Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2016 03 29, 08:48)
Po pertraukos nepradedu naudoti F tol, kol vaikui neužeina specifinis kosulys, kurio jau iš patirties žinau, kad be F neįveiks vaikas. Ir tai pradžioj dar bandau homeopatiniais ištempti remisijos laiką.

Po 2 mėn jei viskas gerai, aišku kad galit būti be F.

Kokius homeopatinius vaistus vartojate? Aš kažkaip nepataikau blush2.gif
Atsakyti
Įvairiai. Nuo gilaus duslaus kosulio kai jaučiu, kad vėliau bus ką iškosėti- husteel, nuo sauso gerklinio paviršinio kosulio ir krenkštimo- drocera homacord, nuo švilpimo bronchuose -phosphor homacord.
Atsakyti
dekoju uz ats smile.gif vadinasi, purskiam pora men jei del kazkokiu priezasciu neprates, tada nutraukiam ir rudeni bandom tempti kuo ilgiau. ar valgote/geriate kazka papildomai, gal yra kas retina priepuolius?
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2016 03 29, 15:06)
dekoju uz ats smile.gif vadinasi, purskiam pora men jei del kazkokiu priezasciu neprates, tada nutraukiam ir rudeni bandom tempti kuo ilgiau. ar valgote/geriate kazka papildomai, gal yra kas retina priepuolius?

Papildomai negeriam ir nevalgom nieko. Priešingai, vaikas nevalgo to kas gali iššaukti paūmėjimą dėl gerl. Esu nusistačiusi prieš įvairius papildus ir imuniteto stimuliatorius.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Jungiuosi I jusu bureli ,mano mergytei misri astma ,vakar ryte lekiau su ja I greitaja ,nes labai blogai buvo ,suleido prednizolona ir sianakt miegojom kaip rastai cool.gif kaip gydanti gyd.sake mums kol kas tik blogeja ,priepuoliai dazneja ir sunkeja ,nors vartojam fliks.ir ventolina ,dabar pastaraji 4 kartus po 4 ipurskimus naudojam verysad.gif Siuo metu esam labai suvarge ir nusirge norim vaikiuka atstatyti ,siulo ir eilini karta sanatorija ,bet mes negalim ,iskart sutikus sloguojanti ar gripuojanty zmogu ima mazoji visas ligas ir isaukia astma,plauciu uzdegimus ,galvojam vesti kur I silta klimata ,bet betkoks isejimas is namu baigiasi vos prasidejes doh.gif darzelio lankyma uzmirst liepe keli gydytojai tai vaikas auga kaip burbule ..
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiames prie jusu. Maziukui nuo metuku pasikartuojantis obstrukciniai bronchitai, 3 kartus gulejome ligoninei su stipriu dusuliu. Dabar vartuojome 6 men. Flixotida, labai nenorime siuo vaisto, gydytojai sako kad saugus, bet.. Ar jus galite pasidalinti koks yra is tikruju tas flixotide ir koks salutinis poveikis? Ar teisingai supratau kad Gerl nuo jo ir yra? Ne iki galo suprantu tu skiriamu schemu sad.gif ar is tikruju reikia nuolat vartuoti? Noriu nutraukti.. Ar buvot nutraukiusios? Kaip toliau? Ar tik pasiruodzius slogai ar kosuliukui is karto purksti vel? Ar galima ziureti kaip bus ? Jeigu visgi yra nestiprus obstr bronchitas ar galima tik ventolinu gydytis? Turiu be galo daug nesiskiu klausimu... Taip daznai sergam kad visas gyvenimas aukstyn kojom, i darzeli negalim normaliai eiti, 5 dienas ir sergam. Kodel taip yra? Ar visiskai neatsparus virusams esame. Mamytes patarkite kaip reikia, esu jau begalo nusivulusi sad.gif
Atsakyti
Gerl tikrai ne nuo Flexotide. Dėl šalutinio poveikio neseniai sužinojau iš vienos mamos, kad jos vaikui dėl šio vaisto atsirado bėdos su sanariais, bet atsirado beveik iš karto, o ne po ilgalaikio naudojimo. Tiesiog būna vaistų kurie kartais netinka konkrečiam asmeniui ir tiek. Beto mama nėra tikra ar būtent flexotide tai sukėlė, nes vaikas vartojo ir Ventoliną ir Montelukastą ir nutraukė visus vaistus vienu metu. Be to jo vaikui pasirodo ir nebuvo tikroji astma, puikiai suvaldė situacija su homeopatija ir liaudiškom priemonėm, inhaliavimais.

Oksaniuxxx, ar vaikas alergiškas? Ar darėte pauzes vartodami Flexotide? Gydytoja nerekomendavo Seritide?
Atsakyti
didelis aciu uz ats. O kaip tada atskirti tikroji asma ar ne? Ir kiek laiko maximum galima vartuoti flexotide be pertraukos? Plauciukai nepripranta? Neaptingsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirinka: 11 balandžio 2016 - 17:07
QUOTE(Dirinka @ 2016 04 11, 18:03)
didelis aciu uz ats. O kaip tada atskirti tikroji asma ar ne? Ir kiek laiko maximum galima vartuoti flexotide be pertraukos? Plauciukai nepripranta? Neaptingsta?

Mano vaikui iš pradžių liepė Flexotide vartoti su pertraukomis, tačiau ligai paūmėjus dabar vartoja nuolatos. Nebent vasarą kokį mėn daryt pertrauką. Na, žiūrint kokia pas jus astma. mano vaikui alerginė, tai situacija nekokia. Prasideda medžių sprogimas, tada žydėjimas, vasarą - žolės įvairios, rudenį - nuo krentančių lapų.
Atsakyti
Flexotide nekvėpuoja už plaučius, tai kaip jie gali aptingti?

Flexotide vartojamas pagal poreikį. Jei reikia tai ir nuolat, su minimalia bent mėnesio pertrauka tarkim vasaros metu kaip jurguze minėjo.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2016 04 01, 07:57)
kaip gydanti gyd.sake mums kol kas tik blogeja ,priepuoliai dazneja ir sunkeja ,nors vartojam fliks.ir ventolina ,.

mums irgi buvo toks periodas, kad tik blogėjp, kad išmokau laikų ir tinkamus vaistus suduoti. mes jau 4m su šią diagnoze, kas met vis lengviau smile.gif

QUOTE(Dirinka @ 2016 04 10, 09:18)
Ar teisingai supratau kad Gerl nuo jo ir yra?

Ar buvot nutraukiusios? Kaip toliau? Ar tik pasiruodzius slogai ar kosuliukui is karto purksti vel? Ar galima ziureti kaip bus ? Jeigu visgi yra nestiprus obstr bronchitas ar galima tik ventolinu gydytis? Turiu be galo daug nesiskiu klausimu...

Taip daznai sergam kad visas gyvenimas aukstyn kojom, i darzeli negalim normaliai eiti, 5  dienas ir sergam. Kodel taip yra? Ar visiskai neatsparus virusams esame. Mamytes patarkite kaip reikia, esu jau begalo nusivulusi sad.gif

nesakyčiau, mano abu vaikai 4m su BA diagnoze, bet gerl turi tik vyresnysis,kuris šiaip mažiau F gavęs ir silpniau sirgęs nei mergytė

mes irgi būna momentų nutraukiam ir ilgiau be vaistų būnam, bet čia atsargiai daryt reikia. Kaskart tos pertraukos ilgėja, bet pirmais metais, vos ne ioštisai F purškėm

mes tokių problemų nesam labai turėje,manau daug reiškia naturalus imuniteto formavimas ir grūdinimas. aš pati nepastebiu kaip plonai mano vaikai apsirengę, ar kaip jei ilgai lauke būna, kol iš šalies niekas nepastebi,lygindami su savo vaikais. manau tai labai svarbu bendrai sveikatai -aktyvi fizinė veikla gryname lauke, naturalus maistas, poilsis ir pan

QUOTE(Dirinka @ 2016 04 11, 18:03)

tikrai nepastebėjau, kaip sakiau būvo mementu kai vos ne ištisus metu F purškėm, bet sumažėjus alergenu, virusų aplinkoje mes gyvenam be F ir viskas funkciškai būna gerai
Atsakyti
dalyte, o ka vadinate "laiku ir tinkamais vaistais"? ta pati F, ar dar kazka didinate/ mazinate, savo nuoziura ar su gyd rekomendacijom? mums astma diagnozavo birzeli, purskemes F iki spalio ir apie 1 men gerem montelukasta. kazkodel i israsa surase ir gerl bei alergini rinita, bet as arba nesuprantu kas tai yra, arba surase tiesiog klasikini varianta, nes jei rinitas - sloga, tai jos nebuna niekada, nebent ten pacioj nosiaryklej kazkas vyksta ko nepamatysi. del gerl irgi - nepastebejau jokiu reakciju i maista, skundu del kazkokiu skausmu gerklytej, vemimu, nieko, nors daznai pries miega ir obuoli sugrauzia. tada nuo spalio gydemes homeopatija, gerem juoduju serbentu ekstrakta, paciu rinktas putino uogytes ir ziema nesipurskem. deja, kova po priepuolio vel purskiam... labai tikeciaus ir noreciau kad vasara nereiktu, nes visi kiek paskaiciau vasara nutraukia, o mums ispuole rekomendacijos purkstis 3 men nemazinant dozes, o kol susimazinsim ziu ir ruduo sad.gif kazi ar leistina cia kokia saviveikla pagal vaiko busena, ar visgi geriau daryti viska kaip nurodyta gyd? eiciau su gyd pasitarti, bet kazi ar negausim bart vien uz tokius klausimus
Atsakyti