Labas mergytės, surašiau didžiausią postą apie imuno terapiją ir viskas dingo
bandau vėl.
buvau vėl nuvažiavus pasikonsultuoti dėl šios terapijos. Nes buvau nusprendus pradėti ir pakui apėmė panika, kad pati bruksiu vaikui alergeną.
Tai kažkaip apramino mane. ir bent jau neišjuokė,,,
sakė verta bandyti vien dėl to, kad neprisidėtų augant dar ir kitos alergijos kitiems alergenams. aš klausiau, gal geriau vasarą pradėti, na tai sutiko su manim, kad vasarą tiesiog mažiau alergenų, bet, sako, jei astma kontroliuojama, tai galima pradėti ir dabar. Šaltuoju periodu reikia pradėti, jei tai alergija žiedadulkėms ar žolėms. Mūsų dulkių erkėms. aš jau būčiau pradėjus, bet kažkaip išlindo kažkokia lyg sloga, bet lyg tokia giluminė, nevarvanti. puoliau euforbiom lašiukus duoti, tai po paros nepablogėjo, maniau jau pralįsim šį kartą, bet kitą dieną išlindo kosuliukas ir naktį jau švokštimas. Ryte važiavom į Santariškes ir gavom dexametazono aštuonis mg. Ieškojau aš tų dozių, bet vienkartinių neradau, man atrodo čia jau arklinė dozė, ar ne?
Nes šiandien buvom pas pulmo, tai ji nustebus, kad taip greitai išsikapstėm. tikriausiai kai tokios dozės, tai kas ir belieka...
Bet keisčiausia, kad kai nutraukėm FL, tris savaites nebuvo jokio kosuliuko ir va į ką išvirto atrodo mažytė slogytė...
Pulmo vėl liepė grąžinti FL nors trim savaitėm.
Bet kiek skaitau, tai čia dauguma FL vartoja ilgai ar net nuolat.
Mūsų pulmo sako, kad mažiems vaikams nesinori ilgai skirti, kai nustoja kosėti, ji ir rekomenduoja mažinti per savaitę ir nutraukti.
Dabar iš vis galvoju, jei jau vaikas gavo tookią hormonų dozę, vis tiek kvėpuoti FL?
Labai kažkokie mums sunkūs šie metai.
ir kartu kažkaip keistai, anksčiau būdavo pradeda kosėti naktim, ar ir dieną pakosti, o dabar jokio kosulio, gražu , ramu, ir kai tik pasigaunam kokį virusiuką, iškart pereiną į baisų paūmėjimą.
geriam singulairą, ir paūmėjimą vis tiek apturėjom reiškia jis mums neveikia?
dar tiesa, pirkom lenkijoje singulairą, tai vienoje vaistinėje mokėjom normalią kainą, apie dvidešimt penkis lt, o kitoje vaistinėje dešimt zlotų lygiai tokia pati pakuotė.
vaistine super Pharm ul. Marszalkowska dvidešimt aštuoni a
gal kokią kompensaciją pritaikė...