Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

Tai as ne kurenima turejau omenyje blush2.gif nu bet dulkes nuvalyti, surusiuoti pagal temas, ar nugareliu spalvas (dukra mano kartais taip sutvarko, kur pasiekia)
Pirstas tai sugijo, po 8 sav. itvare, tik smuiku grot negalejau, bet kol nesutvarstytas labai gerai vyrams galejau parodyti, kad jie impotentai, nes virsutine falanga buvo nulinkusi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 12 17, 23:49)
Siaip jau erotikos tema musu su klopedija labai issamiai ir senai isnagrineta  irnesakyk.gif

Nu,labas vakaras blink.gif Senai išnagrinėta?Tai visokias senienas ir nagrinėjot irnesakyk.gif .O kur spalvos,atspalviai,potėpiai ir kitokie natiurmortai,a?Kas mėnesį naujus šedevrus leidžia,tik leidžia,o jos,matai,jau senai išnagrinėjo.Ką?De Sadą ir H.Milerį?Nu,dar apie J.Erlicką ir apie Erškėčių paukščius atsimenu buvo užsiminta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 18, 10:57)
ir ne tik kaip snobės ir zuvedros biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 12 18, 14:11)
Tai as ne kurenima turejau omenyje blush2.gif nu bet dulkes nuvalyti, surusiuoti pagal temas, ar nugareliu spalvas (dukra mano kartais taip sutvarko, kur pasiekia)

Pirstas tai sugijo, po 8 sav. itvare, tik smuiku grot negalejau, bet kol nesutvarstytas labai gerai vyrams galejau parodyti, kad jie impotentai, nes virsutine falanga buvo nulinkusi biggrin.gif  doh.gif

Tai aš vėliau supratau, kad kitką turėjai omeny. Tik dėl tvarkymosi, net ir knygų, aš esu tinginė blush2.gif Gaila, neturiu kas man knygas sutvarkytų ir sudėliotų. biggrin.gif Mano dėliojimai baigiasi tuo, kad skaitytas knygas padedu į spintą giliau, į viršų traukiu neskaitytas ir dar surūšiuoju pagal leidyklas ax.gif

Čia kaip tam anekdote:
- Daktare, o aš smuiku griežti galėsiu?
- Galėsit.
- Keista, o iki lūžtant rankai negalėjau. biggrin.gif

O jei rimtai, tai gerai, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 18 gruodžio 2014 - 14:50
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 17, 18:48)
O jei rimtai, siulau persivadint savo tema, kaip nors “– PASALINIAI NEPAGEIDAUJAMI (Nemakulaturiniu knygu myletoju klubas)”  biggrin.gif nes matai, SM yra tema apie filmus, ten kazkaip sutelpa  ir S. Kubrick, ir Amerikietisko pyrago gerbejos  ir neturintis ka atsakyt tiesiog protingai patyli

Tai kad net labai pageidaujami - kaip vėjo gūsis, matai, kaip tema iškart atgijo mirksiukas.gif
Gi patarimų buvo, tie geltoni atspalviai, nors nė viena (berods) iš mūsų jų neskaitėm, tik pilkus pabandėm kai kurios ir spjaudomės rolleyes.gif
Chloe, jei čia ne sau, o dovanų panašios į atspalvius ieškojai, o pati kitokias dažniausiai skaitai, tai rasi su kuo pabendrauti - mes Yalom irgi skaitom 4u.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 20:56)
Neprošal pagvildenti šį klausimą! 
Gal žiauriai nesivėlinkim? 15-16-17 val.?

man tinka bet kuris iš šių laikų, svarbu tik prieš kelias dienas žinoti konkrečiai.

QUOTE(adija5 @ 2014 12 17, 22:58)
Va,apie sado mazo ,tai rekomenduoju nobelistę E.Jelinek Pianistė,jei dar neskaitei.
http://www.manoknyga...ml#.VJHsRixuT-0

Man de Sadas prieš ją,tai tik vaikiški sijonų pakilnojimai  Ir už tai dar Nobelio premiją duoda user posted image.Beje,viena labiausiai įstrigusių knygų,skaitytų šiemet.Kažkas negerai su mano skoniu,irgi user posted image. Turiu dar ir šitą,bet laukia eilės ir atitinkamo nusiteikimo .
https://www.knygos.l...nygos/geidulys/

"Geidulį" prieš keliolika metų skaičiau, o "Pianistės" neįveikiau. Bet keista man, kad ji nobelistė g.gif
Tavo nuorodoje prie Jelinek aprašymo pateikta "Jums gali patikti" - čia knygos.lt sugretino Anais Nin "Paukštelius" su "atspalviais" biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Alchemie @ 2014 12 18, 10:09)
jei bandai biblioteka sutvarkyti, tai oi kaip gali susilti biggrin.gif
As kai persikraustyma dariau i nama, ir visas knygas sunesiojau viena

o taip, šį rudenį panašia veikla teko užsiimti, ir dar po remontų kitąmet teks.
mano trimetis žiūrėjo žiūrėjo, kaip knygas dėlioju į dėžes, ir padarė išvadą: "Mama, tau labai patinka knygos".

QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 18, 10:35)
niekada nenorėjai trenkti knyga autoriui per galvą? cool.gif

nuo erotikos prie smurto "patraukė"? rolleyes.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 18, 10:52)
Aišku - nes negi klausčiau biggrin.gif ir autoriaus, ir vertėjo, ir herojų.
beje, įsivaizduojat žinutę kriminalinėje kronikoje: "grupė įsiutusių knygų skaitytojų nulinčiavo vertėją/rašytoją" biggrin.gif

dėl vertėjo - tai ne kartą, ne du ir ne tris drinks_cheers.gif

QUOTE(nihilistė @ 2014 12 18, 14:49)
Čia kaip tam anekdote:
- Daktare, o aš smuiku griežti galėsiu?
- Galėsit.
- Keista, o iki lūžtant rankai negalėjau.

aš irgi šitą prisiminiau perskaičiusi apie smuiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2014 12 18, 16:39)
dėl vertėjo - tai ne kartą, ne du ir ne tris drinks_cheers.gif

Kaip aš sutinku dėl vertėjų... Ir dar prie jų kai kurioms leidykloms reiktų užvožti. ax.gif
Žiūriu, žodis "Pilki..." čia veikia, lyg kas būtų lazda po skruzdėlyną pamaišęs. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2014 12 18, 15:39)
Chloe, jei čia ne sau, o dovanų panašios į atspalvius ieškojai, o pati kitokias dažniausiai skaitai, tai rasi su kuo pabendrauti - mes Yalom irgi skaitom 4u.gif

o taip, šį rudenį panašia veikla teko užsiimti, ir dar po remontų kitąmet teks.
mano trimetis žiūrėjo žiūrėjo, kaip knygas dėlioju į dėžes, ir padarė išvadą: "Mama, tau labai patinka knygos".

nuo erotikos prie smurto "patraukė"? rolleyes.gif

Pabūsiu dar pasipūtusi ir susireikšminusi, bet įtariu ta pastaba apie Yalomą buvo man skirta - aš pernai jo "Spinozos problemą" išrinkau metų knyga. Pažiūrėjo svetainėj ir nusprendė sublizgėt sąmoju rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ypač jas nešiot kraustantis/remontą darant biggrin.gif

thumbup.gif Sadomazo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2014 12 18, 15:39)
"Geidulį" prieš keliolika metų skaičiau, o "Pianistės" neįveikiau. Bet keista man, kad ji nobelistė g.gif

Aha,man dėl nobelistų labai dažnai keista user posted image.Pvz.P.Modiano.Perskaičiau jo Povestuvinę kelionę,bet aš jokio prizo neduočiau už ją schmoll.gif Dar pabandysiu Tamsių krautuvių gatvę,už šitą jis Gonkūrų premiją gavo,gal aš kažko nesupratau.Arba A.Munro apsakymai Brangus gyvenime.Na,neblogi tie apsakymai,bet kad Nobelio verti...Nors ir vadinama kanadietišku Čechovu,bet mano subjektyvia nuomone, nu anikaip iki jo netraukia schmoll.gif .
Bet čia aš jau nuo pagrindinės temos nukrypau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 18, 14:44)
Tai visokias senienas ir nagrinėjot  irnesakyk.gif .
Taip! Nes seksas senas kaip pasaulis! hihihi.gif

Manęs nedomina pikantiškos "lovos" smulkmenos, mane seksas domina apskritai rūšies (ne tik homo sapiens, bet ir visos gyvosios ir negyvosios gamtos) išlikimo prasme.
Jei pradėčiau samprotauti apskritai apie gamtos išlikimą, tai pasakyčiau, kad bitės, paukščiai dulkina augalus, augalai nešvankūs kaip... o vabzdžiai ir paukščiai - didžiausi iškrypėliai, nes dulkina "negyvėlius", t.y., augalus. lotuliukas.gif
http://www.minertown...6/wallpaper.jpg
http://blog.abmi.ca/...d-orchid-21.jpg
http://frutisad.ru/w...ulbonosnyiy.jpg
http://www.almanac.c...ummingbirds.jpg
Jei augaliukas bus "neiškrypęs" ir "neatsiduos" bitelei, kolibriukui, bus pasmerktas nuvysti, išnykti, nesubrandinus jokio vaisiaus.

Bet tema ne apie gamtą. hihihi.gif

Žmogaus seksualumas (pabrėžiu: seksualumas, o ne erotika) domina pirmiausia kaip psichofiziologinis reiškinys kultūriniame, socialiniame kontekste. Taip pat domina nukrypimų nuo "normos" mechanizmai.

Todėl!
Neskaitau "atspalvių", nes jie tėra smulkmenos, kurios nedomina. irnesakyk.gif
Skaitau "senienas", kurios atskleidžia ir paaiškina arba bando aiškinti žmogaus/visuomenės prigimtį/raidą bei požiūrį į tam tikrus dalykus. biggrin.gif

Vsio! Paskaita baigta! lotuliukas.gif
Reziume - skaitytinos knygos:
http://kitosknygos.l...ancios-smegenys
http://www.baltoslan.../moterssmegenys
http://www.eugrimas....imties-istorija

Kam įdomu, daugiau šaltinių susiras pats. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 18, 16:55)
Pabūsiu dar pasipūtusi ir susireikšminusi, bet įtariu ta pastaba apie Yalomą buvo man skirta - aš pernai jo "Spinozos problemą" išrinkau metų knyga. Pažiūrėjo svetainėj ir nusprendė sublizgėt sąmoju rolleyes.gif

laugh.gif sakot, tamsta, verta tiek del jusu stengtis? bigsmile.gif puse dienos kuistis forumiukyje, kad padaryt kazkam ispudi, jega thumbup.gif jei jau skaitot Yaloma, turetumet geriau pazinot zmones, visgi jis neblogas tarpasmeniniu santykiu ekspertas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 18, 18:47)
laugh.gif  sakot, tamsta, verta tiek del jusu stengtis? 

Čia jau tamstos laisvalaikio leidimo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 18 gruodžio 2014 - 18:53
-Chloe-, tai gal vis tik pagrįskite, kodėl verta skaityti "atspalvius", ir paaiškinkit, kodėl reikia knistis "nenaudingoje temoje".
g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 18, 19:02)
-Chloe-, tai gal vis tik pagrįskite, kodėl verta skaityti "atspalvius", ir paaiškinkit, kodėl reikia knistis "nenaudingoje temoje".
g.gif

juokas ilgina gyvenima mirksiukas.gif nezinau, kaip atsakyt i jusu klausima. As ju neskaiciau. unsure.gif

beje tema ne tokia jau bloga, Vanda buvo visai nieko. Kai netingesit, imeskit dar kokiu, ypac prancuzisku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 18 gruodžio 2014 - 19:12