze @ 2015 01 22, 16:39)
Ir tau ačiū . Nežinojau, kad ir pirmos knygos ekranizacija yra. Filmą jau galėčiau žiūrėt, knygą skaičiau. Einu ieškot.
yra yra
Aš jau kelias savaites pasikabinusi po nosim nuorodą, kad nepamirščiau pasižiūrėti Tik niekaip laiko nerandu. Skaitau dabar trečią Adler-Olson knygą ir atsiplėšti negaliu. Gaila, kad darbe skaityt negalima, vakarais per mažai laiko
QUOTE(saintlina @ 2015 01 22, 20:31)
Gaila, kad darbe skaityt negalima, vakarais per mažai laiko
mano mintis skaitai kartais pasitaiko koks laisvesnis momentas, tai taip ir niežti nagai knygą išsitraukt, ale negalima
QUOTE(klopedija @ 2015 01 22, 14:52)
QUOTE(zuvyte26 @ 2015 01 22, 17:33)
Ačiū už pasidalinimą Metu į taupyklę vasarai
Merginos, gal kurią sudomins mokslo populiarinimo e-knygos, atradau 12 įvairiausios tematikos knygų iš serijos "Mokslas visiems". Štai čia
QUOTE(Gemma @ 2015 01 23, 09:20)
mano mintis skaitai kartais pasitaiko koks laisvesnis momentas, tai taip ir niežti nagai knygą išsitraukt, ale negalima
As pamenu vasara, kai darbo labai nebuvo, stalciuje prasidarius pasidejus knyga skaiciau tai buvo Silva rerum pirma dalis arba per pietu pertrauka traukdavau. Dabar darbas toks, kad arba uz vairo, arba jau niekur nieko nepasidesi, nepaskaitysi, nes nuolat judesyje
QUOTE(Shusha @ 2015 01 23, 10:45)
Merginos, gal kurią sudomins mokslo populiarinimo e-knygos, atradau 12 įvairiausios tematikos knygų iš serijos "Mokslas visiems". Štai čia
Ačiū. 7 knygos sudomino.