Sveiki.
Kur KAUNE galima nupirkt medz.siuvinejamu kad butu nemaziau 30 / 30 cm ?
Sveikos merginos jungiuos ir aš į jūsų būrį. Vakar pradėjau siuvinėt skirtuką su saulėgražomis pagal rinkinį Smagus darbas. Norėsiu ateity ką didesnio. Planuoju pagal RIOLIS rinkinį Van Gogo "Naktis" bandyt siuvinėt. Kokiems metams į preikį darbo Tik galvoju apie lankelį. Ar visos su juo siuvinėjat? Jei su juo, tai turbūt siūlą ištraukiat visą tiek į blogąją pusę, tiek į gerąją, o ne iškart su adata duriat per dvi skylutes. nežinau ar teisingai paklausiau Ir kokio dydžio lankelį naudojate?
Dar kalusimėlis, ar visuose rinkiniuose būna spalvos tiesiog žodžiu apibūdinamos, o ne su numeriais, pagal kuriuos vėliau galima daugiau nusipirkt, jei pritrūksta. O be to, kai yra 10 atspalvių vienos spalvos sunku atrinkt vien pagal apibūdinimą...
Dar kalusimėlis, ar visuose rinkiniuose būna spalvos tiesiog žodžiu apibūdinamos, o ne su numeriais, pagal kuriuos vėliau galima daugiau nusipirkt, jei pritrūksta. O be to, kai yra 10 atspalvių vienos spalvos sunku atrinkt vien pagal apibūdinimą...
sobieska taip viliojančiai skaniai atrodo
Sobieska,
bandau dietintis prieš vasarą, o tu čia gundai tokiais skanėstais
tik aš neprižlibinu, tu BS dviem siūlais darei?
bandau dietintis prieš vasarą, o tu čia gundai tokiais skanėstais
tik aš neprižlibinu, tu BS dviem siūlais darei?
dėkui dėkui
Užsimaniau saldumo....BS vienu...
Užsimaniau saldumo....BS vienu...
Reikia man jusu pagalbos
Darze gavau uzduoti iliustruoti pasaka ''Kaip senelis rove rope''
Ir niekur nerandu senelio ir seneles, gal kas turite kokia schemute? Buciau labai dekinga.
Turetu buti kuo mazesne, nes ant a3 formato, turi tilpti medis o aplink ji isdestyti pasaku herojai: senelis, senele, anukele, suniukas, kaciukas, pelyte. Tai ieskau kuo mazesniu schemuciu, nes kitaip siuvinesiu puse metu, o turiu laiko tik dvi savaites visus kitus herojus, jau kaip ir radau. Truksta tik senelio ir seneles.
Darze gavau uzduoti iliustruoti pasaka ''Kaip senelis rove rope''
Ir niekur nerandu senelio ir seneles, gal kas turite kokia schemute? Buciau labai dekinga.
Turetu buti kuo mazesne, nes ant a3 formato, turi tilpti medis o aplink ji isdestyti pasaku herojai: senelis, senele, anukele, suniukas, kaciukas, pelyte. Tai ieskau kuo mazesniu schemuciu, nes kitaip siuvinesiu puse metu, o turiu laiko tik dvi savaites visus kitus herojus, jau kaip ir radau. Truksta tik senelio ir seneles.
QUOTE(sobieska @ 2015 03 20, 19:51)
Turėčiau iki rudens pabaigt
Ispudingas darbas! labai smalsu koks dydis galutinio varianto?
QUOTE(Gar_bane_ @ 2015 03 20, 21:25)
Ispudingas darbas! labai smalsu koks dydis galutinio varianto?
Ačiū...čia 16 aida, tai dydis 51x37