QUOTE(oksaniuksxxx @ 2016 04 01, 07:57)
kaip gydanti gyd.sake mums kol kas tik blogeja ,priepuoliai dazneja ir sunkeja ,nors vartojam fliks.ir ventolina ,.
mums irgi buvo toks periodas, kad tik blogėjp, kad išmokau laikų ir tinkamus vaistus suduoti. mes jau 4m su šią diagnoze, kas met vis lengviau
QUOTE(Dirinka @ 2016 04 10, 09:18)
Ar teisingai supratau kad Gerl nuo jo ir yra?
Ar buvot nutraukiusios? Kaip toliau? Ar tik pasiruodzius slogai ar kosuliukui is karto purksti vel? Ar galima ziureti kaip bus ? Jeigu visgi yra nestiprus obstr bronchitas ar galima tik ventolinu gydytis? Turiu be galo daug nesiskiu klausimu...
Taip daznai sergam kad visas gyvenimas aukstyn kojom, i darzeli negalim normaliai eiti, 5 dienas ir sergam. Kodel taip yra? Ar visiskai neatsparus virusams esame. Mamytes patarkite kaip reikia, esu jau begalo nusivulusi
nesakyčiau, mano abu vaikai 4m su BA diagnoze, bet gerl turi tik vyresnysis,kuris šiaip mažiau F gavęs ir silpniau sirgęs nei mergytė
mes irgi būna momentų nutraukiam ir ilgiau be vaistų būnam, bet čia atsargiai daryt reikia. Kaskart tos pertraukos ilgėja, bet pirmais metais, vos ne ioštisai F purškėm
mes tokių problemų nesam labai turėje,manau daug reiškia naturalus imuniteto formavimas ir grūdinimas. aš pati nepastebiu kaip plonai mano vaikai apsirengę, ar kaip jei ilgai lauke būna, kol iš šalies niekas nepastebi,lygindami su savo vaikais. manau tai labai svarbu bendrai sveikatai -aktyvi fizinė veikla gryname lauke, naturalus maistas, poilsis ir pan
QUOTE(Dirinka @ 2016 04 11, 18:03)
didelis aciu uz ats. O kaip tada atskirti tikroji asma ar ne? Ir kiek laiko maximum galima vartuoti flexotide be pertraukos? Plauciukai nepripranta? Neaptingsta?
tikrai nepastebėjau, kaip sakiau būvo mementu kai vos ne ištisus metu F purškėm, bet sumažėjus alergenu, virusų aplinkoje mes gyvenam be F ir viskas funkciškai būna gerai