Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pakeisk Gyvenima @ 2015 02 02, 12:00)
Laba diena  smile.gif
Gal kas zinote kokia nuoroda-kaip galima issiuvineta paveiksliuka ireminti i atviruka?Realiai isivaizduoju kaip tai daroma,bet butu idomu pamatyti,kaip istiesu tai daroma  smile.gif

Pažiūrėk mano paraše, ten yra atvirukas ir knygelė apvilkta - čia apie idėjas. 4u.gif
O daroma taip: iškerpi siuvinėjimo žirklutėmis reikiamo dydžio langelį, iš blogosios pusės aplink jį apklijuoji dvipuse lipnia juosta, ant jos klijuoji siuvinuką, kad jis išlįstų pro langelį. Tada vaizdą blogojoje pusėje reikia užmaskuoti. Aš iškerpu atviruko pusės dydžio to pat popieriaus lapą ir gražiai užklijuoju. Tada atvertus atviruką, praktiškai jis atrodo kaip vientisas, tik gerai įsižiūrėjus matosi per lenkimo liniją einanti dengiančios pusės briauna.

Sobieska - darbuojiesi tai iš peties, gražu žiūrėti! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 06 vasario 2015 - 23:08
QUOTE(Pumpurėlis @ 2015 02 07, 00:03)

Sobieska - darbuojiesi tai iš peties, gražu žiūrėti!  thumbup.gif

AČIŪ 4u.gif

Laikrodukas iš arčiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 02 09, 11:57)
Laikrodukas iš arčiau

toks lavandiškas ax.gif
net pakvipo taip maloniai
bravo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 02 09, 14:42)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kas galetu pagelbeti man - noreciau isiuvineti nuotrauka, esu atsisiuntusi programele, bet ten nieko nesuprantu. Gal kuri yra igudusi ir padarytu man nuotraukos siuvinejimo schema 000189.gif
Atsakyti
Sveikas merginos,
praverčiau visas temas, bet neradau temos pradedančioms siuvinėtojoms kryželiu. Žodžiu noriu išmokti, bet domina patys pradmenys. Ar yra skirtumas kokia tvarka, kryptim tie kryželiai siuvinėjami? kokius geriau siuliukus, medžiagą rinktis ? žodžiu ką būtinai turi žinoti pradedančioji siuvinėtoja tongue.gif Būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit patirtimi
Atsakyti
QUOTE(mademy @ 2015 02 15, 18:50)
Sveikas merginos,
praverčiau visas temas, bet neradau temos pradedančioms siuvinėtojoms kryželiu. Žodžiu noriu išmokti, bet domina patys pradmenys. Ar yra skirtumas kokia tvarka, kryptim tie kryželiai siuvinėjami?  kokius geriau siuliukus, medžiagą rinktis ? žodžiu ką būtinai turi žinoti pradedančioji siuvinėtoja  tongue.gif Būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit patirtimi

skaityk CIA
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sobieska labai gražus darbelis wub.gif

QUOTE(Dvi @ 2015 02 15, 20:17)

neatidaro nuorodos unsure.gif
Atsakyti
Sobieska paukštukai puikūs
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 02 15, 21:30)