Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(giluze @ 2015 06 19, 11:34)
Sobieska, mirk negyvas.  Ne tik siuviniai iš koto verčia (mano skonio), bet ir fotografavimas.  4u.gif  clap_1.gif

ačiū 4u.gif

Kažkas bus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 06 19, 15:18)
Kažkas bus  smile.gif

ar tik ne hortenzijų bumbolai išeis čia wink.gif
Atsakyti
Senai jau besirodžiau su savo procesiuku.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2015 06 25, 08:48)

Super meškučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2015 06 25, 09:48)

Mielybė tie meškučiai... wub.gif

smulkmenėlė ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2015 06 25, 09:48)

puikūs meškiai ir nedaug beliko
thumbup.gif
QUOTE(sobieska @ 2015 06 25, 12:53)
smulkmenėlė ...

kokia miela ta smulkmenėlė
Atsakyti
Turiu klausimuka, speju i ji ne karta buvo atsakyta, bet as kai pradedancioji, tai man atleiskit blush2.gif nesenai pradejau tuo dometis ax.gif
Man labai patinka PM schemos, o klausimas toks 4u.gif
Ar galima schema isirasyti kitu formatu? Reikia atsispausdinti, printeris neveikia, tai nesumastau kaip i flesa isikelt. Kai reikejo nesudetingos schemutes, pasidariau screen'a lotuliukas.gif
Atsakyti
Nefer, kad galima tai tikrai, siandien spausdinausi pdf faila, kuriame buvo pm schema issaugota paveiksleliais, bet ne as pati issisaugojau, tai nezinau, kaip tai padare. Gal reikia kokia spec programa atsisiusti, o gal kitos siuvinetojos/schemu kurejos turi kazkokia kietesne profesionalesne versija pm, kuri leidzia toki issaugojimo buda.

Ar yra Klaipedoje kokia parde, kur galima nuejus nusipirkti dideli gabala 28 count balto evenweave? Ar geriau Internetu uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2015 07 08, 00:56)
Nefer, kad galima tai tikrai, siandien spausdinausi pdf faila, kuriame buvo pm schema issaugota paveiksleliais, bet ne as pati issisaugojau, tai nezinau, kaip tai padare. Gal reikia kokia spec programa atsisiusti, o gal kitos siuvinetojos/schemu kurejos turi kazkokia kietesne profesionalesne versija pm, kuri leidzia toki issaugojimo buda.

Ar yra Klaipedoje kokia parde, kur galima nuejus nusipirkti dideli gabala 28 count balto evenweave? Ar geriau Internetu uzsisakyti?

Kadangi norinciu padeti man neatsirado, o siuvineti neuzilgo zadu JAU PRADETI blush2.gif tai pradejau info ieskoti internete ir mano nuostabai radau super pamokele, kaip issisaugoti Pattern Maker (PM) schema kitu, visiems prieinamu formatu.
Gal kam bus naudinga mirksiukas.gif
Ji yra cia
Pattern Maker pamokele
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 07 08, 09:04)
Kadangi norinciu padeti man neatsirado, o siuvineti neuzilgo zadu JAU PRADETI blush2.gif tai pradejau info ieskoti internete ir mano nuostabai radau super pamokele, kaip issisaugoti Pattern Maker (PM) schema kitu, visiems prieinamu formatu.
Gal kam bus naudinga mirksiukas.gif
Ji yra cia
Pattern Maker pamokele

O kokia gera nuoroda, o dar ir lietuviška. Ačiū, kad pasidalinai. 4u.gif Reikės ir kitas pamokėles tam puslapyje peržiūrėti ir kitokių triukų pasimokyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2015 07 07, 23:56)

Yra Žardėj (kitoj gatvės pusėj nei Iki, prie žiedo) parduotuvė, Siuvimo magija ar kažkaip panašiai. Manau ten turėtų būti. Ir dar yra šalia Vaikų pasaulio parduotuvėlė. Nors Klaipėdoj su siuvinėjimo reikmėnimis yra liūdna situacija. Dažniausiai perku internetu, nebent pritrūksta siuliuko.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2015 06 09, 16:31)
Keliaujam į fotosesiją smile.gif

Nuostabus darbas smile.gif Pasiliksit sau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Sh.: 09 liepos 2015 - 09:12
QUOTE(P.Sh. @ 2015 07 09, 10:11)
Yra Žardėj (kitoj gatvės pusėj nei Iki, prie žiedo) parduotuvė, Siuvimo magija ar kažkaip panašiai. Manau ten turėtų būti. Ir dar yra šalia Vaikų pasaulio parduotuvėlė. Nors Klaipėdoj su siuvinėjimo reikmėnimis yra liūdna situacija. Dažniausiai perku internetu, nebent pritrūksta siuliuko.

Aciu uz atsakyma. Jei busiu netoliese, uzsuksiu pasicekavinti, nors rimtesni uzsipirkima isbandysiu kazkurioj is internetiniu. 4u.gif
Atsakyti