Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Oho, milžiniška...
beje, turiu klausimą, gal kas esat siuvinėję šitą paveiksliuką? Kiek siūlų? Ar užtektų dviejų ant 14 aidos?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 03 23, 09:21)
beje, turiu klausimą, gal kas esat siuvinėję šitą  paveiksliuką? Kiek siūlų? Ar užtektų dviejų ant 14 aidos?

geriau pakeisti į 16
Atsakyti
Gal kas turite sio paveikslelio schemute. ACIU. 4u.gif
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 03 23, 10:21)
Oho, milžiniška...
beje, turiu klausimą, gal kas esat siuvinėję šitą  paveiksliuką? Kiek siūlų? Ar užtektų dviejų ant 14 aidos?

Kaip ir nesu labai stipri siuvinetoja, bet pasidalinsiu patirtim.

Siuo metu siuvineju ant 14 aidos dviem siulais sita
https://www.craftsy....---large/124944

Nu ir sviecia balta medziaga. verysad.gif Mane erzina, nors pagrindinis mano kritikas, mano vyras, sako kad grazu, tai ir bandau patiket, kad grazu. Juolab, kad tai vienintelis siuvinetas paveikslas, patikes mums abiems... blush2.gif

Tad manau ir Jusu pasirinktas svies. nebent aida imtumet ne balta. Pas mus, deja, buna tik balta...
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2015 03 24, 22:14)
Siuo metu siuvineju ant 14 aidos dviem siulais sita
https://www.craftsy....---large/124944

Tad manau ir Jusu pasirinktas svies. nebent aida imtumet ne balta. Pas mus, deja, buna tik balta...

Galit parody kiek issiusvineta ir kaip atrodo? 14 Aidai 3 siūlai per stora tikrai.

"Pas mus" tai kur? Jei turit galvoj Lietuvoj, tai pas mus pilna visokiu spalvu:
CIA, CIA, CIA ir t.t. Beje visos parduotuves yra tie internetines, tiek realios. Taip kad Aidos pasirinkimas tikrai labai didelis.

Apart to anksciau parodytas dizainas siuvinejamas ne DMC siulais, o pusvilne, ir isradineti dviracio keiciant siulu skaiciu kitaip nei nurodyta rinkiny tikrai nera reikalo. Jus lyginat nesulyginamus dizainus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 24 kovo 2015 - 21:32
QUOTE(Dvi @ 2015 03 24, 22:28)
Galit parody kiek issiusvineta ir kaip atrodo? 14 Aidai 3 siūlai per stora tikrai.

"Pas mus" tai kur? Jei turit galvoj Lietuvoj, tai pas mus pilna visokiu spalvu:
CIA, CIA, CIA ir t.t. Beje visos parduotuves yra tie internetines, tiek realios. Taip kad Aidos pasirinkimas tikrai labai didelis.

Apart to anksciau parodytas dizainas siuvinejamas ne DMC siulais, o pusvilne, ir isradineti dviracio keiciant siulu skaiciu kitaip nei nurodyta rinkiny tikrai nera reikalo. Jus lyginat nesulyginamus dizainus.

Baznytkaimis mano, Mazeikiai. O vat internetu nedasuto siustis, nors siulus is darbstuoles parsisiunciau. Kazkaip, man dydzio ne vaikisko reikejo 1mx1m, o ir prisireike ta pacia sedunde... doh.gif

Savaitgali galiu pamegint plekstelt. Nors bijausi kritikos. blush2.gif Visada svajojau apie siuvineta paveiksla ant sienos svetaineje, bet vyras kategoriskai priestaravo briedziams ir gelems. cool.gif O vat sita atradom ir abiem patiko. Liko tik issiuvinet. Per kokius 2-3 metus. cool.gif
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti
sobieska žavus vaizdelis
Atsakyti
pagaliau iveiktas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, koks didžiulis darbas ir koks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2015 03 30, 18:46)
pagaliau iveiktas smile.gif

liuksiškai atrodo keksiukinė thumbup.gif
Atsakyti
Bianca - atrodo tobulai! Ar ilgai siuvinejosi? turiu nora toki issisiuvineti i virtuve bet vis nedristu pradeti kol ties kitu grandioziniu projektu antrus metus dirbu doh.gif
Atsakyti