Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(nihilistė @ 2014 12 29, 12:10)
Aga, planą kitiems metams jau iš dvylikos knygų turiu - metiniam mobe prisirinkau biggrin.gif  Be to, dar planuoju iš savų perskaityti kuo daugiau (šiemet pavyko beveik pusę visų knygų suskaityt).

Norėjau klaust, kas tas yr, bet jau suradau. Ką išsirinkai?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 29, 13:11)
Norėjau klaust, kas tas yr, bet jau suradau. Ką išsirinkai?

Tai ten pasirinkimo nelabai turi - ka siulo, ta turi imti biggrin.gif čia sarasas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 29, 14:36)
Tai ten pasirinkimo nelabai turi - ka siulo, ta turi imti biggrin.gif čia sarasas ax.gif

Pusė iš taviškių yra lietuvių kalba, žinai? Gal ir aš sudalyvaučiau, bet sistemos neperpratau, bijau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 29, 13:52)
Pusė iš taviškių yra lietuvių kalba, žinai?  Gal ir aš sudalyvaučiau, bet sistemos neperpratau, bijau.  ax.gif

Gali buti, dar neziurejau, tik susiziurejau, kad parsisiust, jei kas, yra biggrin.gif Tiesa, "Titano sirenas" savo turiu. Ten nesunku visai - as perpratau biggrin.gif Tik metiniam mobe, jei dabar registruosies i pati livelib'a, negalesi dalyvauti, nes jau vyksta. Nebent anksciau kazkada uzsiregistravai - tada reikia paymeti ne maziau, berods, 25 knygu perskaitytu, susigalvoti apribojimus, pasirinkt kiek knygu nori ir viskas - lauki pasiulymu biggrin.gif Ten ir daugiau ivairiu mobu yra, tai jei sudomins, galiu padet mirksiukas.gif
Tik ne visiems tinka/patinka kai negali skaityti ka nori - ten yra maniaku, kurie savo knygu isvis neskaito - tik mobuose dalyvauja. As dar ne maniake - saika jauciu, bet siaip uzsikabinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 29 gruodžio 2014 - 14:25
Nihiliste, vis noriu paklaust, ar tu tiek daug laisvo laiko turi ar greitąjį skaitymą įvaldžius esi? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 12 29, 16:34)
Nihiliste, vis noriu paklaust, ar tu tiek daug laisvo laiko turi ar greitąjį skaitymą įvaldžius esi?  blush2.gif  smile.gif

Turiu per daug laisvo laiko doh.gif Vyru rupintis nereikia - pats moka savimi pasirupint, vaiku neturiu, tai ryte, per pietus, vakarais po kelias valandas ir savaitgaliais sedziu nosi i knyga ar plansete sukisus ax.gif O skaitau, manau, vidutinisku greiciu - priklauso nuo teksto sudetingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 29 gruodžio 2014 - 17:32
Labos 4u.gif
Sveikinu visas su 2015 m. Tegul jie būna jums knygingi ir nepagaili gerų knyginių naujienų 4u.gif
Aš metus pabaigiau su Prachet "Skrybėlė pilna dangaus" ir nelauktai likau labai sužavėta. Labai graži ir kupina gerumo knyga. Tokią rekomenduočiau paskaityti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.
Labai laukiu jūsų knyginių ataskaitų 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 01 01, 22:54)

Aš metus pabaigiau su Prachet "Skrybėlė pilna dangaus" ir nelauktai likau labai sužavėta. Labai graži ir kupina gerumo knyga. Tokią rekomenduočiau paskaityti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Labai malonu girdėti. Vadinasi ne be reikalo mes taip primygtinai siūlėm paskaityti Pratchetą. biggrin.gif
Atsakyti
yes biggrin.gif thumbup.gif man irgi ta knyga labailabai..delto ir rekomandavau 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais! 000059.gif

Primenu!
Rytoj Kaune knyges aplankys Kalėdų Senelis! 000054.gif
Laukiam "Pas Ali" nuo 15 val.

Jei įvyktų kokių netikėtumų (nedirbs, nebus vietų), perbėgsim į "Bernelius" Senamiestyje, M. Valančiaus g. 9. Aišku, jei niekas neprieštaraus.

Jei atsirastų nesiregistravusių, norinčių prisijungti, maloniai prašom. Kompanija svarbiau nei dovanos! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl... doh.gif
"Save keičiančios smegenys" nerandu, įtariu kas nujojo, bet neprisipažįsta. unsure.gif (Čia ne iš SM-isčių.)

Nihiliste, dalyvausi? Grąžinčiau "Visi žmonės mirtingi".

Mamce, nešt "Moters smegenis"? Kažkada norėjai "Žvelk į arlekinus", taip pat galėčiau prigriebti.

Prieplauka, atnešiu Nihilistės "Slaptą istoriją".

Gemma, grąžinsiu "Misterį Gvyną".

mirksiukas.gif

O dabar į temą. biggrin.gif
Perskaičiau Simone de Beauvoir, "Visi žmonės mirtingi". Sunku apsispręst. Neabejotinai L pagal D.P., bet... Pasimesdavau dialoguose, man jie pasirodė nesvarūs. Juose sunku įželgti filosofinę mintį. Sakyčiau, per "lengvas būdas" analizuoti "sunkaus svorio" egzistencines probemas. unsure.gif Bet iš esmės lentynai tinkama knyga, būtų gaila ja stalo koją paremti. biggrin.gif
Atsakyti
"Pas Ali" vietos rezervuotos mano vardu. pioneer.gif Iki greito susitikimo. mirksiukas.gif
Atsakyti