Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(irinejus @ 2015 05 03, 16:47)
Ar gerai supratau,kad reikia
imti 14 aidai atitinkančius liną arba evenweave?

Atsiprašau už tokį klausimą,bet nedaug siuvinėju, todėl kartais kyla tokių klausimų

user posted image
Va cia tau skirtumas tarp aidos (kaireje) ir lino/evenweave ar panasiai (desineje). Kaip matai, line ir pan yra dvigubai daugiau skyluciu, bet siuvinejimas atrodo kur kas graziau, nesimato skyluciu ir jei pabandysi, labai didelis sansas, kad prie Aidos nebesugrisi niekada. Kai siuvinejam ant lino ir pan, duriam per dvi skylutes:

user posted image

O siaip siuvinejimo medziagos tankis skaiciuojamas pagal tai, kiek standartiniu kryziuku gali italpinti i coli (2.5cm) medziagos. Kuo mazesnes skylutes, tuo daugiau kryziuku turim. Taip standartiskai siuvinejam ant 14 Aidos, kitos ant smulkesnes, t.y. 16, o erelio akiu turetojos ir ant 18 Aidos. Kadangi line/evenweave ar panasiai yra dvigubai daugiau skyluciu, tai dauginam tuos pacius skaiciukus is dvieju. Taip gauname, kad 28 linas ar pan atitiks 14 Aida (siuvinejimo dydis bus lygiai toks pat), 32 atitiks 16 Aida, na o kas liko, tai jau erelio akims... drinks_cheers.gif

Labai siulau pabandyti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2015 05 03, 18:15)
Taip gauname, kad 28 linas ar pan atitiks 14 Aida (siuvinejimo dydis bus lygiai toks pat), 32 atitiks 16 Aida, na o kas liko, tai jau erelio akims... drinks_cheers.gif

Labai siulau pabandyti! 4u.gif

Labai ačiū,vat dabar reiks pabandyti ant lino. Niekada nebandžiau ant kito audinio nei aida.
Atsakyti
[quote=sobieska,2015 04 22, 21:07]
Viena istorija ilgam prisiminimui...čia

Labai gražu. O,kaip čia padaryta? Matau, kad pats paveikslėlis su meškučiu įdėtas į rėmelį? O tas rėmelis ant medinės dėžutės užklijuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 07 gegužės 2015 - 09:16
Kreipiuosi į klaipėdietes.
Šendien nuvažiavau į Studlendą
nusipirkti siuvinėjimo siulų, bet pasirodo ten nieko nebėra.
Kur galiu rasti kitą parduotuvę kuri prekiauja siuvinėjimo reikmenimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 07 gegužės 2015 - 11:20
QUOTE(irinejus @ 2015 05 07, 11:18)
Kreipiuosi į klaipėdietes.
Šendien  nuvažiavau į Studlendą
nusipirkti siuvinėjimo siulų, bet pasirodo ten nieko nebėra.
Kur galiu rasti kitą parduotuvę kuri prekiauja siuvinėjimo reikmenimis?

Aš perku mažoje siūlų krautuvėlėje prie buvusio Vaikų pasaulio (priešais III polikliniką). Visada gaunu ko man reikia.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 05 07, 17:56)
Aš perku mažoje siūlų krautuvėlėje prie buvusio Vaikų pasaulio (priešais III polikliniką). Visada gaunu ko man reikia.

Gal adresiuką būtų galima gauti?Nes nelabai žinau kur tai yra. Bet apytiksliai
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2015 05 07, 18:27)
Gal adresiuką būtų galima gauti?Nes nelabai žinau kur tai yra. Bet apytiksliai

Ar Taikos prospekte?
Oi,pamiršau Aurutei pasakyti AČIŪ.
Šendien važiuoju ieškoti tos parduotuvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 08 gegužės 2015 - 07:25
QUOTE(irinejus @ 2015 05 08, 07:20)
Ar Taikos prospekte?
Oi,pamiršau Aurutei pasakyti AČIŪ.
Šendien važiuoju ieškoti tos parduotuvės

Taip. Taikos prospekte. Išlipi prie 3-os poliklinikos, pereini gatvę ir jau matosi. Adreso tikrai nežinau.
Atsakyti
Mano naujausias pabaigtukas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2015 05 08, 17:22)
Mano naujausias pabaigtukas.

žavingai atrodo
labai taikliai parinktas apipavidalinimas
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur graziai remina Panevezyje? Reiketu, kad kuo greiciau parasytumete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2015 05 09, 10:22)
Sveikos, gal zinote kur graziai remina Panevezyje? Reiketu, kad kuo greiciau parasytumete.  4u.gif

Vilniaus g. trilikaaukštyje Rėmų pasaulis, prie centrinio turgaus, Medrikoje prie Klevo, tik ten rėmų pasirinkimas nedidelis.
Dar Savex galerija Babilone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliuke9: 09 gegužės 2015 - 10:35