Tai is kur ta Drakoregi ar Smeklu gaudytojo mokini parsitempti kad ir angliskai..vargo vakariene rasti
Buvau radusi vieno tokio paaugliuko svetaine, kur galima "pasiskolinti" ale kompas persikrove ir nuoroda dingo
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 16, 12:27)
Merginos, nepykit, as tokiu knygu neskaitau, tai man labai sunku isrinkti, tikiuos pagalbos is jusu
Spausti nuorodą
QUOTE(giluze @ 2014 12 16, 09:43)
Tarp kitko, Klopedija, "Miglų sezonas" visai nebloga knyga, fantastinė.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 16, 10:11)
Aha, Klopedija Tikrai nebloga knyga, skaitei?
Skaičiau. Už tai ir bandau įbrukt. Žiūrėk, ims ir "per neapsižiūrėjimą" perskaitys vertą knygą.
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 16, 16:53)
Aciu, bet todel ir rasau cia, kad kazkas gal skaite ir is savo asmenines patirties parekomenduotu. Bet matau, kad dauguma cia baisiai mondros zuvedros esat ir tokios menkavavertes literaturos neskaitot Jei ka izeidziau - atsiprasau, pati tos knygos neskaiciau ir nezinojau, kad baisiai issisoksiu su savo klausimu sioje intelektualiu temoje
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 16, 19:46)
menkavavertes literaturos neskaitot
Aš "atspalvius" ir panašią rašliavą laikau net ne literatūra, o makulatūra. Jei tikrai norit kažką verto "į tą temą" paskaityti, tai prašom: Henry Miller.
Na, gal ir tie Turkiški saldumynai tiktų
QUOTE(klopedija @ 2014 12 16, 20:06)
Aš "atspalvius" ir panašią rašliavą laikau net ne literatūra, o makulatūra.
A tai jau perskaitei ?Aš nieko negaliu komentuot,bo net pirmos dalies neįveikiau.A ką žinau,gal viską perskaičius visai gera knyga pasirodytų Būna gi tokių knygų,kad tik paskutinį puslapį užvertus pasakai-vo čia tai puiki knyga
Na, dar galima paskaityt Erlicką:
Gatvėj sutinku pažįstamą. Jis basas ir be kelnių.
Buvau pas tokią ponią, o tuo metu jos vyras grįžo skundžiasi.
O aš, įsivaizduok, grįžtu namo iš mano lovos strykteli kažkoks tipas ir pro langą pasakoju.
Bet matau, kad anam tai nė motais, jis susirūpinęs, kaip nuogam namus pasiekt. Manęs jo problemos irgi nedomina. Aš susinervinęs, kad namų židinys išgriautas. Du nelaimingi žmonės. O kontakto nėr
arba
Šįvakar pats einu pas moterį, pas kaimynę
Sėdim virtuvėj, apšnekam pažįstamus Daros nuobodu. Gal pakviest ją į lovą?
Tai kad lova ne mano!
Gal be žodžių pult, drabužius draskyt, kaip rodo filmuose
Jau imu nervintis Gal su kaimynu pasitart?
- Kur jūsų vyras?
- Kabinete rašo
Galėtų man instrukciją parašyt
- Miegoti laikas žiovauja ponia.
Man net kūnas pagaugais Juk miegoti vienaip skamba su žmona ir visai kitaip su moterim
Bet jei vyras netoliese Andai gyrėsi rašąs romaną apie meilę, tad išgirdęs braškant lovą, ko gero, ateis pasižiūrėt. Rašytoją tie dalykai turėtų domint.
- Vėlu jau dūsauja ponia.
Norėčiau nuraminti, paaiškinti, kad niekada nevėlu. Tik pats netikiu, jaučiuos išsekęs ir šliaužiu prie durų
Bet jei šūktels: Juozai!..
- Juozai, girdžiu kaimyno bosą. Eikš, paskaitysiu, ką parašiau. Atsidūstu ir einu. Gal pasiklausius aiškiau bus
Gatvėj sutinku pažįstamą. Jis basas ir be kelnių.
Buvau pas tokią ponią, o tuo metu jos vyras grįžo skundžiasi.
O aš, įsivaizduok, grįžtu namo iš mano lovos strykteli kažkoks tipas ir pro langą pasakoju.
Bet matau, kad anam tai nė motais, jis susirūpinęs, kaip nuogam namus pasiekt. Manęs jo problemos irgi nedomina. Aš susinervinęs, kad namų židinys išgriautas. Du nelaimingi žmonės. O kontakto nėr
arba
Šįvakar pats einu pas moterį, pas kaimynę
Sėdim virtuvėj, apšnekam pažįstamus Daros nuobodu. Gal pakviest ją į lovą?
Tai kad lova ne mano!
Gal be žodžių pult, drabužius draskyt, kaip rodo filmuose
Jau imu nervintis Gal su kaimynu pasitart?
- Kur jūsų vyras?
- Kabinete rašo
Galėtų man instrukciją parašyt
- Miegoti laikas žiovauja ponia.
Man net kūnas pagaugais Juk miegoti vienaip skamba su žmona ir visai kitaip su moterim
Bet jei vyras netoliese Andai gyrėsi rašąs romaną apie meilę, tad išgirdęs braškant lovą, ko gero, ateis pasižiūrėt. Rašytoją tie dalykai turėtų domint.
- Vėlu jau dūsauja ponia.
Norėčiau nuraminti, paaiškinti, kad niekada nevėlu. Tik pats netikiu, jaučiuos išsekęs ir šliaužiu prie durų
Bet jei šūktels: Juozai!..
- Juozai, girdžiu kaimyno bosą. Eikš, paskaitysiu, ką parašiau. Atsidūstu ir einu. Gal pasiklausius aiškiau bus
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 16, 18:46)
Aciu, bet todel ir rasau cia, kad kazkas gal skaite ir is savo asmenines patirties parekomenduotu. Bet matau, kad dauguma cia baisiai mondros zuvedros esat ir tokios menkavavertes literaturos neskaitot Jei ka izeidziau - atsiprasau, pati tos knygos neskaiciau ir nezinojau, kad baisiai issisoksiu su savo klausimu sioje intelektualiu temoje
Geriau pasidalinkit, kokias knygas pati megstat?
QUOTE(adija5 @ 2014 12 16, 21:59)
paskutinį puslapį užvertus pasakai-vo čia tai puiki knyga
Taip! Tiks stalo koją paremti.
QUOTE(klopedija @ 2014 12 16, 21:04)
Taip! Tiks stalo koją paremti.
Nu ka, prie atspalviu gryzom, Dabar Picoult eile, paskui vel apie gejus ratas pasisuks
Bruksniuuuuuuk!!!!!!
Pavaduosiu Brūkšniuką.
Buitiniai laimės modeliai
- Einam į lovą, pakvietė Grygas.
Lovoj aš esu buvęs, atsiliepė Grigalius.
Grygas nužvelgė draugą, lyg pirmąsyk regėdamas. Turi mat išdidumo!
Aš noriu tave paimt kaip vyrą, patikslino.
Tu knygą paimtum! suriko Grigalius.
Grygas atsiduso ir paėmė knygą kaip knygą
Po penkių minučių atstūmė apverstą knygą, priekaištingai žvelgė į draugą.
- Dėl ko tu su manim toks? tyliai klausė.
Grigalius ilgai tylėjo, paskui apsiverkė ir sušuko:
- Man moterys patinka!
Nesuprasi vyrų, dūsavo Grygas. Vyriška logika, mat! Gal su moterim ir paprasčiau būtų
- Ar nežinai, ką vyrai veikia su moterim? klausė.
- Televizorių žiūri, kūkčiojo Grigalius.
Aš tau nupirksiu, jei būsi geras.
Kitą vakarą jiedu susiglaudę sėdėjo ant lovos ir spoksojo į dėžę, kur skraidė žvaigždės. Suprato, kad yra ir kitoks gyvenimas
Taip jie pradėjo gyventi kaip vyras ir moteris.
J. E.
Buitiniai laimės modeliai
- Einam į lovą, pakvietė Grygas.
Lovoj aš esu buvęs, atsiliepė Grigalius.
Grygas nužvelgė draugą, lyg pirmąsyk regėdamas. Turi mat išdidumo!
Aš noriu tave paimt kaip vyrą, patikslino.
Tu knygą paimtum! suriko Grigalius.
Grygas atsiduso ir paėmė knygą kaip knygą
Po penkių minučių atstūmė apverstą knygą, priekaištingai žvelgė į draugą.
- Dėl ko tu su manim toks? tyliai klausė.
Grigalius ilgai tylėjo, paskui apsiverkė ir sušuko:
- Man moterys patinka!
Nesuprasi vyrų, dūsavo Grygas. Vyriška logika, mat! Gal su moterim ir paprasčiau būtų
- Ar nežinai, ką vyrai veikia su moterim? klausė.
- Televizorių žiūri, kūkčiojo Grigalius.
Aš tau nupirksiu, jei būsi geras.
Kitą vakarą jiedu susiglaudę sėdėjo ant lovos ir spoksojo į dėžę, kur skraidė žvaigždės. Suprato, kad yra ir kitoks gyvenimas
Taip jie pradėjo gyventi kaip vyras ir moteris.
J. E.