QUOTE(Dvi @ 2015 02 18, 22:53)
O man FB tiesiog tuscias laiko edikas. Ir kadangi man visai neidomu kas koki pyrga issikepe ar ka valge vakarienei, leidziu sau prabanga nebuti ten.
Pažiūrėjau į tą siuvinėjimo grupę FB, bet gi ten absoliutus liūdesys... Tokie darbai kaip postinama ten dabar, šitame forume gyveno gal prieš kokius 8 metus.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2015 03 09, 12:33)
Pažiūrėjau į tą siuvinėjimo grupę FB, bet gi ten absoliutus liūdesys... Tokie darbai kaip postinama ten dabar, šitame forume gyveno gal prieš kokius 8 metus.
Gal ne ta grupe paziurejot? Nes jei nesat joje, tai ir nematysit, nes nerodo ne nariam Ten uzdara grupe.
QUOTE(tute28 @ 2015 03 09, 15:35)
Gal ne ta grupe paziurejot? Nes jei nesat joje, tai ir nematysit, nes nerodo ne nariam Ten uzdara grupe.
Kaip vadinasi ta FB grupė?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2015 03 09, 15:33)
Nu argi tikrai ?...aš
tai tobulėju...ir ten žiauriai gerų idėjų gaunu...norsir už LT ribų...turit galimybę-bėkit į FB...čia jau belieka tik...sentimentai ,....arba..schemų prašinėjimas, ko aš žiauriai nepernešu...žiauriai...
Padangele pavasariška puokštikė
QUOTE(sobieska @ 2015 03 11, 11:33)
Mano retro gražuolė...greit bus ir antra...
puikus romantika dvelkiantis darbelis