Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(klopedija @ 2014 12 18, 19:02)
-Chloe-, tai gal vis tik pagrįskite, kodėl verta skaityti "atspalvius",

Ot ,prisikabinot doh.gif Aš tai supratau,kad jin tų atspalvių neskaičiusi ir mūsų nuomonę norėjo išgirst,kažkam dovanų nupirkt.Nes mes tą knygą vos ne kas antroj temoj aptarinėjam,profesionalės tokiuose skaitymuose biggrin.gif Dar apie gėjus galim papasakot,jei tik kam prireiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 18, 19:28)
Dar apie gėjus galim papasakot,jei tik kam prireiktų  ax.gif
Galiu! pioneer.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 18, 19:53)

Vo, tik pyst ir yra biggrin.gif Oho ,kaip tu visom aktualiom temom pasikausčius blink.gif Vat šitu klausimu pas man stipri išsilavinimo spraga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 18, 19:21)
Vsio! Paskaita baigta!  lotuliukas.gif
Reziume - skaitytinos knygos:
http://kitosknygos.l...ancios-smegenys
http://www.baltoslan.../moterssmegenys
http://www.eugrimas....imties-istorija

Kam įdomu, daugiau šaltinių susiras pats.  biggrin.gif

Bet gi puiki paskaita thumbup.gif Taip viska graziai ir tvarkingai sudeliojai i lentyneles. Gamta pilna įvairovės: kas patinka kiaunėms, nebūtinai patinka žuvėdroms... Tuo ta gamta ir graži biggrin.gif

Esu girdejus pagyrimu knygai "Moters smegenys" is vienos savo gydytojos. Ačiū, kad priminei apie ją. Gal kartais turi paskolinti bigsmile.gif ?

O aš vakar sužinojau, kad mane išspiria papildomai dar vienai savaitei atostogų po N.Metų, tai viso atostogausiu NET 3 savaites. Tikiuosi paskaityti.... ax.gif

Man žuvėdrų sąskrydis nuo 15 val. jau tinka. Laukiam, kitų nuomonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 18 gruodžio 2014 - 21:33
Tiesa, klopedija, kalbant apie paskolinimus, pameni, kad apie "Save keičiančias smegenis" kalbejom? ax.gif Man kaip tik tokiu reik biggrin.gif Tiesa, as turbut ne pirma eilej blush2.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 18, 12:09)
Tikiuosi teisingas paemei biggrin.gif Mazieji laisvunai ir Skrybele pilna dangaus? 4u.gif 

Būtent šitas biggrin.gif Nes prieš tai bandžiau "Mažuosius dievus" skaityti, tai liko mano praeitų metų nuograuža... smile.gif Dabar pradėjau laisvūnus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 18 gruodžio 2014 - 22:03
QUOTE(Mamce @ 2014 12 18, 21:08)
Man žuvėdrų sąskrydis nuo 15 val. jau tinka. Laukiam, kitų nuomonių.

15 valanda būtų puiku. Nors truputėlis šviesos... rolleyes.gif

Kas per knygų mugė g.gif
Mažu bent pasidairyti verta.

Dolitle, Sabonio autografą pavyko gauti?
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 18, 16:55)
Pabūsiu dar pasipūtusi ir susireikšminusi, bet įtariu ta pastaba apie Yalomą buvo man skirta

iš pradžių net pagalvojau, kad tu čia apie mano žinutę - ir tai tik dar kartą parodo, kad žmonės linkę viską prisitaikyti sau ir vertinti per savo prizmę biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 12 18, 18:21)

šita gera, uošvis paskolino, bet ilgai 'marinuoju', dabartinės gyvenimo aplinkybės nesudaro sąlygų rimtoms knygoms, tik po truputį skaitinėju, "kada nors" pabaigsiu blush2.gif

QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 18, 19:10)
beje tema ne tokia jau bloga

o, tokia išvada tinkama skelbti taikai 4u.gif visgi Kalėdos artėja mirksiukas.gif
o ką Chloe dar skaito, be Yalom? kas patinka? mes ne tik "špilkuotis" mokam, bet ir smalsios esam

QUOTE(martux @ 2014 12 18, 22:57)
1. 15 valanda būtų puiku. Nors truputėlis šviesos... rolleyes.gif
2. Kas per knygų mugė g.gif 

1. tinka drinks_cheers.gif Taip ir fiksuojam, jei nėra prieštaraujančių?
2. aš praeitoje žinutėje norėjau apie tą mugę parašyti, bet sklerozė gi man doh.gif
čia gražiau 'suformatuotas' skelbimas
Įdomus žodžio pasirinkimas - ne knygų pristatymai, bet "sutiktuvės" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 18, 16:54)
  Žiūriu, žodis "Pilki..." čia veikia, lyg kas būtų lazda po skruzdėlyną pamaišęs.  lotuliukas.gif

Kaip raudonas skuduras buliui biggrin.gif Reikia nustoti kreipti į tuos atspalvius dėmesį - per daug garbės rolleyes.gif

QUOTE(Helianta @ 2014 12 19, 00:55)
iš pradžių net pagalvojau, kad tu čia apie mano žinutę - ir tai tik dar kartą parodo, kad žmonės linkę viską prisitaikyti sau ir vertinti per savo prizmę biggrin.gif

drinks_cheers.gif Todėl ir esu susireikšminusi cool.gif

Gal kuri lankysis toj mugėj? Vis svarstau ar verta važiuot, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 12 18, 22:02)

Būtent šitas biggrin.gif Nes prieš tai bandžiau "Mažuosius dievus" skaityti, tai liko mano praeitų metų nuograuža... smile.gif Dabar pradėjau laisvūnus ax.gif

tai lauksiu atsiliepimų ir aš smile.gif Tą pačią knygą buvau pradėjus ir nesugebėjau nei ketvirtadalio perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 19, 11:40)
tai lauksiu atsiliepimų ir aš  smile.gif  Tą pačią knygą buvau pradėjus ir nesugebėjau nei ketvirtadalio perskaityt.

Ne nuo tos abi pradėjot, tikrai. Skaičiau visas tris, dievai yra šiek tiek kitokia. Bet kadangi aš fanatiška Pratčeto gerbėja, suėjo ir šita. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2014 12 18, 23:57)

1. Kas per knygų mugė g.gif 

2. Dolitle, Sabonio autografą pavyko gauti?

1. Jei spėsiu, šiandien užlėkius. Labai norėčiau į susitikimą su V. Blože. Jo autografo dar taip ir neturiu, tai reiktų išnaudoti progą. bet namie darbų melejonai., o dar į spektaklį lėksiu, tai nežinau, kaiop susisuksiu. doh.gif

2. Gaila, bet paties A. Sabonio nebuvo, tai taip ir likau be autografo. Bet... Mano telefoną užsirašė vienas iš filmo kūrėjų, tai ... gal kur nors kada nors kaip nors pasitaikys proga... blush2.gif Juk vyko susitikimai su gerbėjais Vero cafe ir pan... Kaip sakoma, viltis - durnių motina, bet... lotuliukas.gif
Atsakyti