Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 90 laida

QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 11, 20:52)
O aš perskaičiau Pittacus Lore "Mano numeris ketvirtas" - tęsinio nooooriu  biggrin.gif

taigi yra - "Šešių galia" mirksiukas.gif

QUOTE(groovy @ 2014 12 12, 00:48)
Agnė Gilytė "Spintologija"

šią ir aš norėjau pirkt draugei dovanų, tuo pačiu ir pati būčiau pavarčius, bet maximoj neradau, bent jau aleksote. gal iškart atsarginį variantą sugalvok? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 12 gruodžio 2014 - 08:46
QUOTE(adija5 @ 2014 12 12, 03:23)
Negi taip visoms ir patinka Murakami ?Tada smalsu,kuo būtent?

Man Murakamis patinka, kad jo stilius panašus į šiauriečių rašytojų, kuriuos aš labai mėgstu. Nutylėjimai, lengvumas, humoras... Turi jis kažką tokio pritraukiančio ir viskas. biggrin.gif Neužsifiksavo man žmogžudystės, pedofilijos (jos tikrai ten buvo? g.gif ) ar iškrypimai. Neprisimenu tokių dalykų. lotuliukas.gif Nušvitimų ir dorybių irgi neprisimenu. lotuliukas.gif Bet man dar daug prieš akis. Pradėjau skaityti jo trilogiją Q, ir grąžinau knygą į biblioteką, nes kažkam jos baisiai reikėjo. Paimsiu vėl. bigsmile.gif
Jau turiu Alamutą ir Sniegą, nai nai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 12, 10:30)
    Jau turiu Alamutą ir Sniegą, nai nai.  thumbup.gif

beee.gif
Pavydžiu. Mačiau, kad jūsų biblioteka jau turi. Mūsiškės tai dar ne verysad.gif Parašyk įspūdžius kai perskaitysi. Tikiuosi bus įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Shusha @ 2014 12 08, 23:21)
Ačiū visoms už smagų pasibuvimą  4u.gif
Zis, patikrinau lentynas. Nežinau kiek jų turi būti, bet turiu 5 vnt.  biggrin.gif Paskutinė- "Spiralė". Jei ką, prieš kitą meetą primink  mirksiukas.gif

Aš, man atrodo, 3 esu skaičius smile.gif Tai prieš kitą meetą prašysiu 4 ir 5 4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 12 11, 22:52)
Ačiū už pasiūlymą, bet šitos jau seniai skaitytos  4u.gif
O aš perskaičiau Pittacus Lore "Mano numeris ketvirtas" - tęsinio nooooriu  biggrin.gif

P.S. dramblio ir aš noriu  4u.gif Murakamis  wub.gif

"šešių galią" jau galiu duoti biggrin.gif O dėl Murakamio, tai schmoll.gif
Reikia gal sausio pradžioj ir mums meetą pasiorganizuoti... g.gif Tada galėsiu nemažai knygų tau duoti biggrin.gif Nes ir "Kiaurymių miestą" ir "Sutiktuosius" turėsiu 4u.gif

O aš perskaičiau "Šmėklų medžiotojo mokinį" I knygą ir tiesą pasakius visai patiko ax.gif Dabar "Žvalgo mokinį" skaitau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal galėtų geroji fėja paburti? biggrin.gif ar dar anksti?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 12 12, 10:30)
Neužsifiksavo man žmogžudystės, pedofilijos (jos tikrai ten buvo?  g.gif ) ar iškrypimai. Neprisimenu tokių dalykų.  lotuliukas.gif Nušvitimų ir dorybių irgi neprisimenu.  lotuliukas.gif

Aš irgi neprisimenu jokių žmogžudysčių, smurto ir pedofilijos unsure.gif
Gal ne visose knygose g.gif

Nesu Murakami fanatė, bet jo knygos ir man patiko (kiek skaičiau). Kuom? Net pasakyti sunku. Gal kitoniškumu g.gif Jis savitas rašytojas ir jo haliucinacijos kažkaip įtraukia biggrin.gif
Atsakyti
Aš makalavime nedalyvauju 4u.gif , bet tikiu Kalėdų Seneliu ir sergu paranoja biggrin.gif (mane seka unsure.gif biggrin.gif )

Noriu bigsmile.gif

Laiptai į dangų
Mėnulio atspindys vandenyje
Klara
Aš esu Malala
Dvaro klajūnas
Pamišusi dėl meilės
Išgirsk savo angelą
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 12 12, 12:38)
Tai gal galėtų geroji fėja paburti? biggrin.gif  ar dar anksti?

Galėtų 4u.gif Ar tikrai visos norinčios susiregistravo? Paskutinis šansas...
Laukiu iki 17 val., tuomet išsiųsiu visoms žinutes wink.gif Tinka?
Atsakyti
Smeklu medziotojo mokini ir as noreciau perskaityti unsure.gif Dar noreciau drakonregi, reiks paziureti ar tik neparsitempaiu i Ipad doh.gif nepamenu doh.gif

Ai tiesa, o kas nors skaitet Jo Nesbo kuryba vaikams? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 12 gruodžio 2014 - 14:21
QUOTE(adija5 @ 2014 12 12, 02:23)
Negi taip visoms ir patinka Murakami ?Tada smalsu,kuo būtent?Kad kiekviena skaitytoja jo rašytines holiucinacijas supranta,taip kaip nori suprast,o jei nesupranta,tai vis tiek įsivaizduoja,kad supranta ,taip ,kaip patinka suprast?/Čia šiek tiek perdirbau  Klopedijos seną postą iš snobo temos,persiprašau autorės iš karto  ax.gif /.
realiai su tuo susidūrusios gyvenime ar net išgirdusios žiniose bent dešimtadalį,jau piktintumėtės nuo dūšios.
Prašau! biggrin.gif
Kiek žinau, ne visoms patinka. biggrin.gif Man patinka dėl išskirtinumo, dėl interpretacijos laisvės (kaip noriu, taip suprantu...), dėl savitos mistikos ir egzotikos...
Tada kyla daug klausimų: ir kodėl mes skaitom Haufo, Grimų, lietuvių liaudies pasakas? Kodėl skaitom detektyvus? Ten taip pat pilna mėšlo. Niekas nenorėtų, kad jo šuneliui pamotė-ragana sukinėtų kojeles, pjaustytų pirštukus ir ragautų, ar ganėtinai riebūs... doh.gif Ten tiek smurto, kad sunku aprėpti. doh.gif
Pvz.:
Iš pirmo vaikui, matyti, labai tiko joti su tėvu nuo kalno. Jis plojo delneliais, juokėsi ir tampė savo
arklį už karčių, kad greičiau bėgtų, o grafas džiaugdamasis kelis kartus pasakė:
- Vyras iš tavęs bus!
Bet, išjojus į lygumą, vaiko narsumas tuojau prapuolė. Iš pradžių jis nedrąsiai prašė tėvo joti
palengviau. Bet tėvas, suraginęs arklį, pradėjo dar greičiau lėkti. Vaikas išsigando ir ėmė verkti, iš
karto tylomis, o paskui visą gerklę paleidęs.
- Žinoma, kvailas daiktas, - tarė piktai tėvas. - Išjojo pirmą kartą ir bliauna... tylėk, o ne...

http://www.nemokamos...arto_smukle.pdf

Dabar tokį tėvą kaipmat priduotume Vaiko TAT, o pamotę-raganą - Gyvūnų TAT. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 12 11, 11:24)
Mielas Kalėdų Seneli,
šiemet labiausiai norėčiau:

Mielas Kalėdų Seneli,

tikiuosi, dar nespėjai sulakstyti iki maximos, mat kadangi jau sulaukiau vienos ankstyvos snieguolės su dovanomis, tai truputėlį koreguoju savo norų sąrašiuką:

user posted image[user posted image]user posted image
Atsakyti
Mielas Kaledu seneli, siemet buvau gera, todel visai noreciau gauti ka nors is siu knygu ax.gif : blush2.gif

Ziezules

Debesis ant zoles
Palata Nr.6
Zvelk i arlekinus
Atsakyti