Laba diena,
ar galite rekomenduoti gerą matematikos ir tikybos korepetitorių? į AZ.
Gal turite testų pavyzdžių būsimiems penktokams?
Ačiū labai
Sveiki, kas galėtų pasidalinti testų į 5 klasę pavyzdžiais - būčiau labai dėkinga. Į AŽ. Dėkoju!
Sveiki, gal galite kas pasidalinti stojamojo testo į 5 klasę pavyzdžiu, norėčiau išbandyti savo vaika ačiū.
Sveiki,
man irgi labai reikėtų 5-os klasės testų. Labai prašau, jei kas turit, atsiųskit
man irgi labai reikėtų 5-os klasės testų. Labai prašau, jei kas turit, atsiųskit
QUOTE(RasaPu @ 2017 04 22, 07:38)
Sveiki,
Laba ar gavot senu testu pvz as turiu daugiau nei 10 m senumo, bet keisciausi jei kas turit naujesnius
QUOTE(ArijaM @ 2017 03 26, 14:24)
Sveiki, o iš kokių mokyklų jūsų vaikučiai įstojo į Jėzuitus? Labiausiai įdomu ar iš Taikos progimnazijos ar Pilaitės įstoja? nes ateity norėtume irgi leisti į Jėzuitus, bet pirma norisi gerą pradinę išsirinkti Tikiuosi į temą aš čia
Sveiki, mano galva, priklauso ne tiek nuo mokyklos, kiek nuo pačio vaiko gabumų.
Vaikai, kurie ten įstoja, dauguma yra olimpiadų nugalėtojai, ar bent jau dalyviai. Jų nereikia versti mokytis, jų nereikia versti skaityti knygas - čia jų gyvenimo būdas, jų hobis.
Mano du vaikai lankė tą pačią mokyklą ir net buvo pas tą pačią pradinukų mokytoją.
Tai iš vieno vaiko klasės į Jėzuitų gimnaziją įstojo trys vaikai, iš penkių stojusiųjų, iš kito nė vienas, nežinau tiksliai, keli stojo (bet net dviejų mamos pačios pedagogės - ir tai savo vaikų neparuošė).
Sveiki,
gal kas nors draugiškai pasidalintų 5-os klasės testais. Labai prašau, jei kas turit, atsiųskit
gal kas nors draugiškai pasidalintų 5-os klasės testais. Labai prašau, jei kas turit, atsiųskit
Turiu kiek neįprastą klausimą Kokios gali būti priežastys, kad po 8 kl VJG mokiniai renkasi kitas gimnazijas? Suprantu tuos, kurie bando įstoti į Licėjų, bet kodėl iš aukščiau reitinguose esančios VJG patraukia į žemiau reitinguojamas Žirmūnų, M.Biržiškos gimnazijas? Kad per sunku? Neišlaiko savos gimnazijos egzamino į I gimnazijos klasę (9 kl)?
QUOTE(Rasma @ 2017 06 05, 18:47)
<p>Turiu kiek neįprastą klausimą Kokios gali būti priežastys, kad po 8 kl VJG mokiniai renkasi kitas gimnazijas? Suprantu tuos, kurie bando įstoti į Licėjų, bet kodėl iš aukščiau reitinguose esančios VJG patraukia į žemiau reitinguojamas Žirmūnų, M.Biržiškos gimnazijas? Kad per sunku? Neišlaiko savos gimnazijos egzamino į I gimnazijos klasę (9 kl)?</p>
Galiu tik bandyti atsakyti, nes maniskei busimai VJG astuntokei tik po metu sis klausimas rupes, nors jau dabar su klasiokais strateguoja ateiti. 😉
Dauguma planuoja likti, nors is 4 klasiu lieka formuojamos 3, tad jau konkursas. Keli planuoja i Liceju, nes nori stipresnio tiksliu mokslu paruosimo. Silpnesni ( kuriu dabar vidurkis virs 8, o tai jau VJG mazas) matyt ir keliaus i Birziska ar Zirmunus...gal.
Is kitos puses gali juk paprasciausiai nebepatikti aplinka, vaikai-tevai, mokestis uz moksla ir pan.
QUOTE(Rasma @ 2017 06 05, 18:47)
<p>Turiu kiek neįprastą klausimą Kokios gali būti priežastys, kad po 8 kl VJG mokiniai renkasi kitas gimnazijas? Suprantu tuos, kurie bando įstoti į Licėjų, bet kodėl iš aukščiau reitinguose esančios VJG patraukia į žemiau reitinguojamas Žirmūnų, M.Biržiškos gimnazijas? Kad per sunku? Neišlaiko savos gimnazijos egzamino į I gimnazijos klasę (9 kl)?</p>
Daug vaikų tiesiog nori išbandyti save. Šiemet iš vienos 8 klasės į Licėjų, jei neklystu, įstojo 18 vaikų