Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū visoms 4u.gif

Pasivėžinam... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 11 02, 08:46)
Pasivėžinam... mirksiukas.gif
baikeriškos nuotaikos wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bus maišeliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 11 04, 08:59)
Bus maišeliai

simpatiški šventiniai motyvai thumbup.gif
Atsakyti
Matau, kad čia tik mano darbai keliami...to pasekoje, tai paskutinis įkeltas ir mano darbelis....toks vaizdas, kad čia mano asmeninė tema biggrin.gif ...daugiau foto ČIA...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 11 05, 13:23)
Matau, kad čia tik mano darbai keliami...to pasekoje, tai paskutinis įkeltas ir mano darbelis....toks vaizdas, kad čia mano asmeninė tema  biggrin.gif ...daugiau foto ČIA...

matyt ne visos tokios greitukės wink.gif
rožytės simpatiulkės
thumbup.gif

Atsakyti
Prasau atleisti mano neismanyma ax.gif Ne vienerius metus siuvineju, bet niekada per daug i ta procesa nesigilinau. O dabar pradejau gilintis ir iskilo klausimas, kuris patyrusioms siuvinetojoms atrodys juokingas blush2.gif Kuri medziaga yra smulkesne (gaunasi mazesni kryzeliai) aida 11 ar aida 14? Noriu siuvineti metrikus leliukui ir galvoju kokia medziaga pirkti... Ant kurios graziau ziurisi? Paskutiniai du mano darbai daryti ant aida 11, bet panarsiusi internete suprantu, kad populiaresne yra aida 14? g.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš pasirodyti savo kuklų darbelį ,tik dar kol kas neįrėmintas ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2015 11 05, 20:06)
Prasau atleisti mano neismanyma ax.gif Ne vienerius metus siuvineju, bet niekada per daug i ta procesa nesigilinau. O dabar pradejau gilintis ir iskilo klausimas, kuris patyrusioms siuvinetojoms atrodys juokingas blush2.gif Kuri medziaga yra smulkesne (gaunasi mazesni kryzeliai) aida 11 ar aida 14? Noriu siuvineti metrikus leliukui ir galvoju kokia medziaga pirkti... Ant kurios graziau ziurisi? Paskutiniai du mano darbai daryti ant aida 11, bet panarsiusi internete suprantu, kad populiaresne yra aida 14?  g.gif

Kuo didesnis numeris, tuo smulkesne. Aida 14 irgi gan stambi. Mazesnio numerio jokiems darbams nerekomenduoju. Rinkites 14 arba 16.
Atsakyti
Tina, tikrai čia ne kuklus darbelis! Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina79 @ 2015 11 06, 15:50)
Nusprendžiau ir aš pasirodyti savo kuklų darbelį ,tik dar kol kas neįrėmintas ax.gif

nesikuklink labai simpatiškas darbelis
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Tina79, nesikuklink. blush2.gif Nuostabus darbelis. Kur darbelis. DARBAS thumbup.gif

Atsakyti