Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

Galvu medziotojas be serijos knyga, pagal ja filma state 4u.gif
http://en.wikipedia..../wiki/Jo_NesbĆø
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2015 01 12, 16:26)
Kaip suprantu ši knyga dar tik bus išleista, nes neteko dar nei girdėti nei matyti jos knygyne ar kaip?

Ši knyga buvo išleista praėjusią savaitę. Tuoj pasirodys ir knygynuose. mirksiukas.gif
Ačiū, Alchemie. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 12 sausio 2015 - 16:17
Lars Husum, Mano draugystė su Jėzumi Kristumi. Atokvėpis po visų "žžž"... hihihi.gif
Skaitėsi lengvai, smagiai, beveik kaip "Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo". Humoro ne gausu, bet kaip į ką pažvelgsi. biggrin.gif
Knyga kinematrografiška, ne veltui autorius - scenaristas, režisierius.
Taigi, Nikolajus, kaip rašo anotacijoje, nėra teigiamas personažas. Kaip dažnas paauglys, savanaudis šiknius. Dėl jo kvailysčių nukenčia ne vienas žmogus. Tačiau Nikolajus, susiklosčius aplinkybėms, siekia taisyti savo klaidas ir suteikti įskaudintiems žmonėms nors trupinėlį laimės.
Kaip jam tai pavyksta? Paskaitykite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 12 sausio 2015 - 19:33
intrigante biggrin.gif ar cia nori sukelti skaitymo nora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 12, 19:44)
ar cia nori sukelti skaitymo nora biggrin.gif
Nūūūū... Tai visi žino, kad aš iškrypus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 12, 19:46)
Nūūūū... Tai visi žino, kad aš iškrypus...  lotuliukas.gif

Butum FB taip pasakius, buciau tiesiog like paspaudus. Dabar gi turiu atskira posta rasyti: labai man patinka tokie iskrypimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 12, 19:32)
]Lars Husum, Mano draugystė su Jėzumi Kristumi

bigsmile.gif gal paaugliui tinka? mano kaip tik pradeda darytis toks, kaip pageltoninai biggrin.gif
Atsakyti
Pirmos šių metų knygos 4u.gif

Haruki Murakami Mylimoji Sputnik - daug kasdienybės ir mane nuolat pas Murakamį stebinančios vyro namuose veiklos ir daug frajiškų "alyvinių sutemų" nuotaikos. Daug "pakibusio" gyvenimo nuotaikų. Sakyčiau ne įvykių knygą, o nuotaikų.

John Katzenbach Profesorius - knyga tinkama šių dienų mano nuotakai unsure.gif Viskas pateikiama taip... hmm.... teigiamai. T.y. įmanoma suprasti ir Adriano natūralų (nors paprastai tam nepritarčiau) norą ir porelės poreikius ir aistrą, ir policijos požiūrį. Tačiau tikrai nepajutau anotacijoje žadėto "krūpčiojimo, išgirdus bet kokį krebždesį". Gerai sukaltas detektyvas. Bet pabaigoje knyga tvoti autoriui norėjau biggrin.gif už Teri. doh.gif

Knygos poveikis: šiaip aš sąmoningai suvokiu, kad kiekvieną minutę Žemėje kas nors miršta, ir kas nors gimsta. Bet niekada nepagalvodavau, kad kiekvieną minutę kas nors kankinamas. Ir kad yra norinčių tai stebėti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 01 13, 10:00)

Knygos poveikis: šiaip aš sąmoningai suvokiu, kad kiekvieną minutę Žemėje kas nors miršta, ir kas nors gimsta. Bet niekada nepagalvodavau, kad kiekvieną minutę kas nors kankinamas. Ir kad yra norinčių tai stebėti.  unsure.gif

man atrodo, aš jos skaityti nenorėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 11:45)
man atrodo, aš jos skaityti nenorėsiu  unsure.gif

na, šiaip juk žinai, kad detektyve turėtų būti nors vienas lavonas. Mažiausiai. biggrin.gif Tai va - čia tikrai ne iš tų detektyvų, kur randamas nudaigotas viso rajono nekenčiamas piktybinis diedas, kurį daug kas jau seniai norėjo nudaigotis, bet to nepadarė ir elegantiškas detektyvas visą knygą aiškinasi. Čia toks, kur knaisiojamos tamsios sielos pusės, paliečiama visai neori senatvė ir skaudi vienatvė. Tačiau autorius nesimėgauja kančių aprašymu ar lavonu irimo detalėmis (kaip Mirties chemijoje).

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 11:45)
man atrodo, aš jos skaityti nenorėsiu  unsure.gif

Žinok tikrai,anot Brūkšniuko,gerai sukaltas detektyvas ax.gif Man patiko.Aš iškrypus,matyt... unsure.gif
Atsakyti
adija eik pas ortopeda, gal istiesins biggrin.gif
Atsakyti