As siandien knygyne pavarciau supratau, kad tikrai ne rankinukine knyga, kai per petraukas gali pasinesioti ir paskaityti
Gal ka nors mainai galeciau pasiulyti paskaityti?
Oi, mergyt, tik imk ir skaityk
Aš turbūt kaip ir daugelis knygų skaitytojų, turiu kalną nusipirktų ir dar neperskaitytų knygų, mainais gautų n skaičių el.knygų, o gi dar ir bibliotekoj aktyviai lankausi
Kur jau dar mainais ko dairytis..nuodėmė jau būtų
Aš turbūt kaip ir daugelis knygų skaitytojų, turiu kalną nusipirktų ir dar neperskaitytų knygų, mainais gautų n skaičių el.knygų, o gi dar ir bibliotekoj aktyviai lankausi
Kur jau dar mainais ko dairytis..nuodėmė jau būtų
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 15, 21:24)
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms
Nieko geriau nėra ir nebus! Nebent "Miglų sezonas".
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 15, 22:24)
QUOTE(klopedija @ 2014 12 15, 22:59)
Nieko geriau nėra ir nebus!
Yra yra, nereikia klausyt jokios dezinformacijos. Pati neskaičiau, bet girdėjau, kad yra "80 dienų. Geltona", berods, taip vadinasi. Tai va, žmonės kalba, kad palyginus su ja, pilki atspalviai- vaikų žaidimas. Ir dar yra tų spalvų - https://www.knygos.l...-dienu-geltona/. Bile tik yra noras, rasti galima visko, bet kokiam skoniui.
QUOTE(groovy @ 2014 12 13, 16:48)
Ankstesniais metais apie 40 būdavo, pirkau ir pati virš 40 Lt dovaną, esu mačius tą knygą už 42 su centais, jei būtų nuolaida... Bet Maximoj nebus turbūt... Gal tada tuoj tikrai ką nors parašysiu kitko dar... Nes gal šiais metais tikrai visos mažesnėm kainom užsiprašė
užtat pernai kelios gavom po dvi knygas - man irgi taip pasisekė
matyt, ne tik mažesnėm kainom, bet dar ir su nuolaida, tai dovanotojos nutarė, kad iš norų sąrašo ne vieną, o dvi nupirks.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 15, 09:31)
"Prisukamas paukštis" man ilgokai "ant smegenų gulėjo" - ne tiek dėl žiaurumo, bet ir dėl to, kad nacių ar komunistų žiaurumai eskaluojami, o japonų - ne. Per toli jie mums, ar ką? ir kas tie mongolai iš viso? jau ne be kartais, o nuolat ateina mintis, kad pasaulyje daugybė lygesnių už lygius...
jau nekalbant apie Afriką... ar dabartinį Sirijos pilietinį karą...
QUOTE(giluze @ 2014 12 15, 23:04)
Yra yra, nereikia klausyt jokios dezinformacijos. Pati neskaičiau, bet girdėjau, kad yra "80 dienų. Geltona", berods, taip vadinasi. Tai va, žmonės kalba, kad palyginus su ja, pilki atspalviai- vaikų žaidimas.
aha, turėtų būti 'geresnė', nes atsimenu, kad knygos vertėja FB 'spjaudėsi', kad tokią knygą teko versti
Tiesa, Tapinas šiandien FB pasigyrė, kad jau pabaigė "Maro dieną" ("Vilko valandos" tęsinį). Knygų mugėje bus, gal ir anksčiau.
QUOTE(-- @ 2014 12 15, 21:24)
kaži, šitas spamas pastoviai mėtysis, ar ne?
QUOTE(Helianta @ 2014 12 15, 23:24)
Tiesa, Tapinas šiandien FB pasigyrė, kad jau pabaigė "Maro dieną" ("Vilko valandos" tęsinį). Knygų mugėje bus, gal ir anksčiau.
Jėėė
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 16, 09:43)
kaži, šitas spamas pastoviai mėtysis, ar ne?
Ne šitas, tai kitas, bet mėtysis tai tikrai. Nu ir gerai, turėsim apie ką pakalbėt. Įdomu, kas kitais metais bus ant bangos.
QUOTE(klopedija @ 2014 12 15, 22:59)
Nebent "Miglų sezonas".
Tarp kitko, Klopedija, "Miglų sezonas" visai nebloga knyga, fantastinė.
QUOTE(adija5 @ 2014 12 12, 04:23)
Negi taip visoms ir patinka Murakami
Man patinka O kuo, sunku pasakyti... Tiesiog persikeliu į kitą realybę, užburia... Po Avies medžioklės ir šis pasaulis toks... pasviręs buvo
QUOTE(Gemma @ 2014 12 12, 10:44)
taigi yra - "Šešių galia"
Žinau Man tik reikia ją iš zis "atimti"
QUOTE(zis @ 2014 12 12, 13:06)
"šešių galią" jau galiu duoti O dėl Murakamio, tai
Reikia gal sausio pradžioj ir mums meetą pasiorganizuoti... Tada galėsiu nemažai knygų tau duoti Nes ir "Kiaurymių miestą" ir "Sutiktuosius" turėsiu
O aš perskaičiau "Šmėklų medžiotojo mokinį" I knygą ir tiesą pasakius visai patiko . Dabar "Žvalgo mokinį" skaitau
Reikia gal sausio pradžioj ir mums meetą pasiorganizuoti... Tada galėsiu nemažai knygų tau duoti Nes ir "Kiaurymių miestą" ir "Sutiktuosius" turėsiu
O aš perskaičiau "Šmėklų medžiotojo mokinį" I knygą ir tiesą pasakius visai patiko . Dabar "Žvalgo mokinį" skaitau
Noriu Šešių galios, bet gal kaip nors iki sausio pakentėsiu Ir tų visų kitų noriu O maniškė vis dėlto yra skaičiusi "Atranką", tai baigusi Pelenų miestą į Elitą kibs
Na, tu žinai į ką veliesi. Šmėklų medžiotojo mokinio 14 knygų yra... Kartu kankinsimės.
Kaip tai Žvalgo mokinys? Aš tai vis Nieko rimto pažiūriu, ar tęsinio nėra
QUOTE(Alchemie @ 2014 12 12, 15:50)
Smeklu medziotojo mokini ir as noreciau perskaityti Dar noreciau drakonregi, reiks paziureti ar tik neparsitempaiu i Ipad nepamenu
Ai tiesa, o kas nors skaitet Jo Nesbo kuryba vaikams?
Ai tiesa, o kas nors skaitet Jo Nesbo kuryba vaikams?
Tau gerai, kai angliškai skaitai, tai visą seriją galėsi sugraužti, nes laukti, kol visas dalis lietuvių kalba išleis, jeigu išleis.... vargo vakarienė... Drakonregio irgi tik pirma dalis yra lietuviškai. Skaičiau, man patiko. Jo Nesbo tik detektyvus esu skaičiusi.
Pati dabar skaitau Matt Haig "Radlius" - po truputį
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2014 12 16, 11:43)
Tarp kitko, Klopedija, "Miglų sezonas" visai nebloga knyga, fantastinė.
Aha, Klopedija Tikrai nebloga knyga, skaitei?
QUOTE(giluze @ 2014 12 16, 09:43)
Ne šitas, tai kitas, bet mėtysis tai tikrai. Nu ir gerai, turėsim apie ką pakalbėt. Įdomu, kas kitais metais bus ant bangos.
Turbūt tas pats - mačiau Alma Littera tiražą kartos
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 16, 08:43)
Merginos, nepykit, as tokiu knygu neskaitau, tai man labai sunku isrinkti, tikiuos pagalbos is jusu
QUOTE(nihilistė @ 2014 12 16, 12:43)
Turbūt tas pats - mačiau Alma Littera tiražą kartos
Tai blogai. Viskas jau pasakyta šia tema. Lauksim kitos.