Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

As siandien knygyne pavarciau doh.gif supratau, kad tikrai ne rankinukine knyga, kai per petraukas gali pasinesioti ir paskaityti biggrin.gif doh.gif
Gal ka nors mainai galeciau pasiulyti paskaityti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 15 gruodžio 2014 - 14:15
Oi, mergyt, tik imk ir skaityk biggrin.gif

Aš turbūt kaip ir daugelis knygų skaitytojų, turiu kalną nusipirktų ir dar neperskaitytų knygų, mainais gautų n skaičių el.knygų, o gi dar ir bibliotekoj aktyviai lankausi doh.gif biggrin.gif
Kur jau dar mainais ko dairytis..nuodėmė jau būtų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 15, 21:24)
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms  smile.gif
Nieko geriau nėra ir nebus! schmoll.gif
Nebent "Miglų sezonas". cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 15, 22:24)
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms  smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 12 15, 22:59)
Nieko geriau nėra ir nebus! 

Yra yra, nereikia klausyt jokios dezinformacijos. bigsmile.gif Pati neskaičiau, bet girdėjau, kad yra "80 dienų. Geltona", berods, taip vadinasi. Tai va, žmonės kalba, kad palyginus su ja, pilki atspalviai- vaikų žaidimas. ax.gif Ir dar yra tų spalvų - https://www.knygos.l...-dienu-geltona/. Bile tik yra noras, rasti galima visko, bet kokiam skoniui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 12 13, 16:48)
Ankstesniais metais apie 40 būdavo, pirkau ir pati virš 40 Lt dovaną, esu mačius tą knygą už 42 su centais, jei būtų nuolaida... Bet Maximoj nebus turbūt... Gal tada tuoj tikrai ką nors parašysiu kitko dar... Nes gal šiais metais tikrai visos mažesnėm kainom užsiprašė blush2.gif

užtat pernai kelios gavom po dvi knygas - man irgi taip pasisekė bigsmile.gif
matyt, ne tik mažesnėm kainom, bet dar ir su nuolaida, tai dovanotojos nutarė, kad iš norų sąrašo ne vieną, o dvi nupirks.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 15, 09:31)
"Prisukamas paukštis" man ilgokai "ant smegenų gulėjo" - ne tiek dėl žiaurumo, bet ir dėl to, kad nacių ar komunistų žiaurumai eskaluojami, o japonų - ne. Per toli jie mums, ar ką? ir kas tie mongolai iš viso? biggrin.gif jau ne be kartais, o nuolat ateina mintis, kad pasaulyje daugybė lygesnių už lygius...

jau nekalbant apie Afriką... ar dabartinį Sirijos pilietinį karą...

QUOTE(giluze @ 2014 12 15, 23:04)
Yra yra, nereikia klausyt jokios dezinformacijos.  bigsmile.gif Pati neskaičiau, bet girdėjau, kad yra "80 dienų. Geltona", berods, taip vadinasi.  Tai va, žmonės kalba, kad palyginus su ja, pilki atspalviai- vaikų žaidimas.

aha, turėtų būti 'geresnė', nes atsimenu, kad knygos vertėja FB 'spjaudėsi', kad tokią knygą teko versti biggrin.gif doh.gif

Tiesa, Tapinas šiandien FB pasigyrė, kad jau pabaigė "Maro dieną" ("Vilko valandos" tęsinį). Knygų mugėje bus, gal ir anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(-- @ 2014 12 15, 21:24)

kaži, šitas spamas pastoviai mėtysis, ar ne? g.gif

QUOTE(Helianta @ 2014 12 15, 23:24)

Tiesa, Tapinas šiandien FB pasigyrė, kad jau pabaigė "Maro dieną" ("Vilko valandos" tęsinį). Knygų mugėje bus, gal ir anksčiau.

Jėėė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 16, 09:43)

Ne šitas, tai kitas, bet mėtysis tai tikrai. Nu ir gerai, turėsim apie ką pakalbėt. lotuliukas.gif Įdomu, kas kitais metais bus ant bangos. bigsmile.gif
QUOTE(klopedija @ 2014 12 15, 22:59)
Nebent "Miglų sezonas". 

Tarp kitko, Klopedija, "Miglų sezonas" visai nebloga knyga, fantastinė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 16 gruodžio 2014 - 09:49
QUOTE(adija5 @ 2014 12 12, 04:23)
Negi taip visoms ir patinka Murakami

Man patinka 4u.gif O kuo, sunku pasakyti... Tiesiog persikeliu į kitą realybę, užburia... Po Avies medžioklės ir šis pasaulis toks... pasviręs buvo
QUOTE(Gemma @ 2014 12 12, 10:44)

Žinau biggrin.gif Man tik reikia ją iš zis "atimti" mirksiukas.gif
QUOTE(zis @ 2014 12 12, 13:06)
"šešių galią" jau galiu duoti biggrin.gif O dėl Murakamio, tai  schmoll.gif
Reikia gal sausio pradžioj ir mums meetą pasiorganizuoti... g.gif Tada galėsiu nemažai knygų tau duoti biggrin.gif Nes ir "Kiaurymių miestą" ir "Sutiktuosius" turėsiu
O aš perskaičiau "Šmėklų medžiotojo mokinį" I knygą ir tiesą pasakius visai patiko . Dabar "Žvalgo mokinį" skaitau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Noriu Šešių galios, bet gal kaip nors iki sausio pakentėsiu verysad.gif Ir tų visų kitų noriu 4u.gif O maniškė vis dėlto yra skaičiusi "Atranką", tai baigusi Pelenų miestą į Elitą kibs biggrin.gif
Na, tu žinai į ką veliesi. Šmėklų medžiotojo mokinio 14 knygų yra... lotuliukas.gif Kartu kankinsimės.
Kaip tai Žvalgo mokinys? Aš tai vis Nieko rimto pažiūriu, ar tęsinio nėra biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 12 12, 15:50)
Smeklu medziotojo mokini ir as noreciau perskaityti unsure.gif Dar noreciau drakonregi, reiks paziureti ar tik neparsitempaiu i Ipad doh.gif nepamenu doh.gif

Ai tiesa, o kas nors skaitet Jo Nesbo kuryba vaikams? unsure.gif

Tau gerai, kai angliškai skaitai, tai visą seriją galėsi sugraužti, nes laukti, kol visas dalis lietuvių kalba išleis, jeigu išleis.... vargo vakarienė... Drakonregio irgi tik pirma dalis yra lietuviškai. Skaičiau, man patiko. Jo Nesbo tik detektyvus esu skaičiusi.

Pati dabar skaitau Matt Haig "Radlius" - po truputį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2014 12 16, 11:43)
Tarp kitko, Klopedija, "Miglų sezonas" visai nebloga knyga, fantastinė.  thumbup.gif

Aha, Klopedija 4u.gif Tikrai nebloga knyga, skaitei?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 16, 09:43)
Ne šitas, tai kitas, bet mėtysis tai tikrai. Nu ir gerai, turėsim apie ką pakalbėt.  lotuliukas.gif  Įdomu, kas kitais metais bus ant bangos.  bigsmile.gif 

Turbūt tas pats - mačiau Alma Littera tiražą kartos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 16, 08:43)

Merginos, nepykit, as tokiu knygu neskaitau, tai man labai sunku isrinkti, tikiuos pagalbos is jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 16, 12:43)
Turbūt tas pats - mačiau Alma Littera tiražą kartos hihihi.gif

Tai blogai. Viskas jau pasakyta šia tema. Lauksim kitos. g.gif
Atsakyti