Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

bevarde, paskaiciau dvieju metu senumo temutes, ten rasete, kad susiradote homeopate, kad jau keli menesiai be hormono. Bet kaip suprantu nelabai Jums tas gydymas pagerino situacija, jei dabar vistiek nuolat naudojat hormona? ar as klystu?
Klausiu, nes dabar irgi bandau pas homeopata uzsirasyti ir laukiu to susitikimo kaip stebuklo. Tiesiog matyt stebuklo tikiuosi 4u.gif ačiu

Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 01 12, 20:26)

Bet keisčiausia, kad kai nutraukėm FL, tris savaites nebuvo jokio kosuliuko ir va į ką išvirto atrodo mažytė slogytė...

Pulmo vėl liepė grąžinti FL nors trim savaitėm.
Bet kiek skaitau, tai čia dauguma FL vartoja ilgai ar net nuolat.
Mūsų pulmo sako, kad mažiems vaikams nesinori ilgai skirti, kai nustoja kosėti, ji ir rekomenduoja mažinti per savaitę ir nutraukti.

Matai Fl yra ilgo veikimo, t.y. jis nesuveikia staigiai, bet ir ne taip staigiai baigiasi jo poveikis net ir nebenaudojant. Maždau 2-3 sav būklė gali būti stabili, bet po to vėl organizmas praneša, kad FL vis dar reikia. Turite suvokti, kad FL negydo, jis tik nuima simptomus, ir veikia tol kol yra vartojamas, net būklei pagerėjus. Kaip jau skaitėte retas pulmonologas vaikui su BA nerekomenduoja šaltuoju metu nutraukti F vartojimo, nebent gali patart sumažint dozę jei vaikas išties puiiai jaučiasi, bet matyt retas vaikas žiemą jaučiasi puikiai, be slogų ir kosulių. Žaisti su FL po tris savaites tikrai neverta, manau pati įsitikinot, kad geriau pastovi nedidelė Fl dozė, nei stiprūs leidžiami hormonai. Hormoninis gydymas turi būti nuoseklus, negalima tik pripult ir mest ir vėl duot ir vėl mest, taip tik blogės BA situacija, vaiko bronchai nestiprės. Mažinti ir nutraukti galima individualiai bet dažniausiai tik šiltuoju metų laiku. Nebent vaikui kaip tik BA dažniau pasireiškia vasarą o ne žiemą.

Buvau susiradus homeopatę, bet be hormono buvome tikrai ne jos dėka, o tiesiog vaikui tas periodas buvo ramybės periodas. Nenutaikė ji mano vaikui vaistų, bandė taikyti ir folio metodą, bet aš aplamai tokiu marazmu netikiu, kreipiausi į ją kaip į klasikinę homeopatę, bet kažkaip ji man sukėlė nemažai abejonių. Taigi negaliu sakyti, kad homeopatija nepadeda prie BA, bet tiesiog mana pasirinkta gydytoja netiko, nors apie ją be galo daug gerų atsiliepimų. Mano vienos pažįstamos vaikui, kuriam yra ir genetinė liga ir epilepsiją net kažkokio spec tiriamojo aparato pagalba (kur kelis šimtus kainuoja tyrimas) diagnozavo tik sinusitą ir liepė aplamai nutraukti vaistus nuo epilepsijos, atseit tas vaikas visiškai sveikas ir sutvarkius sinusus dings visi blogumai doh.gif Laimei ta mama taip aklai nepasitikėjo ta gydytoja, nes vis tik labiau tiki encefalogramom ir Genetikos centro tyrimais.

Homeopatinius vaistus naudojam, jie tikrai palengvina mano vaiko būklę, suvaldo kosulius ir slogas, va ir GERL suvaldė homeopatiniai vaistai, bet juos parinkau pati, per nemažą laiką bandymų. Tieiosg homeopatija labai individuali, kas tinka vienam, gali visiškai netikti kitam.
Atsakyti
Sveikos:) gal esat bandziusios gemoterapija? Dukrai pulmunologe israse.
http://www.gemoterapija.lt/
Atsakyti
Ne nebandžiau. O ką konkrečiai išrašė?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 01 13, 10:27)
Ne nebandžiau. O ką konkrečiai išrašė?

Mums israse :

http://www.gemoterap...entu-ekstraktas

ir

http://www.gemoterap...eciu-ekstraktas

Geriam jau savaite. Pasak pulmo turetu apramint alergija ir sustiprint kvepavimo takus. Dar sake, kad pradzioj gali bukle suprasteti, vel pradet koset, sloguot, nes jie pades isvalyt uzsilikusi sekreta. Is viso reikia gert 3 menesius. Nepigus malonumas, bet isbandysim.
Atsakyti
Speju jei jau turi musu vaikai silpna vieta tai bet kas komplikuotis gali sad.gif dukrai vakar po 10 dienu nesibaigiancios slogos (su puliais, krauju) skyre antibus. Kompas sinusita parode visgi. Na kaip ir numaniau aisku, dar bandem su bioparoxu issisukt bet nea. Tai tikiuos nuims ir ta baisini kosuli... O prasidejo irgi nuo slogytes, ir nuo pat pradziu gi griebiausi gydyt ir va kaip issirituliavo.
O suneli dar bandom gydyt be antibu, sian vibracini masaza pirmakart dare, tai ziuresim ar suveiks. Nes jau 3 savaites kosti, tik cia gavosi pas ji susirgimas vienas ant kito. Dadejo sese virusa prie buvusio kosulio.

O del homeopates neatsimenu ar rasiau, tai irgi kreipemes. Bet ana sako jokiu zirniuku neduosiu, viskas susije su mityba. Obstrukciniai atseit mitybos problema. Surase ko neduoti, tai pagrinde pienas, kvieciai, mesa... Tai kaip ir nesu ten labai patikli tokiu klausimu bet bandau tikrai apmazint siuos dalykus, nes pieno ir kvieciu produktus edam istysai smile.gif o vyro seimoje yra labai betoleruojanciu pirno produktu ir kvieciu, gal tikrai vaikai i vyro seima.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš dėl F irgi savo pastebėjimą pasakysiu, mano vaikai šaltuoju metu ištisai purškiasi, sūnus man toks stabilus stabilus atrodė gal mėn laiko, galvoju nutrauksiu aš ta F, kam be reikalo pirkšti, praėjo 1 sav ir prasidėjo kosuliai, traukėm Ventoliną doh.gif
mergaitei F ne nebuvau nutraukus, tai ji stabili.

Ir šiaip gan ramiai mes gyvenam, bet jau traukiam ir prieš alerginius vaistus, nes slogytės pasirodo
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 14, 13:46)
Sveikos smile.gif

Aš dėl F irgi savo pastebėjimą pasakysiu, mano vaikai šaltuoju metu ištisai purškiasi, sūnus man toks stabilus stabilus atrodė gal mėn laiko, galvoju nutrauksiu aš ta F, kam be reikalo pirkšti, praėjo 1 sav ir prasidėjo kosuliai, traukėm Ventoliną doh.gif
mergaitei F ne nebuvau nutraukus, tai ji stabili.

Ir šiaip gan ramiai mes gyvenam, bet jau traukiam ir prieš alerginius vaistus, nes slogytės pasirodo

Dalyte, purškiat vieną kartą F ar du?

mano draugės vaikui skirtas Symbicort. Ar dėl to kad jam jau 12 metų ar čia kitoks poveikis?

Bevarde, tikrai ačiū už visada tokius išsamius atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš vis mėtausi po gydytojus doh.gif
užsirašiau pas homeopatą, bet tik kovo galui.
pat suprantu, kad realiai visi sako tą patį - pulmonologai sako, vartokit Fl, kitaip neišauksite astmos.
Homeopatai sako, nevartokite, nes kitaip neišauksite astmos.

O kai vaikas dūsta, tai nors plaukus raukis nuo galvos.

kovoju savo kovą toliau.
ačiū visoms.

Gal bandysiu ir as tą gemoterapiją. Tik baisu ar nealergizuos.
padaviau saviskiam Umčkos, išbėrė iš karto.

tiesa, kam aktuali imunoterapija. mano draugė vartoja 1,5 metų, sakė jaučiasi daug geriau. bet dabar gerėjimas lyg sustojo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 14 sausio 2015 - 22:57
QUOTE(kristinuv @ 2015 01 14, 22:55)
mano draugės vaikui skirtas Symbicort. Ar dėl to kad jam jau 12 metų ar čia kitoks poveikis?

Symbicort ar Seritide sudėtyje yra dvi veikliosios medžiagos o ne viena kaip tarkim Flexotide. Čia gaunasi panačai kaip Flexotide ir Ventolinas viename, tik medžiagos jau kitos, ne flutikazonas ir Salbutamolis. Skiriamas vaistas dažniausiai prie sunkesnės astmos formos, kai neveikia F ir Ventolinas arba veikia persilpnai wink.gif

O tu plaukų nuo galvos nesirauk, tiesiog duok F ir nestresuok dėl to, tikras geras homeopatas niekada nepasakys, kad mestum tradicinės medicinos vaistus, nes tradicinė medicina su netradicine eina koja kojon ir viena kitai tikrai netrukdo. Tik pajutus, kad homeopatinis gydymas išties iki galo atitaikytas tavo vaikui ir puikiai veikia, tik tada galima palaipsniui atsisakyti tradicinės medicinos vaistų wink.gif
Atsakyti
[quote=kristinuv,2015 01 14, 22:55]

Bevarde, tikrai ačiū už visada tokius išsamius atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš vis mėtausi po gydytojus doh.gif
užsirašiau pas homeopatą, bet tik kovo galui.
pat suprantu, kad realiai visi sako tą patį - pulmonologai sako, vartokit Fl, kitaip neišauksite astmos.
Homeopatai sako, nevartokite, nes kitaip neišauksite astmos.

sveikute,jei vaikas nera labai alergiskas turetumete isaugti astma ir be homeopatu pagabos.

mano sunelis astma susirgo budamas 4 metuku,po persirgto sunkaus plauciu uzdegimo ,po savaites intensyvioje terapijoje vos issikrapstem doh.gif ,du metus be pertraukos naudojom f ir singulairai,po to po truputi nueminejau nes nuo hormoniniu vaistu jis prastai valge mazai augo doh.gif per metus du kartus turedavome paumejima bet issitraukdavau visa vaistu arsenala inhaliatoriu ir per 3 dienas praeidavo,vaikas auga ir priepuoliu mazeja imunitetas stipreja thumbup.gif
Atsakyti
Grazina, o kokia dozę F vaikas gaudavo, kad net sakot augimas buvo sulėtėjęs? Šiaip Flutikazonas ypatingai retai sukelia tokį šalutinį poveikį ir tai vartojant labai dideles dozes, kurių lietuvos pulmonologai praktiškai neskiria, jie tokiu atveju parenka kitus vaistus.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 01 14, 23:55)

O kai vaikas dūsta, tai nors plaukus raukis nuo galvos.
kovoju savo kovą toliau.
ačiū visoms.

Kai stabilu 1 kart dienoje, dažniausiai ir būna stbilu smile.gif

mano abu vaikai serga, 7m Domui pasakė - įsisenėjus astma, po metų ji perkvalifikuota į lengvos eigos, o ir Seratida, Ventoliną purškėm

Mergaitė serga 3-čius metus, gydytoja sako, kad pas ja šiurkštesnis kvepavimas, bet per tuos metus situacija labai pagerėjo
pirmą pusmetį kas mėnesį ligoninėj gulėjm, biuleteniai buvo, do šiandein jau nepamenu kaa dėl astmos gulėjom, gal prieš 2m

QUOTE(bevardė @ 2015 01 15, 09:39)
Symbicort ar Seritide sudėtyje yra dvi veikliosios medžiagos o ne viena kaip tarkim Flexotide. Čia gaunasi panačai kaip Flexotide ir Ventolinas viename, tik medžiagos jau kitos, ne flutikazonas ir Salbutamolis. Skiriamas vaistas dažniausiai prie sunkesnės astmos formos, kai neveikia F ir Ventolinas arba veikia persilpnai wink.gif

mums karta pulmo seratida buvo parašius, prašiau , kad šeimos gyd parašytu, bet ji sakė, kad negali parašyt, tik pulmo rašo. taip gali būt?
Atsakyti