Sunku pasakyti,ko jie tikisi is vaiku🤔As buciau apeliavusi i zmogaus laisva valia,pasirinkimus ir t.t.Man toks variantas butu net priimtinesnis,bet desimtmeciui...net nezinau....
na, jei tiketusi kazkokiu sapalioniu is vaiko, nusivilciau jais
vaikas gali but perskaites 100 tu knygeliu, kad kaip zirnius ispiltu apie prigimtine sazine, o grizes namo prilupt mazesne sese. Todel man toks priejimas atrode labai geras, tik beda , kad klausimai primityvus buvo, irgi lengva buvo kalbet taip, kaip is taves tikisi, gal tu situaciju reikejo " suktesniu".
Sunus nudelbes akis paklause:,Mamyte,o jeigu as neistosiu?'Tuomet apsikabinau sunu ir pasakiau:'Nejaugi tu manai,kad del to maziau tave mylesim?Maciau,kaip jis nudziugo...
Taigi, laukim ramiai rezultatu,patikinkim vaikus,kad gyvenime yra svarbesniu dalyku,o kad pasimokem ir suzinojom kazka daugiau,tai tik i nauda...
Visiems ramybes ir grazios dienos!
Ir mes labai laukiam rezutatų. Sunkiausiai maniškiam buvo lietuvių kalba.
Žinau,kad rezultatus turi paskelbti iki 8 d., bet gal greičiau būna?
Ne, mes be papildomų balų.
Tikrai neprarasta, tikrai įmanoma ir be papildomų balų - mes praėjusiais metais neturėjome nė vieno papildomo
Idomu,kiek balu surinkote teste?😀Ar turi buti virs 80,kad kviestu i pokalbi?Labai idomu...pasidalinkite.Ir kiek vaiku i pokalbi pakviecia daugiau nei priima?
Maniškiai abu buvo surinkę virš 80 taškų (be papildomų), tai gana aukštose pozicijose buvo. Tad jei surenka ir žemiau, tikrai praeina. Kiek pakviečia, niekas nežino Individualus sprendimas. Pas mergaites visad būdavo aukštesnis praėjimo balas...
Ir man Kaune panašu buvo kad berniukû daugiau. KJG neaktyvi pokalbiuose, tai seku čia. Ir rezultatai jau vakar buvo suskaičiuoti. Tai kaip vaikai ir sakė anglu k. buvo lengviausia. Nukopijuoju rezultatû vidirkius: Testas buvo sunkus: visų stojančiųjų tikybos surinktų taškų vidurkis – 8,1 (iš 25 galimų); lietuvių k. – 9,5; matematikos – 11,4; anglų k. – 18,2. Manau Vilniuj bus didesni