o pakliuvot pokalbiui?
QUOTE(Nichollete @ 2019 05 03, 09:15)
<p>Ir man Kaune panašu buvo kad berniukû daugiau. KJG neaktyvi pokalbiuose, tai seku čia. Ir rezultatai jau vakar buvo suskaičiuoti. Tai kaip vaikai ir sakė anglu k. buvo lengviausia. Nukopijuoju rezultatû vidirkius: Testas buvo sunkus: visų stojančiųjų tikybos surinktų taškų vidurkis 8,1 (iš 25 galimų); lietuvių k. 9,5; matematikos 11,4; anglų k. 18,2. Manau Vilniuj bus didesni </p>
o pakliuvot pokalbiui?
Taip, tuo pačiu laiku 05.01. Bet kaip ir minėjau, čia Kauno rezultatai. Informacija iš laiško su rezultatais. Gaila, bet į pokalbį nepakliuvom likom 10 po brukšnio.
Čia bendri, vidurkis visû laikiusiû testà.
Tokia čia ir paslaptis 54,75
Vaikû gyvenimai tik prasideda dar visko bus.
Bandysim po 8 kl. Kaune tai vienintele mokykla turinti tarptautinį bakalaureatà. O tai ir yra vaiko siekiamybė
Tokia čia ir paslaptis 54,75
Vaikû gyvenimai tik prasideda dar visko bus.
Bandysim po 8 kl. Kaune tai vienintele mokykla turinti tarptautinį bakalaureatà. O tai ir yra vaiko siekiamybė
nu nieko sau,, kokie prasti bendri rezultatai.... o jau tikyba..Turbut klausimuose kazkas buvo gudraus uzssifruota, ko vaikai nesuprato.
del 6 klases man irgi idomu, bet ten turbot dar didesnis konkursas, jei priima kokius 10 vaiku.
del 6 klases man irgi idomu, bet ten turbot dar didesnis konkursas, jei priima kokius 10 vaiku.
Ziaurus vidurkiai... Testas sudetingas nejuokingai tad....
Laba diena,
jau gavome atsakymą iš VJG - esam kviečiamos į pokalbį
jau gavome atsakymą iš VJG - esam kviečiamos į pokalbį