Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(Aimma @ 2015 01 20, 18:12)
Įdomiai su ta malda  g.gif  Man rodos, kad ji specialiai kai kuriems mano bendradarbiams sukurta. Kaip dizainerio batai pagal spec. užsakymą. Bet tie, kurie turėtų ją sukalbėti kas vakarą, muistosi, sako, kad man dar nereikia, nematau nieko ypatingo.. Padariau išvadą, kad tiems kai kuriems niekas nebepadės - nei dievas, nei velnias. Ir dar pastebėjau, nuo amžiaus tai nelabai priklauso.

biggrin.gif
Atsakyti
Liūdna žinia: mirė A.Nyka-Niliūnas verysad.gif
Atsakyti
Klopedija pilvu šliaužia violetiniu kilimu atsiimti savo apdovanojimų ir skuba dėkoti, kol jėgos neapleido... doh.gif lotuliukas.gif Nuo penktadienio popietės nejungiau pc, nes voliojausi su 39 ir... Tik šiandien pajutau kažką daugiau nei "bloga"

Ačiū, Helianta. aciuks.gif
Apdovanojimai įpareigoja. Stengsiuosi ir toliau.

Ačiū visoms šios temos dalyvėms! Be Jūsų ir Temos nebūtų ir dalelės manęs. blush2.gif
Atsakyti
Klopedija, sveik 4u.gif

be tavęs temoje tyloka ax.gif
Atsakyti
Vaje, Klopedija, siunciu tau pavasario gaiva ir ryto ruku kvepiancia arbata, kad galvoje nusvistu 4u.gif sirgti yra bjauru doh.gif
Siemet sirgau be tempos, nieko tokio, bet komplikacijos buvo blink.gif sausgyslliu imaudciu uzdegimas, tai vos vaiksciojau, tiksliau tapau undinele, apsimauti kojnes ar apsiauti batus buvo labai skausminga procedura doh.gif
pasveik iki galo, kad nebutu kokiu kvailu komplikaciju 4u.gif
Atsakyti
mano pirmieji šių metų skaitiniai:

A.T.Fowler "Z. Romanas apie Zeldą Ficdžerald" - lyg ir įdomus, lyg ir kabina, bet kažko trūksta iki "wau". apskritai, man neaišku, koks tikslas rašyti grožinę literatūrą žymių žmonių biografijų pagrindu g.gif ypač, kai tie žmonės taip neseniai gyveno, ir kiekvienas norintis gali įsigyti jų biografijas. o interpretuoti, jei yra nežinomų faktų ar aplinkybių, juk kiekvienas galime savaip. kaži, ar drįsčiau kam nors rekomenduoti. nebent esate visiškas Zeldos fanatikas

va, pernai vasarą skaičiau S.James "Slapti Šarlotės Brontės dienoraščiai" ir "Dingę Džein Osten memuarai". pirmoji, beje, tikrai patiko. tokios knygos gal atrodo labiau pateisinamos, nes apie šių autorių gyvenimą išlikę gerokai mažiau informacijos, tad ir ta intriga, kaip būtų galėję būti, interpretacija tų menkų išlikusių faktų, labiau užkabina, sudomina.

ir dar vienas skaitinys atsipalaidavimui - T.Gerritsen "Išlikusieji". paskutinioji lietuviškai išleista Ricoli ir Ailz serijos knyga. susivalgė greitai ir lengvai, kaip bombonkė. išliekamosios vertės, be abejo, neturi, bet serijoje viena iš geresnių.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 21, 13:18)
sausgyslliu imaudciu uzdegimas..

kas ten pas tave su tom sausgyslėm? Tai kelnes maunantis nutrūksta, tai lygioj vietoj uždegimas blink.gif

Sveik, Klopedija 4u.gif Neleisk kažkokiai zarazai savo sąlygas diktuot. Griebk knygą ir duok ausin. Ne sau, zarazai tai smile.gif
Atsakyti
Zarazų aplink tikrai daug. Ir prie manęs bando kibti, bet ginuosi. biggrin.gif
Skaitau W. Mysliwski "Traktatą apie pupelių gliaudymą". Na ir malonumas. Labai gražu skaityti. Dabar kaip tik pasakojimą apie meilę skaitau, ir taip jaudinuosi, kuo ten baigsis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 01 21, 17:58)
  Skaitau W. Mysliwski "Traktatą apie pupelių gliaudymą". Na ir malonumas. Labai gražu skaityti.

taip, maloniai susiskaitė ji ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 21, 18:39)
kas ten pas tave su tom sausgyslėm? Tai kelnes maunantis nutrūksta, tai lygioj vietoj uždegimas  blink.gif

uzdegimas buvo, nes traumuotos..nuo grojimo per dideliu smuiku, vis tempiamos rankos sausgysles, koja buvo timpteleta, kai paslydau ir pasisuko..tose vietose uzdegimas prasidejo po gripo doh.gif
o nutruko, nes buvau pervargusi doh.gif viena perkrausciau beveik visus namus is buto i nama, suraisiojau, sunesiojau knygas, dezes su rubais ir t.t., dar tada ir maitinau dukra...zodziu nuo kruvio matyt atsparumas sumazejes buvo..tai ir nutinka taip..sakau, mano ligos, mirk is juoko biggrin.gif kai papasakoji, tik sergant labai skausmingos doh.gif

Atsakyti
Mantel "Vilko dvaro" megejoms, BBC2 pagaliau seriala jau pradejo rodyti:
http://www.imdb.com/title/tt3556920/
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 01 22, 00:00)
Mantel "Vilko dvaro" megejoms, BBC2 pagaliau seriala jau pradejo rodyti:
http://www.imdb.com/title/tt3556920/

o, kaip įdomu bigsmile.gif
Dar geriau būtų, kad išleistų pas mus tęsinį. Tokios kainos pirmojo egzemplioriaus buvo, kad tikrai turėtų apsimokėti ir toliau leist cool.gif
Atsakyti