Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Cinita @ 2015 04 25, 09:46)
Ačiū parašiusioms patarimus. Esu nusižiūrėjusi šį paveikslėlį. Gal kas siuvinėjot ir galit pasakyti, kokio maždaug dydžio gavosi? Siuvinėt planuoju ant Aidos 14. Išplaunamą markerį irgi turiu, tik nesu dar jo naudojusi. Ar braižote po langelį, ar tiesiog pagal liniuotę brėžiate?

pirmam temos puslapy yra nuorodą į kalkuliatorių, kur galima tiksliai pasiskaičiuoti siuvinio ir/ar kanvos dydį.

šis siuvinys, sakyčiau, arčiau didesnio, nei mažesnio. kaip pradedančioji, tokio didelio nesiimčiau. yra mažesnių metrikų. bet jei nusižiūrėjot - belieka apsišarvoti kantrybe biggrin.gif

fonas čia tikrai nesiuvinėjamas.

jei norit sužimėti kanvą kvadratėliais, 10x10 skaičiuotkit pagal kanvos skylutes
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2015 04 25, 10:46)

Ačiū parašiusioms patarimus. Esu nusižiūrėjusi šį paveikslėlį. Gal kas siuvinėjot ir galit pasakyti, kokio maždaug dydžio gavosi? Siuvinėt planuoju ant Aidos 14. Išplaunamą markerį irgi turiu, tik nesu dar jo naudojusi. Ar braižote po langelį, ar tiesiog pagal liniuotę brėžiate?

Išsiuvinėjau šį gražų paveikslą ant Aidos 16, tai gavosi aukštis 34cm, plotis - 37cm. Aš siuvinėdama niekada nesibraižau. Darbo nemažai reikia įdėti. Linkiu sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2015 04 26, 08:46)
Išsiuvinėjau šį gražų paveikslą ant Aidos 16, tai gavosi aukštis 34cm, plotis - 37cm. Aš siuvinėdama niekada nesibraižau. Darbo nemažai reikia įdėti. Linkiu sėkmės  smile.gif

ant 14 aidos bus dar didesnis
Atsakyti
šiaip šitas darbas gaunasi gan plėtmuotas, be gal daug pavienių kryželių ir bent mano akimis darbo daug, o rezultatas nuviliantis.
Aš bent jau siūlyčiau rinktis kitą paveiksliuką.
Atsakyti
user posted image

Skanėstai
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 04 27, 11:56)

kažkas toooookio nerealaaaaaaus bigsmile.gif wub.gif nu jau koks saldumas, net jaučiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 04 27, 12:27)
šiaip šitas darbas gaunasi gan plėtmuotas, be gal daug pavienių kryželių ir bent mano akimis darbo daug, o rezultatas nuviliantis.
Aš bent jau siūlyčiau rinktis kitą paveiksliuką.

Aišku, kiekvieno skonis skirtingas, man tai labai gražus paveikslas ir jokių trūkumų aš nematau.
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2015 04 27, 19:52)
Aišku, kiekvieno skonis skirtingas, man tai labai gražus paveikslas ir jokių trūkumų aš nematau.

šio darbo trūkumai išryškėja jį išsiuvinėjus

vaivait, taip, visų skoniai skirtingi. ir kiekvienas turi savo nuomonę. niekas nenorėjo Jūsų įžeisti 4u.gif Jūs paklausėt patarimo - Jums buvo atsakyta

asmeniškai irgi rinkčiausi kitą dizainą
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2015 04 27, 22:56)
šio darbo trūkumai išryškėja jį išsiuvinėjus

vaivait, taip, visų skoniai skirtingi. ir kiekvienas turi savo nuomonę. niekas nenorėjo Jūsų įžeisti  4u.gif Jūs paklausėt patarimo - Jums buvo atsakyta

asmeniškai irgi rinkčiausi kitą dizainą

Ne aš klausiau patarimo, aš tiesiog pasakiau išmatavimus kas klausė
Atsakyti
Noriu siuvineti ant baltos 14 aidos su juodu siulu,todėl manau,kad reikes siuvineti is 3 giju.
Toks mano pasirinkimas, nes noriu, kad nesimatytu balti ploteliai, kurie lieka jei siuvineji su 2 gijom. ar gerai mastau?

Anksciau siuvinedavau su 2 gijom,bet tie balti ploteliai man nepatikdavo, todel noriu patarimo is senbuviu, kurios daug siuvineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 30 balandžio 2015 - 14:44
QUOTE(irinejus @ 2015 04 30, 15:07)
Noriu siuvineti ant baltos 14 aidos su juodu siulu,todėl manau,kad reikes siuvineti is 3 giju.
Toks mano pasirinkimas, nes noriu, kad nesimatytu balti ploteliai, kurie lieka jei siuvineji su 2 gijom. ar gerai mastau?

Anksciau siuvinedavau su 2 gijom,bet tie balti ploteliai man nepatikdavo, todel noriu patarimo is senbuviu, kurios daug siuvineja.

Geriau imk evenweave, lina ar panasiai ir su dviem siuliukais nesimatys baltu tarpeliu. O del triju siuliuku, tai pasibandyk maza ploteli ir matysis, juk vis tiek viena spalva siuvinesi.
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2015 05 01, 20:05)
Geriau imk evenweave, lina ar panasiai ir su dviem siuliukais nesimatys baltu tarpeliu. O del triju siuliuku, tai pasibandyk maza ploteli ir matysis, juk vis tiek viena spalva siuvinesi.

Ar gerai supratau,kad reikia
imti 14 aidai atitinkančius liną arba evenweave?

Atsiprašau už tokį klausimą,bet nedaug siuvinėju, todėl kartais kyla tokių klausimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 03 gegužės 2015 - 15:50