Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zemaiteki, isduokit man naujokei ant ko sita stebukla issiuvinejot? ohmy.gif
Atsakyti
Aš pati dar naujokė smile.gif Čia pirktas Royal Paris rinkinys. Jame buvo plastikinė aida, tai buvo labai įdomu siuvinėt ir labai patogu vėliau naudot smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sobieska, Jūsų darbeliai fantastiški! wub.gif

Prieš kelis mėnesius ieškojau siūlų rakto čia, radau, dabar galiu parodyti ir galutinį variantą ax.gif
https://scontent-bru...amp;oe=55A56996

Ar galėčiau sužinoti FB grupės pavadinimą. Labai norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauduonė @ 2015 04 16, 11:29)
Prieš kelis mėnesius ieškojau siūlų rakto čia, radau, dabar galiu parodyti ir galutinį variantą  ax.gif

labai gražu
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauduonė @ 2015 04 16, 11:29)
Prieš kelis mėnesius ieškojau siūlų rakto čia, radau, dabar galiu parodyti ir galutinį variantą  ax.gif
https://scontent-bru...amp;oe=55A56996

koks švenumas... wub.gif
Atsakyti
Viena istorija ilgam prisiminimui...čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 04 22, 20:07)
Viena istorija ilgam prisiminimui...čia

puikus meškis mokslinčius
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2015 04 22, 20:07)
Viena istorija ilgam prisiminimui...

oho, koks didelis meškis bigsmile.gif
daug didesnis, nei iš pradžių atrodo thumbup.gif

tik nesupratau, ar čia gimimo dėžutė, krikšto ar būsimų vestuvių? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į jus su prašymu patarti. Atsirado toks reikalas, kad reikia išsiuvinėti metriką. Bet šioj srity turiu mažokai žinių arba nepasitikiu savomis žiniomis.
Noriu paklausti:
1) ar reikia prieš siuvinėjant išplauti kanvą, ar nepasikeis jos išmatavimai išsiuvinėjus ir išplovus;
2) kaip jūs subraižote tuos langelius ant audinio? Aš turiu rėmelį siuvinėjimui. Ar išbraižote ant stalo, ar pritvirtinę prie rėmelio? Kaip yra patogiau?
3) jei yra daug balto fono, ar jį siuvinėjate?
Man nėra tekę dalyvauti krikštynose, kur įteikiamas toks metrikas. Gal galite truputį papasakoti apie ceremoniją?
Atsiprašau, jei užteršiau temą savo klausimais. Bet laikas spaudžia, informacijos nelabai randu, todėl ir kreipiuosi į jus. Jei čia tokia informacija negalima, parašykite į až.
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2015 04 24, 12:46)
Kreipiuosi į jus su prašymu patarti. Atsirado toks reikalas, kad reikia išsiuvinėti metriką. Bet šioj srity turiu mažokai žinių arba nepasitikiu savomis žiniomis.

esu siuvinėjus du metrikus, tad galiu pasakyti iš savo patirties (bet tai nereikškia, kad viską dariau teisingai smile.gif tiesiog man viskas gavosi gerai, tai gal ir Jums pavyks smile.gif )

taigi... jeigu siuvinėsit ant siuvinėjumui skirtos kanvos, nieko jai neturėtų atsitikti baigus darbą. kartais būna, kad siuvinį "suskersuoja", bet taip atsitinka, kai dideli plotai siuvinėjami pusiniais X. metrikui, manau, taip atsitikti neturėtų

prieš pradedant darbą kanvos neplaunu. langelius patogesniam siuvinėjimui kas braižosi, kas ne. bet jei tai daroma, tai ant stalo smile.gif ir tik po to kanva traukiama ant rėmo. be to, jei žymėsit langelius, BŪTINA tai daryti nuo siuvinio centro!!!

fono nesiuvinėju, jei nenurodyta, kad tai reikia daryti. lengviau būtų ką patarti, jei parodytumet, ką nusižiūrėjot siuvinėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2015 04 24, 14:41)
prieš pradedant darbą kanvos neplaunu. langelius patogesniam siuvinėjimui kas braižosi, kas ne. bet jei tai daroma, tai ant stalo smile.gif ir tik po to kanva traukiama ant rėmo. be to, jei žymėsit langelius, BŪTINA tai daryti nuo siuvinio centro!!!

paantrinsiu, jei jau norisi braižyti medžiagą, tai kad JOKIU būdu nebraižyti paprastu pieštuku, tam yra skirti specialūs išsiplaunantys markeriai. pieštukas neišsiplauna, paskui būna ašarų
Atsakyti
user posted image
Ačiū parašiusioms patarimus. Esu nusižiūrėjusi šį paveikslėlį. Gal kas siuvinėjot ir galit pasakyti, kokio maždaug dydžio gavosi? Siuvinėt planuoju ant Aidos 14. Išplaunamą markerį irgi turiu, tik nesu dar jo naudojusi. Ar braižote po langelį, ar tiesiog pagal liniuotę brėžiate?
Atsakyti