QUOTE(Alchemie @ 2014 12 11, 22:33)
Helianta, as pamenu nakti maitindama skaitydavau
nes dukra iki 1-2 nakies nemiegodavo, valgydavo kas valanda po valanda
labai pažįstama patirtis - kaip tu galvoji, kodėl aš vasarą (ypač naktimis) daug skaičiau?
QUOTE(groovy @ 2014 12 12, 00:48)
Mano geidaraštis baisiai trumpas šiemet
Net nežinau, ar Maximoj bus. Jei Seneliui kils problem, tegu parašo fėjai, sugalvosiu dar ką nors
Agnė Gilytė "Spintologija"
Aš irgi apie šitą galvojau, bet sustabdė viena mintis - ar mes savo geidaraščiams turime kokią orientacinę kainą? seniau lyg preliminariai apsitardavome.
Susidariau įspūdį, kad dauguma surašytų knygų apie 30 Lt kainuoja.
O "Spintologija" apie 50 Lt gausis, tai nesinorėjo 'nuskausminti' Kalėdų Senelio
QUOTE(adija5 @ 2014 12 12, 02:23)
Negi taip visoms ir patinka
Murakami ?Tada smalsu,kuo būtent?Kad kiekviena skaitytoja jo rašytines holiucinacijas supranta,taip kaip nori suprast,o jei nesupranta,tai vis tiek įsivaizduoja,kad supranta ,taip ,kaip patinka suprast?/Čia šiek tiek perdirbau
Klopedijos seną postą iš snobo temos,persiprašau autorės iš karto
/.Juk jo knygose krūvos smurto,savižudybių ,žmogžudysčių,pedofilijos ir visokių kitokių iškrypimų ,kad realiai su tuo susidūrusios gyvenime ar net išgirdusios žiniose bent dešimtadalį,jau piktintumėtės nuo dūšios.O jo knygose tai,kas gyvenime šlykštu ir smerktina,patampa kažkokiais išsivadavimais,dorybėm,nušvitimais...
Va čia mūsų mintys apie Murakamį ir jo knygas
(tiesa, senokai atnaujinta jau svetainė, trūksta savanorių
)
Aš pirmą skaičiau "Avies medžioklę" - nepatiko, "ne mano". Antroji (skaičiau po ilgos pertraukos) - "Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas", sužavėjo. Dar skaičiau "Norvegų girią", vėl visai kitokia, stereotipiškai japoniška dėl tų savižudybių.
Tris perskaičiau, ir taip nesupratau, ar yra toks dalykas, kaip "tipinis Murakamis" - man visos trys labai skirtingos, jei nežinočiau autoriaus, nepagalvočiau, kad tas pats rašė.