Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kadangi labai užsidegiau noru šiuo būdu išmokti siuvinėti, o kažkokiu spec patarimu nesulaukiau. Tai suprantu kad ju nelabai ir yra kogero rolleyes.gif
pradėjau savamoksliškai siuvinėti vienspalvį darbelį. Atrodo kolkas visai neblogai pavyksta, padarius įkelsiu jūsų teismui tongue.gif
Turiu mintį iš baigto darbelio padaryti receptų knygos aplankalą, gal kas kokių nuorodų ar patarimu turit kaip tai įgyvendinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mademy @ 2015 02 18, 17:53)
kadangi labai užsidegiau noru šiuo būdu išmokti siuvinėti, o kažkokiu spec patarimu nesulaukiau. Tai suprantu kad ju nelabai ir yra kogero  rolleyes.gif
pradėjau savamoksliškai siuvinėti vienspalvį darbelį. Atrodo kolkas visai neblogai pavyksta, padarius įkelsiu jūsų teismui  tongue.gif
Turiu mintį iš baigto darbelio padaryti receptų knygos aplankalą, gal kas kokių nuorodų ar patarimu turit kaip tai įgyvendinti  unsure.gif

googlis šiais laikais visagalis, jis gali padėti, kai nesulaukiat pagalbos, nes čia temutė apmirus labai

kažkodėl Dvi įdėta nuoroda neveikia, gal kokia klaidelė įsivėlė, tai kartoju nuorodą
http://blog.kasiulai...ziamokslis.html
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2015 02 18, 17:11)
... nes čia temutė apmirus labai

Ir labai del to gaila sad.gif As esu siuvintoja megeja, del laiko stokos siuvineju retai, bet budavo smagu paziuret darbeliu, pasisemt ikvepimo bigsmile.gif FB dabar visagalis, visi ten doh.gif O kad ten paziuret, reik but labai aktyvia siuvinetoja... Labai del to gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mademy @ 2015 02 15, 23:36)
neatidaro nuorodos unsure.gif

dabar atsidarys
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2015 02 18, 20:47)
Ir labai del to gaila sad.gif As esu siuvintoja megeja, del laiko stokos siuvineju retai, bet budavo smagu paziuret darbeliu, pasisemt ikvepimo  bigsmile.gif FB dabar visagalis, visi ten  doh.gif  O kad ten paziuret, reik but labai aktyvia siuvinetoja... Labai del to gaila  verysad.gif

O man FB tiesiog tuscias laiko edikas. Ir kadangi man visai neidomu kas koki pyrga issikepe ar ka valge vakarienei, leidziu sau prabanga nebuti ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 18 vasario 2015 - 21:53
QUOTE(Alatėja_ @ 2015 02 18, 20:11)
Dvi įdėta nuoroda neveikia, gal kokia klaidelė įsivėlė, tai kartoju nuorodą
http://blog.kasiulai...ziamokslis.html

Ačiū Alatėja labai išsamus aprašymas notworthy.gif
Atsakyti
Turiu bėdą. verysad.gif Penktadienį Kasiūluose nusipirkau Anchor siūliukus Nr.*44 ir išplovus nusidažė mano siuvinukas. Dar gerai, kad tai tik biscorniukas, o ne koks didesnis darbas. g.gif Bandysiu išsiuvinėti foną ir paslėpti.
Atsakyti
g.gif del Anchor siulu, idomu, nes as turiu beveik visa kolekcija, bet nieko nenutiko. As gyvenu ir juos perku vokietijoje, bet paziurejus kainas dvigubai pigiau lt, tai zadejau uzsipirkti gryzusi, bet dabar baisu darosi.
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2015 02 23, 13:53)
g.gif del Anchor siulu, idomu, nes as turiu beveik visa kolekcija, bet nieko nenutiko. As gyvenu ir juos perku vokietijoje, bet paziurejus kainas dvigubai pigiau lt, tai zadejau uzsipirkti gryzusi, bet dabar baisu darosi.

As taip pat su dmc paziurejau, kad IRL pas mus virs 1e kainuoja, LT dvigubai pigiau, bet kazkaip ir suabejojau ar tikrai originalus, nes visur uzsieniniuose psl mazdaug apie 1e -+ir kaina g.gif
Ar kas perkat DMC is siuvinejimomagijos ar kasiulai.lt? Viskas gerai su jais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 23 vasario 2015 - 16:31
QUOTE(tute28 @ 2015 02 23, 15:30)
As taip pat su dmc paziurejau, kad IRL pas mus virs 1e kainuoja, LT dvigubai pigiau, bet kazkaip ir suabejojau ar tikrai originalus, nes visur uzsieniniuose psl mazdaug apie 1e -+ir kaina  g.gif
Ar kas perkat DMC is siuvinejimomagijos ar kasiulai.lt? Viskas gerai su jais?

esu pirkus ir iš darbstuole.eu, ir iš kasiulai.lt ir mūsų vietinėj pardėj, kur kaina 1,5 euro, tai jokio skirtumo nematau, tai, jei reikia didelio kiekio, ramiai perku iš LT pardžių, nebent kažkokios spalvos staigiai reikia, tada pas mus, nes gaila 1,5 euro mokėt už tą patį... cool.gif
Atsakyti
Meškiuks...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 02 27, 13:26)
Meškiuks...

koks simpatulis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 02 18, 21:53)

O man FB tiesiog tuscias laiko edikas. Ir kadangi man visai neidomu kas koki pyrga issikepe ar ka valge vakarienei,  leidziu sau prabanga nebuti ten.

Na, as ir pradziu skeptiskai ziurejau i FB, bet prisijungiau prie keliu grupiu, noriu paziuriu noriu neziuriu.. tikrai graziu darbeliu ideda, o nusistatymus pasidariau kad man nerodytu tu grupiu postu naujienu sraute, tik kai pati noriu tada uzeinu i grupe ir pamatau smile.gif
Atsakyti