QUOTE(Roga @ 2014 12 17, 10:25)
Puikios žinios
QUOTE(bevardė @ 2014 12 17, 10:44)
Vau kaip šaunu.
Maniškis su F du kartus paroje ir su gastricumeel. Nes toks sausas kosulys buvo užpuolęs iki oro trūkumo. Mačiau, kad gerklė švari- ne peršalimas. Liko spėti ar astma ar refliuksas. Nors ir tuo metu kai atsirado kosulys vaikas gaudavo 2 kart F ir dar vakarais omeprozolį gėrė. Ir jau antrą mėnesį gėrė jei ne ilgiau. Supratau, kad omeprozolis nebeveikia. tai prieš keisdama nutariau išbandyti tą homeopatinį gastricumeel- kolkas suveikė, nei naktim nekosėja vaikas nei krenkščia, na kartais. Sako kad giliai tarsi burbuliukus jaučia kurie verčia jį krenkšt. Labiausiai bijojau, kad nebūtų astma paūmėjus, nes tokiu atveju reiktų didinti F dozę arba išvis hormoną keist.
Maniškis su F du kartus paroje ir su gastricumeel. Nes toks sausas kosulys buvo užpuolęs iki oro trūkumo. Mačiau, kad gerklė švari- ne peršalimas. Liko spėti ar astma ar refliuksas. Nors ir tuo metu kai atsirado kosulys vaikas gaudavo 2 kart F ir dar vakarais omeprozolį gėrė. Ir jau antrą mėnesį gėrė jei ne ilgiau. Supratau, kad omeprozolis nebeveikia. tai prieš keisdama nutariau išbandyti tą homeopatinį gastricumeel- kolkas suveikė, nei naktim nekosėja vaikas nei krenkščia, na kartais. Sako kad giliai tarsi burbuliukus jaučia kurie verčia jį krenkšt. Labiausiai bijojau, kad nebūtų astma paūmėjus, nes tokiu atveju reiktų didinti F dozę arba išvis hormoną keist.
Aš jau esu klausius, bet vėl paklausiu, kodėl jus omeprazoli vakare geriat ir kaip? mums sakė ryte prieš valgį
Mūsų BA ramu, bet tas gerl, viskas geriausia buvo kol omeprozolį gėrė, bet nesinori piknaudžiauti. Vis pakrenkščia vaikas, ypač jaigu prie netinkamo maisto pripuola. Jau kartais taip supykstu,kai jis pradeda prašinėt saldainių, kolos ar kokio brudo, sakua valgyt ka nori, jai tau taip gerai vaikaui 8m, tikiuosi iš jo bendradarbiavimo. Šiaip tikrai stengiasi ji, matau vaikai siūlo čipsų, gazuotų, jis neima, bet kartais...pratrūksta, kaip ir aš...Kolkas frutin turim, kaip pirmą pagalbą.
Bet kas čia man sakė, kad raniberl geriau gal net pati gastro