Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(Alchemie @ 2014 12 17, 14:56)
lotuliukas.gif as kazkodel nusprendziau tu atspalviu neskaityti isgirdusi trumpai turini..

Aš tik dėl to turinio ir pasiėmiau ją paskaityt user posted image.Bet man stilius nepatiko arba vertimas nei šioks,nei toks user posted image. Forget originalą skaitysi?Jei tau patiks,jamsiu iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Nusibaudimui. hihihi.gif

Alchemie, už info apie lęšius tai dėkui, pasidomėsiu. aciuks.gif
Reikia gerai išsitirt akis/regėjimą. Daktarais irgi pasitikėt sunku. Kai išbandai savo kailiu, suvoki, ko reikia. O šiaip vienas viena sako, kitas kita... doh.gif
Pvz., dėl mamos regėjimo "kryžiaus kelius" ėjom. Tik paskutinis daktaras, kataraktą operavęs, išaiškino, kokios yra problemos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 17 gruodžio 2014 - 22:36
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 16, 12:11)
Žinau  biggrin.gif Man tik reikia ją iš zis "atimti"  mirksiukas.gif
Noriu Šešių galios, bet gal kaip nors iki sausio pakentėsiu  verysad.gif Ir tų visų kitų noriu  4u.gif O maniškė vis dėlto yra skaičiusi "Atranką", tai baigusi Pelenų miestą į Elitą kibs  biggrin.gif
Na, tu žinai į ką veliesi. Šmėklų medžiotojo mokinio 14 knygų yra...  lotuliukas.gif Kartu kankinsimės.
Kaip tai Žvalgo mokinys? Aš tai vis Nieko rimto pažiūriu, ar tęsinio nėra  biggrin.gif
Pati dabar skaitau Matt Haig "Radlius" - po truputį  4u.gif

4u.gif biggrin.gif
O ka daryt, kad idomi ta pasaka, kazkuom kitokia... g.gif
Taigi jau labai greit bus tesinys biggrin.gif As net apsidziaugiau, kad va, baigiu "Ledo sali" ir tuoj tesinys bus biggrin.gif
Ir ka Radliai? 4u.gif mirksiukas.gif

As tai po meeto pasiklausius Alchemie Pracheto dvi knygas is bibliotekos parsinesiau smile.gif Nutariau jam suteikti antra sansa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 17, 22:30)
Bet man stilius nepatiko arba vertimas nei šioks,nei toks
Taigi! Man užteko ištrauką paskaitinėt. Banalu, lėkšta, primityvu... Nėr dėl ko laiką gaišt. Geriau šunį pavedžiot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 22:43)
Taigi! Man užteko ištrauką paskaitinėt. Banalu, lėkšta, primityvu... Nėr dėl ko laiką gaišt. Geriau šunį pavedžiot.  mirksiukas.gif

Nieko jus nesuprantat apie gera literatura irnesakyk.gif Skaitot visokias vaikiskas knygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 17, 22:49)
Nieko jus nesuprantat apie gera literatura irnesakyk.gif  Skaitot visokias vaikiskas knygas biggrin.gif
Amžius toks!.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 22:49)
Amžius toks!..  lotuliukas.gif

Tai mazu ir man reikia pradet sarasa darytis g.gif

Pagalvojau kaip atrodys metine temos apzvalga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 17, 21:30)
originalą skaitysi?Jei tau patiks,jamsiu iš naujo  biggrin.gif

Turiu angliskai, jau senai bandziau kelis kartus traukiniu vaziuodama. Nepavyko Isgelbesiu as tave, neskaityk, negaisk laiko biggrin.gif Jau geriau koks detektyvas, ten bent atsijungi smegeneles pasuki. O cia...pfffff Skaityk de sada, va ten tai kas kita cool.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 21:35)
Nusibaudimui. hihihi.gif

Avinzirniu turiu!! Eniu imu savo seselius ir i kampa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 19:11)
Ir kaip anksčiau nesusipratau, kad verta pažindintis ne tik su "sado", bet ir su "mazo"?..  lotuliukas.gif

Va,apie sado mazo ,tai rekomenduoju nobelistę E.Jelinek Pianistė,jei dar neskaitei.
http://www.manoknyga...ml#.VJHsRixuT-0

Man de Sadas prieš ją,tai tik vaikiški sijonų pakilnojimai ax.gif Ir už tai dar Nobelio premiją duoda user posted image.Beje,viena labiausiai įstrigusių knygų,skaitytų šiemet.Kažkas negerai su mano skoniu,irgi user posted image. Turiu dar ir šitą,bet laukia eilės ir atitinkamo nusiteikimo ax.gif .
https://www.knygos.l...nygos/geidulys/
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 17, 22:58)
rekomenduoju nobelistę E.Jelinek
Na, neskaičiau... unsure.gif
Reiks pasidomėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 17, 21:58)
Va,apie sado mazo ,tai rekomenduoju nobelistę E.Jelinek Pianistė,jei dar neskaitei.
http://www.manoknyga...ml#.VJHsRixuT-0

Man de Sadas prieš ją,tai tik vaikiški sijonų pakilnojimai  ax.gif Ir už tai dar Nobelio premiją duoda user posted image.Beje,viena labiausiai įstrigusių knygų,skaitytų šiemet.Kažkas negerai su mano skoniu,irgi user posted image. Turiu dar ir šitą,bet laukia eilės ir atitinkamo nusiteikimo  ax.gif .
https://www.knygos.l...nygos/geidulys/

"Pianiste" skaiciau. O apie "Geiduli" nieko neatgaminu unsure.gif zinau, kad tikrai skaiciau ir netgi turiu, nu bet nic nieko neatsimenu unsure.gif
Atsakyti
Snobes ant erotikos patrauke bigsmile.gif Salta kiba? biggrin.gif
Atsakyti